Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
α ναι συγνωμη ψηφιζεις τα ζωα για το ακαταλογιστο και να μη σου φωναζουμε αν λες καμια μαλακια καλη ωρα 

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν με ενδιαφερει αν καποιος τυπος σαν κι σενα μπορει να νομιζει οτι ο συγκεκριμενος μπορει να με βριζει χωρις να παιρνει απαντηση
Θα παιρνει απαντηση
Δεν ειναι στρατοπεδο εδω να μιλαει σε φανταρους οπως του καυλωσει
Διάβασα το πρωτο νημα του τοπικ και μου φαινεται λιιιιιιιγο ψεμα.
- SeaHawk
Πρεπει να διαβασεις ολο το νημα και κυριως αυτην την σελιδα
Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mετα τα τελευταια ρεζιλικια σου λιγη ταπεινοτητα δεν θα εβλαπτε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Οκ θα κανεις καμια καλυτερη φωτοσοπια?
Ο αθωος δεν περιμενει. Ο ενοχος ειναι αυτος που θελει χρονο.
Οποτε μην μπεις καν στον κοπο. Εχει κλεισει το ζητημα και οπως ειδες εχει κλεισει και για τους υπολοιπους.
Οποτε παρε τις απειλες σου και πηγαινε καπου αλλου να τις πεις. Πλεον δεν σε πιστευει κανεις.
Είχα υπηρετησει Αυλωνα μαυροσκουφης στην ιλη 2.1.Μας ειχαν προειδοποιησει οτι οποιος εκανε τετοιες μαλακιες δεν θα του εκοβαν μονο τον κωλο με στρατοδικεια αλλα και κανονικες φυλακες.Αρα μου φαινεται μουφα η αρχικη περιγραφη
- George_V
- SeaHawk
Εισαι παθολογικος ψευτηςBandit59 έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 00:01Είπα εγώ ότι έβριζες στο ΠΑΡΟΝ τόπικ; Κοίτα φιλαράκο, εγώ δεν είμαι ούτε Χέλις ούτε George V για να με μπλέξεις σε αέναες συζητήσεις. Αν είσαι άντρας ψάξε στο δικό σου τόπικ περί μαύρου τζόκεϊ κλπ.
Μην με κοοουτάρεις άδικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου, τζάμπα θα γράφεις.
Οι διαλογοι μας ειναι οι παρακατω
Η χρονολογικη σειρα
Εχει προηγηθει αυτη η αναρτηση στο παρον τοπικ
Δεν σε βριζω αν και θα επρεπεαπό Bandit59 » 23 Ιουν 2020, 00:35
Ρε παπάρα Γιαννόπουλε, εχω υπηρετήσει στην 10η σαν Δκτης Ιλης, Υδκτής και Δκτής. Τι μαλακίες λες για MOLF? Το 1992-93 αποσύρθηκαν τα Μ48Α2C και ΑΜΧ-30 και ήρθαν από Ολλανδία τα Μ60Α1. Ασε τις μαλακοϊστορίες για να εντυπωσιάσεις καμμιά γκόμενα. Γι δες τις παρακάτω φωτό, σου θυμίζουν κάτι;
Συνεχιζει η στιχομυθια σε αλλο τοπικ
Και παλι επιδιδεσαι στο αγαπημενο σου σποραπό Bandit59» 23 Ιουν 2020, 22:47
Η πάλαι ποτέ ηρωική 10η ΕΜΑ, ξεκινώντας από τον Πράσινο Λόφο έξω από τις Σέρρες προς Ανω Βροντού. Εγώ Δκτης Ίλης στο αριστερό μοναχικό άρμα.
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Ιουν 2020, 02:36
Τελικα την περιοδο Φεβρουαριος 1996-Οκτωβριος 1996 ησουν στην 10η ΕΜΑ και ως τι;
Την συγκεκριμενη περιοδο μονο ηρωικη δεν θα χαρακτηριζα την μοναδα
Θα μπορουσα να της δωσω πολλους αλλους χαρακτηρισμους αλλα σε καθε περιπτωση η χαρακτηρισμος ηρωικη θα ηταν αστοχος
Ρε μπας και εισαι ο Μπαρμπι;
Ε και παιρνεις την απαντηση που σου αξιζειαπό Bandit59
Ρε παπάρα είπα εγώ ότι την συγκεκριμένη περίοδο ήμουν στην 10η; Τότε ήμουν στην 6η στην Βυρώνεια. Σκασίλα μου τι νομίζεις. Καλά αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ο Μπάρμπι πρέπει να είσαι και ΠΟΛΥ ηλίθιος!
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Ιουν 2020, 23:00
Κοιταξε τωρα να δεις πως εχουν τα πραγματακαι φυσικα θα πρεπει να καταλαβεις οτι εδω δεν ειναι στρατοπεδο οπου μπορεις να την λες σε πιτσιρικαδες χρησιμοποιοντας τα γαλονια σου
Καποιος που εχει υπαρξει επαγγελματικο στελεχος στον Ελληνικο στρατο συγκεντρωνει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες απο οποιαδηποτε αλλη επαγγελματικη ομαδα να ειναι ηλιθιος.
Καποιος που παρουσιαζει την 10η ΕΜΑ ως ηρωικη μοναδα δεν μπορει παρα να ειναι πανυβλακας
Στελεχος που υπηρετησε σε 10ηΕΜΑ και Βυρωνεια και σε κοντινες μαλιστα περιοδους ειναι πιθανον Σερριαιος( η απο κοντινους νομους) καραβθσματιας
Εκτος αυτου ηταν και στελεχος χωρις καμια φιλοδοξια χωρις ιδιαιτερες βλεψεις η και αποβλητος καθως οι δυο αυτες μοναδες ηταν οτι χειροτερο διεθετε ο Ελληνικος στρατος σε μοναδες τεθωρακισμενων εν γενει
από Bandit59 » 24 Ιουν 2020, 23:58
Κοιτα φιλαράκο, αν νομίζεις ότι θα κατέβω στο δικό σου επίπεδο και να ασχοληθώ περισσότερο με τις μαλακίες που γράφεις εδώ και στο πχόρουμ γενικότερα, είσαι γελασμένος. Απλά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και καταλαβαίνω τα νευράκια σου επειδή σε τρομπόνιασα στο άλλο ηλίθιο ποστ που ανέβασες. Αντε γειαααα
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 25 Ιουν 2020, 00:00
Αντε μπραβο
Καντην με ελαφρα
Ειπαμε εδω τα γαλονια δεν φτουρανε
Υπηρέτησε στους Μαυροσκούφηδες ο Γιαννόπουλος???
Για κάτσε να ρωτήσουμε κάτι γνωστούς, τί συνέβαινε εκεί πάνω τότε
Για κάτσε να ρωτήσουμε κάτι γνωστούς, τί συνέβαινε εκεί πάνω τότε

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
O Γιαννόπουλος πήρε το τανκς του Πολυτεχνείου και το οδήγησε σούζα μέχρι την πρεσβεία στη Βουλγαρία
Κάτι είχε πάρει το μάτι μου πριν πολύ καιρό αλλά δεν είχα διαβάσει περισσότερα, ήμουνα στα Περί Ανέμων τότε, αρμένιζα αλλού 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Λέξη δεν πιστεύω από όσα λέει ο ψευτρακος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι νεαροί άνδρες όταν απολύονται από τον στρατό βάζουν την ταυτότητα στα δόντια;
από AsimakisLazarou » 12 Μάιος 2023, 20:30 » σε Life style - 14 Απαντήσεις
- 1202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Λυπούνται» στον ισραηλινό στρατό, γιατί 85χρονη όμηρος είπε ότι η Χαμάς της φέρθηκε καλά
από Frappezitis » 24 Οκτ 2023, 21:38 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 1140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
25 Οκτ 2023, 05:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ειναι μουφα η ιστορια του Φειδιππίδη
από Μαδουραίος » 10 Νοέμ 2024, 10:08 » σε Ιστορία - 60 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-