Προκηρύχθηκαν εκλογές στον Καναδά
Re: Προκηρύχθηκαν εκλογές στον Καναδά
Μια χαρά χώρα είναι ο Καναδάς. Είχα πάει όταν έψαχνα για μεταπτυχιακό και μου άρεσε περισσότερο από τις ΗΠΑ είχα στείλει σε Montreal και Toronto. Το Montreal μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα του. Τελικά δεν επέλεξα υον Καναδά γιατί άκουσα πως έχει βαρύ κλίμα και προτίμησα το Chicago.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Την πάτησες δηλαδήΊακχος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:19Μια χαρά χώρα είναι ο Καναδάς. Είχα πάει όταν έψαχνα για μεταπτυχιακό και μου άρεσε περισσότερο από τις ΗΠΑ είχα στείλει σε Montreal και Toronto. Το Montreal μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα του. Τελικά δεν επέλεξα υον Καναδά γιατί άκουσα πως έχει βαρύ κλίμα και προτίμησα το Chicago.

Ήταν καλύτερο το Πολυτεχνείο του Chicago. Βέβαια τυχερός είμαι που δε με πυροβόλησε κανείς με την εγκληματικότητα που υπάρχει.Green Dragon έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:20Την πάτησες δηλαδήΊακχος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:19Μια χαρά χώρα είναι ο Καναδάς. Είχα πάει όταν έψαχνα για μεταπτυχιακό και μου άρεσε περισσότερο από τις ΗΠΑ είχα στείλει σε Montreal και Toronto. Το Montreal μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα του. Τελικά δεν επέλεξα υον Καναδά γιατί άκουσα πως έχει βαρύ κλίμα και προτίμησα το Chicago.
- Green Dragon
Το κλίμα εννοούσα, το Σικάγο δεν φημίζεται για το κλίμα του. Ή μάλλον φημίζεται αλλά όχι θετικά.
Ναι έχει βαρύ χειμώνα αλλά καλύτερα από το MontrealGreen Dragon έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:40Το κλίμα εννοούσα, το Σικάγο δεν φημίζεται για το κλίμα του. Ή μάλλον φημίζεται αλλά όχι θετικά.
-
64% οι liberals στο ΜoντρεαλΊακχος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:19Μια χαρά χώρα είναι ο Καναδάς. Είχα πάει όταν έψαχνα για μεταπτυχιακό και μου άρεσε περισσότερο από τις ΗΠΑ είχα στείλει σε Montreal και Toronto. Το Montreal μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα του. Τελικά δεν επέλεξα υον Καναδά γιατί άκουσα πως έχει βαρύ κλίμα και προτίμησα το Chicago.
Τώρα πια, μια χαρά είναι, μην σου πω ότι κάνει και λίγο ζέστη. Για σένα που ζεσταίνεσαι εύκολα, ιδανικόGreen Dragon έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:40Το κλίμα εννοούσα, το Σικάγο δεν φημίζεται για το κλίμα του. Ή μάλλον φημίζεται αλλά όχι θετικά.

Courtesy of Mr Trumpphorumaster έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 12:5864% οι liberals στο ΜoντρεαλΊακχος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:19Μια χαρά χώρα είναι ο Καναδάς. Είχα πάει όταν έψαχνα για μεταπτυχιακό και μου άρεσε περισσότερο από τις ΗΠΑ είχα στείλει σε Montreal και Toronto. Το Montreal μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα του. Τελικά δεν επέλεξα υον Καναδά γιατί άκουσα πως έχει βαρύ κλίμα και προτίμησα το Chicago.
- Green Dragon
Είναι φίλος μου εκεί, το καλοκαίρι κάνει πολλή ζέστη όχι λίγη. Ακραίο κλίμα.sharp έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 13:09Τώρα πια, μια χαρά είναι, μην σου πω ότι κάνει και λίγο ζέστη. Για σένα που ζεσταίνεσαι εύκολα, ιδανικόGreen Dragon έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 10:40Το κλίμα εννοούσα, το Σικάγο δεν φημίζεται για το κλίμα του. Ή μάλλον φημίζεται αλλά όχι θετικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Μαρ 2024, 20:49
-