Γύρος #4 έγραψε:ALI: Τα κομμάτια αυτού του γύρου, στην πλειοψηφία τους, είναι υπέροχα.
Αν και αναγκαστικά θα αδικήσω τα περισσότερα, αξίζει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου, για τις μουσικές τους επιλογές.
JIM: Μεγάλος σε διάρκεια γύρος με πολλά δυσκολοχώνευτα τραγούδια. Άρχισα να βγάζω άκρη τι παίζει με τα τραγούδια πιο αργά από τις άλλες φορές έως τώρα.
NOV: Άλλος ένας γύρος με πολλά καλά κομμάτια, γενικά έχει πολύ καλές συμμετοχές αυτό το παιχνίδι
ΠΑΛ: Σοβαρά τώρα, ποιος σας έχει πει ότι έχουμε όλοι χρόνο να ακούμε και να αξιολογούμε κομμάτια 7, 8 και 9 λεπτών; Πάντως, καλός γύρος. Δυστυχώς σίγουρα κάποια κομμάτια θα αδικηθούν.
Ghost Train - All My Sunken Ships (ΝΥΧ) έγραψε:SID (12): Δ Ι Α Μ Α Ν Τ Ι. Ο,τι και να περιγράψω για αυτό το αριστούργημα θα είναι λίγο, ΕΥΓΕ!!!
DRH (10): 

DRE (8): Ακούγεται σαν παλιότερο. Δεν μας πειράζει όμως.
JIM (3): Ενδιαφέρουσα ροκιά με δραματικό ύφος και αλλόκοτη δομή. Π.χ. λέει μία μόνο φορά το ρεφρέν (take me back home) ενώ στο τελείωμα αλλάζουν και τα φωνητικά.
NOV (0): Καλούτσικο
ΝΥΧ (#): (
link)
Anita Lipnicka & John Porter - Death Of A Love (SID) έγραψε:DRE (12): Από τα δυνατά χαρτιά αυτού του γύρου.
DRH (12): 

NOV (12): Το διαφιλονίκητο 12αρι μου, (όπως και παλιά που έιχε ξαναμπει σε άλλο παιχνίδι - με άλλο κομμάτι)
DIN (7): Όμορφο τραγούδι. Μου θυμίζει Nick Cave.
JIM (0): Έχει ρυθμό και ξεσπασματάκι στο ρεφρέν αλλά δυστυχώς δεν έμειναν βαθμοί.
SID (#): Τι τραγουδαρα έβαλα πάλι, με έρχεται να με κάνω ερωτική εξομολόγηση
Fruupp - Song For A Thought (BAN) έγραψε:JIM (12): Υψηλού επιπέδου παλιομοδίτικο, προοδευτικό ροκ με άριστα δομημένες εναλλαγές στο tempo. Κιθαριστικό σολάρισμα που ανασταίνει και πεθαμένους.
ΝΥΧ (10): αυτό ήταν το 12άρι μου μέχρι που άκουσα το κομμάτι των Magazine...
πολύ ωραίο, και αν έλειπε το μέρος μετά το 5ο λεπτό θα ήταν ακόμη ωραιότερο
μου θυμίζει κάτι μα δεν μπορώ να καταλάβω τί
με πηγαίνει κάπου μα δε γνωρίζω πού
[...]
αλλά είναι όμορφα, μερσί
ΜΠΙ (6): Αν δεν το γύριζε σε Bolero θα το έβαζα ψηλότερα
DRE (1): Καλή εισαγωγή, άψυχη συνέχεια, απρόβλεπτο φινάλε.
Flower Travellin' Band - Shadows Of Lost Days (Remastered) (ΕΛΡ) έγραψε:DIN (8): Το φαλτσέτο στο τέλος είναι όλα τα λεφτά.
GOB (8): Αυτο λογικα ειναι του μοτζαχεντιν του βαθμοθηρα,μοιαζει αρκετα με το distance
SID (8): Pure gold, τι ωραίος γύρος
ΝΥΧ (7): ωραίο, λίγο συνηθισμένος ο ήχος μου φάνηκε αλλά ωραίο
DRE (3): "It is a man's world..."
JIM (1): Έχει ένα δραματικό ξέσπασμα προς το φινάλε αλλά νομίζω ότι κάπου το παρακάνει.
Sophie Zelmani - Memory Loves You (ALI) έγραψε:DRE (10): Ό,τι πρέπει για κλείσιμο.
SID (7): Sorry Sophie, πως σε αγαπώ το ξέρεις αλλά είχε άλλες τραγουδάρες πριν από εσένα
JIM (0): Δεν ήταν άσχημο αλλά...
Doro Pesch ft. The Classic Night Orchestra - I'm In Love With You (POL) έγραψε:DIN (12): Το αγάπησα.
DRE (7): Ιδανικό για γυναικείες ερωτευμένες καρδιές.
JIM (6): Η μεγάλη warrior princess σε μια συναισθηματική στιγμή.
Magazine - Motorcade (DRH) έγραψε:GOB (12): Δυνατοι γρατζουνιστες,δινω 12αρι αλλα μη χαιρεσαι(μπαοκτζη)
ΝΥΧ (12): τί κομματάρα! μπράβο για την επιλογή!
JIM (10): Πλούσιο μουσικά και γενικά πολύ δυνατή σύνθεση με εναλλαγές και τρεις ταχύτητες στα φωνητικά. Μπράβο!
SID (10): Howard Devoto, τι να λέμε τώρα
DRE (4): Με άλλα φωνητικά το συζητάμε.
NOV (0): Ούτε για αυτό μου περίσσεψε κάτι
Renaissance - Fragile Vastness (FAT) έγραψε:JIM (8): Πετυχημένος συνδυασμός metal και παραδοσιακών ελληνικών οργάνων! Δυνατή εμπειρία!

GOB (7): Θα ηθελα κατι πιο εκλεκτο,κανα somewhere κανα east to west,αυτο εδω ειναι να παιχτει απο την ορχηστρα 7 το πρωι σε καποιο πανηγυρι το 15Αυγουστο για να στρωσουν τα αυτια πριν σφυριξει η ληξη
DRH (2): 2 βαθμούς για φόρο τιμής στους Fates Warning, χάλι μαύρο το κομμάτι
DRE (0): Μάλλον τα 'γραψες ανάποδα. Metal κλαρίνα πάντως, δεν...!
Human Tetris - Things I Don't Need (MOJ) έγραψε:ΝΥΧ (8): για κάποιο απροσδιόριστο λόγο με πήγε κάπως πίσω στα νεανικά χρόνια
και αναπόλησα τις σκοτεινόμορφες νυχτερινές στράτες και τα γεμάτα καπνό
δωματιάκια των μπαρ που συχνάζαμε, ευχαριστώ γι αυτό
DIN (5): Ξεκάθαρες επιρροές από Joy Division.
JIM (4): Ρυθμικό, πιασάρικο, ταξιδιάρικο.
DRE (0): Μπήκε στο "songs I don't need"
NOV (0): Συμπαθιτικούλι αλλά δεν μου περίσσεψε κάτι
Hats Off Gentlemen It's Adequate - Copenhagen (NOV) έγραψε:ΜΠΙ (3): Παρά τα επιτηδευμένα φωνητικά...
JIM (2): Έχει ένα βάθος σαν τραγούδι. Θα ήθελα λίγη παραπάνω μελωδικότητα στα φωνητικά.
DRE (0): Ψιλοκαλό και ψιλοχάλια μαζί.
Coolio - Gangsta's Paradise (Official Music Video) [hd] ft. L.V. (ELE) έγραψε:FAT (10): Θα έβαζα το 12άρι αλλά είπα να το δώσω σε κάποιο πιο άγνωστο.
ΠΑΛ (8): Ίσως αδικείται από το γεγονός ότι είναι χιλιοπαιγμένο.
DRE (5): Θρυλικό αλλά το έχουμε ακούσει 1.101.101 και 10 φορές.
JIM (5): Βρέθηκα σε αμηχανία. Πως να μην βάλεις έναν βαθμό σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια της hip hop. Από την άλλη πολύ safe επιλογή για το νόημα που δίνω εγώ στον διαγωνισμό. Άρα πρέπει να κόψω το καρπούζι κάπου στη μέση.
DIN (0): Και ποιος δεν το ξέρει αυτό.
GOB (0): Ωραιο ναι αλλα το ξερει μεχρι και η γρια στο κολοκοτρωνιτσι
The War On Drugs - Under The Pressure (DIN) έγραψε:ΜΠΙ (12): Καλοσχεδιασμένο
DRE (2): Κοπανάνε το ίδιο και το ίδιο συνέχεια για 6 λεπτά το οποίο ναι μεν δεν είναι άσχημο αλλά γίνεται μονότονο. Τα 3 τελευταία λεπτά περιττά.
GOB (0): Πολυ μεγαλης διαρκειας outro νομιζα οτι επαθα εγκεφαλικο
JIM (0): Για τη μεγάλη διάρκειά του είναι κάπως μονότονο χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις ώστε να με κρατά συνέχεια καθηλωμένο.
Hess Is More - Yes Boss (DRE) έγραψε:ΠΑΛ (4): ''Έχω δει τσόντα να ξεκινά έτσι''
DIN (3): Όλο υπονοούμενα χωρίς να γίνεται χυδαίο.
GOB (0): Ας ελπισουμε να μην το εχει βαλει η Ναιδα αυτο γιατι ο καμεραμαν θα γινει τουρκος
JIM (0): Αισθησιακό δεν λέω αλλά και πάλι δεν υπήρχε περιθώριο...
DRE (#): Τραγούδι που με έξυπνο τρόπο λέει αυτά που θέλει να πει.
Tarika Blue - Dreamflower (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (6): Ηρεμιστική μουσικούλα. Θα πάρει ό,τι περισσέψει.
Chocobo Band - One-Winged Angel (GOB) έγραψε:JIM (7): Υψηλού επιπέδου συμφωνικό metal με εναλλαγές στο tempo. Εκρητικότητα και groovάρισμα μαζί.
DRE (0): Στην αρχή νόμιζα ότι θα παίξουν το "Psycho".
GOB (#): Ελπιζω να ξερετε λατινικα πλεμπαιοι
Blutengel - Down On My Knees (JIM) έγραψε:ΜΠΙ (5): Στενόμυαλα κλισαρισμένο, αλλά αφού το στυλ είναι ωραίο ...
DRE (0): Άλλο...
Κώστας Τουρνάς - Ο Αχιλλέας Από Το Κάιρο (ΡΙΚ) έγραψε:DRE (0): Δεν είναι απ' τα γνωστά του και ούτε μου λέει κάτι.
JIM (0): Sorry Κώστα, αλλά δεν υπήρχε περιθώριο με τόσα ενδιαφέροντα τραγούδια.
Jessica Mauboy- ft. Flo Rida - Running Back (ΠΑΛ) έγραψε:GOB (2): Συμπαθητικο κομενακι,αναλαφρο τραγουδι θα του δωσω δυο
DRE (0): Αν ήμουν 15 μπορεί και να μου άρεσε.
JIM (0): Λίγα πράγματα...
NOV (0): Θα μπορούσε να πάρει βαθμούς