Έτσι, όντως μπορεί να γίνουν κατανοητές παρόμοιες αντιδράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:22Η γυναίκα θα έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τι να καταλάβουν οι κάθε είδους κανίβαλοι. Ανθρωπιά μηδέν.
Υπάλληλος της βουλής...
Re: Υπάλληλος της βουλής...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Άρρωστα κτήνη είστε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:30Έτσι, όντως μπορεί να γίνουν κατανοητές παρόμοιες αντιδράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:22Η γυναίκα θα έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τι να καταλάβουν οι κάθε είδους κανίβαλοι. Ανθρωπιά μηδέν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:37Άρρωστα κτήνη είστε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:30Έτσι, όντως μπορεί να γίνουν κατανοητές παρόμοιες αντιδράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:22Η γυναίκα θα έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τι να καταλάβουν οι κάθε είδους κανίβαλοι. Ανθρωπιά μηδέν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συγχαρητήρια τύπε μου. Στο δινω. Να φανταστώ, οτι για κάτι πιο σοβαρό ας πούμε, δεν κολώνουμε να φερθούμε πιο άγρια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το μνημιεο του αγνωστου στρατιωτη πηγε να βανδαλισει η δημοσιουπαλλ χορτασμενη που δεν εστεκε καλα ψυχολογικα και εδινε τον προσωπικο της αγωνα απεναντι στο συστημα τον καπιταλισμο και την νομενκλατουρα (καλυτερα ? )
Ο κοσμάκης, έχει βαρέσει μπιέλα. Άπαξ και συνελήφθη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έπαιξε, ( αν την απέλυσαν ας πούμε..), δεν νομίζω οτι αξίζει να βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα.
Συμφωνώ στο οτι δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εγώ σχολίασα την δική σου αντιδραση στο γεγονός.
Επίσης μη μιλάς με κομμουνιστικά λεξιλόγια, δεν το'χω.
Είναι πολλοί εκεί έξω που παίρνουν πχ το ΚΕΑ και πίνουν νυχθημερόν καφέδες στις πλατείες, δίχως καν να συγκινηθούν για να πάνε να βρουν μια δουλειά, διότι είναι τεμπελχανάδες. Αυτούς εμείς τους πληρώνουμε.
Για την τύπισσα, δεν ξέρω τι παίζει, διότι δούλευε. Σου είπα πως δεν θεωρώ σωστή την όποια τέτοια πράξη. Ακόμη και σαν σκέψη το να βανδαλίσεις, είναι για μένα ανεπίτρεπτο.
Κατάλαβες όμως ξαναλέω, το τι σχολίασα εγώ, έτσι;
- Golden Age
Και μόνο η αναγραφή συνθημάτων στο συγκεκριμένο χώρο ύβρις είναιnyxtovios έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 09:40Που ξέρουμε ότι ήταν υβριστικά τα συνθήματα;Golden Age έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 20:58Δεν λένε όμως ποιου κόμματος...Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπάθησε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
26 Μαρτίου, 2025
Ένα απρόοπτο σημειώθηκε όταν ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Στην πλατεία Συντάγματος μια γυναίκα αντί να αφήσει λουλούδια, αποφάσισε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθαρίστρια που εργάζεται στη Βουλή.
Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας.
https://meaculpa.gr/wp-content/uploads/ ... 82.mp4?_=1
https://thraction.gr/hellas/ypallilos-t ... h4NF35MbUg
Από ότι είδσα το βίντεο δεν πρόλαβε να γράψει τίποτα.
Σιγά το χώρο.Golden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:54Και μόνο η αναγραφή συνθημάτων στο συγκεκριμένο χώρο ύβρις είναι
Εχει ξεφτιλιστεί πολλάκις
-
Εκτός αν γράφει Ελλάς ή τεφρα, αίμα τιμή χρυσή αυγή, αντιαντίφα, που είσαι Παπαδόπουλε και άλλα τέτοια.Golden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:54Και μόνο η αναγραφή συνθημάτων στο συγκεκριμένο χώρο ύβρις είναι
-
Εννοείται. Έχουν καταθέσει στεφάνι οι ναζί, οι απόγονοι τους, Εβραίοι μακελάρηδες της Γάζας, Τούρκοι γενοκτόνοι και άλλοι τρελοί...nyxtovios έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:56Σιγά το χώρο.Golden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:54Και μόνο η αναγραφή συνθημάτων στο συγκεκριμένο χώρο ύβρις είναι
Εχει ξεφτιλιστεί πολλάκις
Ενταξει παιδια δεν την διωχνουν την καθαριστρια που βρωμιζε τον χωρο της . επομενη κανονικοτητα ειναι να ζωγραφισει ο ευζωνας σκοπος το σημα των γκριζων λυκων στη σκοπια .
- Golden Age
Και αυτά ύβρις θα ήταν. Οτιδήποτε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:57Εκτός αν γράφει Ελλάς ή τεφρα, αίμα τιμή χρυσή αυγή, αντιαντίφα, που είσαι Παπαδόπουλε και άλλα τέτοια.Golden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 17:54Και μόνο η αναγραφή συνθημάτων στο συγκεκριμένο χώρο ύβρις είναι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αντιφα σημαίνει υπάλληλος του Ερντογάν
από southern » 29 Νοέμ 2023, 07:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern