Chilloutbuddy έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 01:21
vantono έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 23:20
Δεν σας νιώθω καθολου, γιατι μαξ 2 φορες στη ζωη μου να με εχει πιασει πονοκεφαλος. Δεν ξερω καν στο περιπου πως μοιαζει ο πονος. Ειναι σαν σουβλιά, ειναι σαν βάρος/πίεση, και τα δυο/τίποτα απ'τα δυο?
Καλά άσε με μένα, είμαι περίπτωση. Παθαίνω ημικρανία με αύρα, που σημαίνει ότι για κανα δύωρο βλέπω αυτό:

Μετά μουδιάζει το αριστερό μου χέρι και το σαγόνι, ξερνάω καναδυό φορές, και ΜΕΤΑ αρχίζει ο πονοκέφαλος ο οποίος κρατάει κανα εικοσιτετράωρο, είναι κάπως σα να έχω ένα τσεκούρι καρφωμένο στο μέτωπο, και φεύγει μόνο με κωδεϊνη.
Μικρότερος το πάθαινα μια-δυό φορές το χρόνο, χωρίς λόγο και αφορμή, ευτυχώς πιό αραιά όσο μεγαλώνω.

σε νοιώθω
εγώ δεν έχω την αύρα που λες
αλλά για όλα τα υπόλοιπα, συμπάσχω μαζί σου
εμένα ξεκινάει από νεύρο στην ωμοπλάτη, αχνά στην αρχή, μετά αν δεν το προλάβω ή αν και να το προλάβω πάλι δεν γινει τίποτα, ανεβαίνει και χτυπάει ο πόνος λαιμό, αυτί, μάτι, κεφάλι. Σαν να τραβάει ένα νεύρο μέσα σε όλα αυτά και σαν τσεκούρι όπως λες. Παλιότερα τα συμπτώματα ήταν χειρότερα, τάση για εμμετό όπως λες κτλ. Έχω φτάσει σε σημείο να νοιώθω οτι οκ, θα σβήσω στα αλήθεια..
Άμα δεν περάσει το 24ωρο δεν τελειώνει η φάση, είτε έντονη είτε ήπια.
Ακόμα και ήπια να είναι η κατάσταση, με βγάζει οφ, ένα συνεχόμενο τσίκι τσίκι ...
Δοκίμασες imigran για τις ημικρανίες? Μου έχει πει γιατρός να το παίρνω ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ να με πιάσει. Δεν το κάνω παντα ή μπορεί και να ξεμένω. Και δεν ξέρω αν στην δική μου περίπτωση βοηθά πάντα, όμως όντως βοηθά γενικότερα πολυ.
Επίσης ζέστη στο σημείο του νεύρου, είτε με καυτό ντους είτε με θερμοφορα, 2 νορτζέσικ μαζί, νιούροφερν, εμπλαστράκια, αλοιφές και οπωσδήποτε μασάζ , βασικά όχι μασαζ ακριβώς, να μπορούσα να έχω ένα γεωτρύπανο να ξεσκίζει το κωλονεύρο στο σημείο που μαζεύει...έχει τύχει μόνη μου να παλεύω όλη μέρα να προσπαθώ να το φτάσω για να το πιέζω και έχω κάψει την περιοχή σε σημείο που να σχηματίζεται κάκκαλο στο δέρμα για μέρες (εκτός οτι τουμπανιάζει τρελά)
Ευτυχώς κι εμενα δεν με πιάνει πια πάντα τοσο έντονα ή συχνά όπως πριν
Δοκίμασε όμως το imigran μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρεις εφόσον παθαίνεις ημκρανία