Είναι γνωστή μούρη στο γυναικοχώρι μου. Έχω ακούσει ιστορίες και αμαρτίες για τον συγκεκριμένο εδω και χρόνια.
Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
Re: Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
Όταν λες όλα εννοούμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Άντε και Βελόπουλο και Νίκη. Δε νομίζω να έχει στου ΚΚΕ, του Κασελάκη και Κωνσταντοπούλου...Ερμής έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 10:58Έχει και μεγάλα. Σε όλα τα κόμματα. Το για πόσο καιρό θα τον καλύπτουν είναι άλλο θέμα.
-
Μπα. Τον έκανε αρχιμανδρίτη.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 12:21Τι βλάκας τραγόπαππας, κανονικά πρέπει η εκκλησία να τον σουτάρει.
Mπά, κολλητιλίκια με τους Χρυσαυγίτες? Κι εγώ που νόμιζα οτι δε τους πάς.Νon4me έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:12πως τα γαμησες ετσιGolden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:11Που να δεις τους κομμουνιστές σε εποχές που εφαρμοζόντουσαν υγειονομικά μέτρα καραντίνας
https://www.youtube.com/shorts/3MrccuX-KBA
Ποια ΧΑ ρε σεις;
Η Ζωάρα είναι η νέα αυγή του έθνους. Όχι χρυσή αλλά κάπου στο σκούρο μωβ.
Χρωματολογικώς, τα περιλαμβάνει όλα. Και κόκκινο και μπλε και ό,τι επικό χρωματάκι γουστάρει ο καθένας.
Η Ζωάρα είναι η νέα αυγή του έθνους. Όχι χρυσή αλλά κάπου στο σκούρο μωβ.
Χρωματολογικώς, τα περιλαμβάνει όλα. Και κόκκινο και μπλε και ό,τι επικό χρωματάκι γουστάρει ο καθένας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και φασκελα και κωλοδαχτυλα τους εκανε τοτε που τον σταματησανε για υπερβολικη ταχυτητα με την γκομενα.
Ο τυπος ειναι psycho αλλα εχει γερο δοντι για να του χαριζεται καθε φορα και ο δεσποτης και η Συνοδος σε οτι παπαρια εχει κανει μεχρι τωρα.
Αλλα οπως ειπα και πριν αμα γινεις too much of a dick at some point και τα βυσματα σου θα σου πουν "αει γαμησου" στο φιναλε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Golden Age
Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:12Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
Κολομβία 2.0 μας έχει κάνει ο μαρξιστικός υλισμός. Έτσι είναι όταν η χώρα κουμαντάρεται απο κομμουνιστές.
Αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες, για την ακρίβειαGolden Age έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 13:59Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:12Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
Κολομβία 2.0 μας έχει κάνει ο μαρξιστικός υλισμός. Έτσι είναι όταν η χώρα κουμαντάρεται απο κομμουνιστές.
Δε κάνω αγκαλίτσες με τη ΝΔ, φίλε πρώην πασόκε.
Κι εγώ έχω κόψει, αλλά αυτό δε σε σταματάει εσένα και άλλους απ' το να με λέτε Χρυσαυγίτη κάθε φορά που σας επιβητορεύω.
Να σε ρωτήσω, τί θα ψηφίσεις?Golden Age έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 13:59Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:12Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
- Παλαιοελλαδίτης
Νon4me έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:12πως τα γαμησες ετσιGolden Age έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 22:11Που να δεις τους κομμουνιστές σε εποχές που εφαρμοζόντουσαν υγειονομικά μέτρα καραντίνας
https://www.youtube.com/shorts/3MrccuX-KBA
Ήταν μια διδακτική εποχή για τη στάση πολλών. Ακολουθούν και μερικά από τα συμπεράσματά μου.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 17:22Μάλιστα. Ο ταβερνιάρης από την Τιθορέα και το υπόλοιπο παρεάκι των πολιτικών ιεχωβάδων δεν αρκέστηκαν στο πρωινό χάπενινγκ που η έξοδος για γιατρό/φαρμακείο από τη γειτονιά της συνοικίας ή του προαστίου μετατράπηκε σε πορεία στο Κέντρο γράφοντας στα @@ τους κράτος και νόμους, ήθελαν και δεύτερη μαζικότερη πορεία λες και οι υπόλοιποι που τηρούμε όλους αυτούς τους μήνες τα μέτρα που επιβάλλονται είμαστε ηλίθιοι.
Όσον αφορά τη συσσώρευση αστυνομικών, ας ήταν σοβαροί και φερέγγυοι οι κουκουέδες και η υπόλοιπη ακροαριστερά για να μην χρειάζονταν.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑01 Οκτ 2021, 20:48Πέρσι οι ιεχωβάδες του Περισσού έκλαιγαν σε βουλή, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, σάιτ και social media για το ξύλο που δικαίως έφαγαν το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, ενώ ο ταβερνιάρης από την Τιθορέα κοίταζε έκπληκτος μη μπορώντας να πιστέψει πως το κόμμα δεν μπόρεσε να κάνει το κομμάτι του και να πραγματοποιήσει με το έτσι θέλω ογκώδη πορεία-λιτανεία εν μέσω πανδημίας και εσείς τους έχετε ικανούς να ανατρέψουν το πολίτευμα;
- Παλαιοελλαδίτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
19 Δεκ 2024, 09:56