Αν σου πω ότι το σκέφτηκα κι εγώ;Philip Mortimer έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 21:55Αυτός ο κλόουν πόσες φορές είχε βάλει και έχει αποσύρει τους δασμούς μετά τη βουτιά στη wall street ; Κρατάει κανείς αρχείο; Υπάρχει περίπτωση να κάνει τίποτα κολπακια με φίλους του που αγοραπουλανε μετοχές ανάλογα με το τι δήλωση θα κάνει; Δεν εξηγείται αλλιώς ακόμη και για ένα ζώον σαν αυτόνΟργισμένος έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 21:53Trump Confirms One-Month Pause on Mexico, Canada Auto Tariffs: Live Updates
By Amanda Castro and Hannah Parry
https://www.newsweek.com/donald-trump-c ... es-2039844
The Trump administration has confirmed a one-month delay on tariffs for American automakers after intense pressure from industry leaders.
Officials met with top executives from Ford, General Motors, and Stellantis on Tuesday after Trump imposed tariffs on imports from Mexico and Canada.
αχαχαχα
Trump Effect στον Καναδά
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Trump Effect στον Καναδά

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
6 Μαρτίου, 2025
Καναδοί ζητούν να τους προσαρτήσει ο Τραμπ γιατί σιχάθηκαν την λ@ύγκρα.

Χόρτασαν από τον Τριντό και τους λοιπούς διεθνιστές!
Νέες συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να στείλουν εκπροσώπους στην Ουάσινγκτον για να επισκεφθούν τον Τραμπ αποκάλυψαν πως κάνουν πολίτες του Καναδά.
Κύριο αίτημά τους είναι το εξής: Να τους εντάξει ο Τραμπ στις ΗΠΑ!
Ο νομικός που ζει στην καναδική Αλμπέρτα, Jeffrey Rath, δήλωσε ότι ένας εκπρόσωπος των κατοίκων θα ταξιδέψει στην στην αμερικανική πρωτεύουσα για να προτείνει τον έλεγχο της συγκεκριμένης Πολιτείας από τον Τραμπ.
«Κυβερνόμαστε από ηλίθιους στην Οτάβα και πολλοί από εμάς στην Αλμπέρτα έχουμε δει αρκετά από αυτούς», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα.
Θυμίζουμε πως ο Τραμπ, ήδη από τις πρώτες μέρες της εκλογής του, έχει προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου την προσάρτηση του Καναδά στις ΗΠΑ ως… η 51 Πολιτεία του ομοσπονδιακού κράτους.
https://karditsastakra.com/2025/03/06/% ... bf-%cf%84/

Καναδοί ζητούν να τους προσαρτήσει ο Τραμπ γιατί σιχάθηκαν την λ@ύγκρα.

Χόρτασαν από τον Τριντό και τους λοιπούς διεθνιστές!
Νέες συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να στείλουν εκπροσώπους στην Ουάσινγκτον για να επισκεφθούν τον Τραμπ αποκάλυψαν πως κάνουν πολίτες του Καναδά.
Κύριο αίτημά τους είναι το εξής: Να τους εντάξει ο Τραμπ στις ΗΠΑ!
Ο νομικός που ζει στην καναδική Αλμπέρτα, Jeffrey Rath, δήλωσε ότι ένας εκπρόσωπος των κατοίκων θα ταξιδέψει στην στην αμερικανική πρωτεύουσα για να προτείνει τον έλεγχο της συγκεκριμένης Πολιτείας από τον Τραμπ.
«Κυβερνόμαστε από ηλίθιους στην Οτάβα και πολλοί από εμάς στην Αλμπέρτα έχουμε δει αρκετά από αυτούς», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα.
Θυμίζουμε πως ο Τραμπ, ήδη από τις πρώτες μέρες της εκλογής του, έχει προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου την προσάρτηση του Καναδά στις ΗΠΑ ως… η 51 Πολιτεία του ομοσπονδιακού κράτους.
https://karditsastakra.com/2025/03/06/% ... bf-%cf%84/

- Dwarven Blacksmith
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
-
Και στην Ευρώπη υπάρχει αγανάκτηση για τα καραγκιοζιλικια του Τραμπ, μακάρι να λειτουργήσει κι εδώ αρνητικά στην ακροδεξιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επειδη ειναι μαλακας.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:02Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
Αυτο το'χεις καταλαβει ή ακομα τον υποστηριζεις?
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:42Και στην Ευρώπη υπάρχει αγανάκτηση για τα καραγκιοζιλικια του Τραμπ, μακάρι να λειτουργήσει κι εδώ αρνητικά στην ακροδεξιά.

- Green Dragon
Ναι τον υποστηρίζω. Και παρακολουθώ με προσοχή να δω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 19:00Επειδη ειναι μαλακας.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:02Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
Εσύ παρακολουθείς ή απλά κραυγάζεις 'κακός Τραμπ';
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Κραυγάζω και δυστυχως προς το παρων δικαιωνομαι.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 19:35Ναι τον υποστηρίζω. Και παρακολουθώ με προσοχή να δω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 19:00Επειδη ειναι μαλακας.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:02Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
Εσύ παρακολουθείς ή απλά κραυγάζεις 'κακός Τραμπ';
δεν τσακωθηκε ο Τραμπ με τον Καναδα ... απλα ο Καναδας αργα η γρηγορα θα θυμηθει οτι η οικονομια του και η ασφαλεια του στηριζονται στις ΗΠΑ ...Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:02Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
.
Προς πληροφόρηση ο Καναδάς αν θυμάμαι καλά κατέχει το 20 % του γλυκού νερού του Πλανήτη.....
Οι μαλάκες εχουν τη 2η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο και έχουν προβλήματα.....
.
Προς πληροφόρηση ο Καναδάς αν θυμάμαι καλά κατέχει το 20 % του γλυκού νερού του Πλανήτη.....
Οι μαλάκες εχουν τη 2η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο και έχουν προβλήματα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
δεν υπαρχει προβλημα για τον Καναδα ... εχει τους Λετονους και τους Λιθουανους να στηριχθει αν κατεβει κανενα Κινεζικο υποβρυχιο ανοιχτα του Χαλιφαξ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Green Dragon
Γιατί άνοιξε θέμα όμως;nostromos έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 01:41δεν τσακωθηκε ο Τραμπ με τον Καναδα ... απλα ο Καναδας αργα η γρηγορα θα θυμηθει οτι η οικονομια του και η ασφαλεια του στηριζονται στις ΗΠΑ ...Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:02Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Τραμπ τσακώθηκε με τον Καναδά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Trump Effect και στην Ουγγαρία;
από phorumaster » 13 Απρ 2025, 16:53 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 91 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon