Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Βέβαια αν πεις στη δικαστίνα πως στη ταινιομανια βλεπεις .....Ρομερ
λογικά θα στη χαρίσει για τη πειρατεία
αν και δεν ξέρω αν θα ζητήσει τον εγκλεισμό σου σε ίδρυμα
Δεν είναι τίποτα αργές, πολύ διάλογο έχουν και πάντα παίζει λίγη ανωμαλία με ανήλικα.
Εχμμμμμ...δεν ζούμε στα '70ς...... το Το Γόνατο της Κλαίρης
δεν το βρίσκω καλή ιδέα να λες οτι το γουστάρεις
Δεν είμαι της πολιτικάλ κορεκτ γουόκ υστερίας, αλλά της ελευθερίας της έκφρασης .
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αν θες, γράψε πώς μπορώ να το κάνω αυτό σε windows 10.
Πάντως όταν κάνω επιδιόρθωση και επανεγκατάσταση του εκτυπωτή, εντοπίζει πρόβλημα στη "θύρα", δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.
γραψε network connections (συνδέσεις δικτύου μαλλον στα ελληνικά) στο search, θα σου βγαλει επιλογή για το παλιο κοντρολ πανελ με τις καρτες δικτυου. Βρες ποια ειναι του vpn, αν δεν ειναι σιγουρος βαλε φωτο, αλλα θα το λεει απο κατω οτι ειναι εικονικό, κανε δεξί κλικ πανω και disable.
Το έλυσα το πρόβλημα με τον printer ως εξής.
Είδα τελικά ότι είχα καλώδιο USB (μη γελάτε, τώρα είδα ότι το είχα, γιατί είμαι άσχετος από υπολογιστές) και το συνέδεσα με καλώδιο.
Αν θες, γράψε πώς μπορώ να το κάνω αυτό σε windows 10.
Πάντως όταν κάνω επιδιόρθωση και επανεγκατάσταση του εκτυπωτή, εντοπίζει πρόβλημα στη "θύρα", δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.
γραψε network connections (συνδέσεις δικτύου μαλλον στα ελληνικά) στο search, θα σου βγαλει επιλογή για το παλιο κοντρολ πανελ με τις καρτες δικτυου. Βρες ποια ειναι του vpn, αν δεν ειναι σιγουρος βαλε φωτο, αλλα θα το λεει απο κατω οτι ειναι εικονικό, κανε δεξί κλικ πανω και disable.
Το έλυσα το πρόβλημα με τον printer ως εξής.
Είδα τελικά ότι είχα καλώδιο USB (μη γελάτε, τώρα είδα ότι το είχα, γιατί είμαι άσχετος από υπολογιστές) και το συνέδεσα με καλώδιο.
Με αυτό τον τρόπο, λειτουργεί κανονικά.
Καλά δεν είναι για γέλια. Τέσπα, το πρόβλημα με το wifi μπορεί να στο λύσει κάποιος σε 5-10 λεπτά. Εαν έχεις κανα φίλο που μπορεί να ερθεί να το δεί ρώτα.
Δηλαδή αν πάω εγώ σε μια καφετέρεια και κατεβάζω σειρές/ταινίες ή μου κλέβουνε ιντερνετ που έχω σπίτι και κατεβάζουνε σειρές/ταινίες μπαίνουνε πρόστιμα και στις δύο περιπτώσεις; Ποιος κλόουν σκέφτεται τέτοιους νόμους;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.