Βουργαροι και Pop Corn
Re: Βουργαροι και Pop Corn
εγώ προσωπικά το έκανα αυτό?θα είχα πιει κάτι παραπάνω
- Dwarven Blacksmith
Η δική μου εμπειρία λέει όχι. Λεμονιτα λένε αυτή με το ανθρακικό, λεμονάδα τη στυμμένη. Άμα δεν έχουν στυμμένη προφανώς μπορεί να σου φέρουν αυτή με το ανθρακικό γιατί στην Αθήνα κοιτάνε να σε εξυπηρετήσουν όχι να το παίξουν παλαβοί.

- Sid Vicious
Και αν είναι πορτοκάλι γίνεται πορτοκαλίτα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:08Η δική μου εμπειρία λέει όχι. Λεμονιτα λένε αυτή με το ανθρακικό, λεμονάδα τη στυμμένη. Άμα δεν έχουν στυμμένη προφανώς μπορεί να σου φέρουν αυτή με το ανθρακικό γιατί στην Αθήνα κοιτάνε να σε εξυπηρετήσουν όχι να το παίξουν παλαβοί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένηSid Vicious έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:12Και αν είναι πορτοκάλι γίνεται πορτοκαλίτα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:08Η δική μου εμπειρία λέει όχι. Λεμονιτα λένε αυτή με το ανθρακικό, λεμονάδα τη στυμμένη. Άμα δεν έχουν στυμμένη προφανώς μπορεί να σου φέρουν αυτή με το ανθρακικό γιατί στην Αθήνα κοιτάνε να σε εξυπηρετήσουν όχι να το παίξουν παλαβοί.

η ΦΑΝΤΑ διαφουναειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:17Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένηSid Vicious έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:12Και αν είναι πορτοκάλι γίνεται πορτοκαλίτα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:08
Η δική μου εμπειρία λέει όχι. Λεμονιτα λένε αυτή με το ανθρακικό, λεμονάδα τη στυμμένη. Άμα δεν έχουν στυμμένη προφανώς μπορεί να σου φέρουν αυτή με το ανθρακικό γιατί στην Αθήνα κοιτάνε να σε εξυπηρετήσουν όχι να το παίξουν παλαβοί.
- Dwarven Blacksmith
Αφού αυτή το ξεκίνησε.Zundapp έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:19η ΦΑΝΤΑ διαφουναειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:17Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένη

να μαθουμε που μενει να την δειρομεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:20Αφού αυτή το ξεκίνησε.Zundapp έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:19η ΦΑΝΤΑ διαφουναειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:17
Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένη
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Fanta ΠορτοκαλάδαZundapp έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:19η ΦΑΝΤΑ διαφουναειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:17Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένη
Fanta Λεμονάδα
Fanta Πορτοκαλάδα Μπλε
Fanta Πορτoκάλι Zero Sugar Added
Fanta Shokata
Fanta Exotic Zero
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτά τα ξεκίνησε η παλιά ΛΟΥΞ, την δεκαετία του '60.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:20Αφού αυτή το ξεκίνησε.Zundapp έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:19η ΦΑΝΤΑ διαφουναειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:17
Πορτοκαλάδα (σκέτη) = με ανθρακικό. Πορτοκαλάδα μπλε = χωρίς ανθρακικό, συσκευασμένη. Πορτοκαλάδα σπιτική = στυμμένη
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
οχι στην Αθήνα κοιτάζουν προτίστως να πούνε λεμονίτα τη λεμονάδα και καλαμάκι το σουβλάκι. Ειναι οι μεγαλύτερες αξίες αυτής της πόλης. Αν δεν τα θεωρούσαν ζωτικής σημασίας γιαυτούς δεν θα ασχολούνταν κανένας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:08Η δική μου εμπειρία λέει όχι. Λεμονιτα λένε αυτή με το ανθρακικό, λεμονάδα τη στυμμένη. Άμα δεν έχουν στυμμένη προφανώς μπορεί να σου φέρουν αυτή με το ανθρακικό γιατί στην Αθήνα κοιτάνε να σε εξυπηρετήσουν όχι να το παίξουν παλαβοί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
εγώ πολλές φορές τους είπα οτι θέλω σουβλάκι το οποίο είναι αυτό, και θα πιώ λεμονάδα που είναι αυτό και αν δεν μου φέρεις φεύγω. Μετά με ρώτησαν αν είμαι απο τη Θεσσαλονίκη και τους απάντησα όιτι είμαι απο τη Λάρισα και Ολυμπιακός και μου απάντησαν οτι δεν μου φέρνουν και μου φέραν σπράιτ και γύρο και αν δε μάρεζε να φύγω. 

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Επίσης στην Πιερία τα λέμε Καρκατσούλες.Νon4me έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 13:56Πριτσάλες, στα Δολιανά Ιωαννίνων
Παπαδούλες, στην Ημαθία
Πατλάκια, στη Δράμα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή
Τσακλία, στην ποντιακή διάλεκτο
Κοκονέλες, στην Κέρκυρα
Κοκόσες, στην Πάργα
Τσατ πατ, στην Καβάλα
Σίταρους, σιταροπούλλα και σιταροπούλλες, στην Κυπριακή διάλεκτο
Βαμπουλίτσες, στον Τρανόβαλτο Κοζάνης
Παπαρδέλες, στο Νεοχώρι Υπάτης Φθιώτιδας
Κουκουφρίκες, στη Βοιωτία
Φακιόλες, στην Άρτα
Παπαδίτσες, στα Ιωάννινα
Παπαλούτσες, ευρύτερα στον νομό Σερρών
Σκαστερά, στην Μαυροθάλασσα Σερρών
Φούσκες, στο Αηδονοχώρι Σερρών
Πατλαντίκες ή πατλάκια, στο Σκούταρι Σερρών
Παπαλιόσκες, στην Νικόκλεια Σερρών
Παρπαζόλες ή παπαρούσκες, στην περιοχή της Νιγρίτας Σερρών
Παπαλούτσκες, στην Βαμβακούσσα Σερρών
Παπόσκες, στο Χρυσό Σερρών
Γκαγκάσκες, στον Δρυμό Θεσσαλονίκης
Σκαζμούθρες, στους Στρόπωνες Εύβοιας
Φραγκοκύτταρα, στην Κάλυμνο
Παπούσκες, στην Κοζάνη και σε κάποια χωριά του νομού Έβρου
Πασπάτα, παπαρδούλες, «κατσιούλες», κουκουσάρια, στην Ήπειρο κ.α.
υπαρχουν και οι ζμπακες