ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 31 Μαρ 2025, 23:35

Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται. Κατά τα άλλα δεν έχουμε centre for πολύ καλό. Ο Pierrot είναι ένας αξιοπρεπής κεντρικός κυνηγός, αλλά όχι Martial ή García, δεν έχει την αποτελεσματικότητα τόσο πολύ. Ο Λαμέλα δείχνει πιο ικανός να κάνει αυτή τη δουλειά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Μαρ 2025, 23:38

Communio Sancta έγραψε:
31 Μαρ 2025, 23:35
Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται. Κατά τα άλλα δεν έχουμε centre for πολύ καλό. Ο Pierrot είναι ένας αξιοπρεπής κεντρικός κυνηγός, αλλά όχι Martial ή García, δεν έχει την αποτελεσματικότητα τόσο πολύ. Ο Λαμέλα δείχνει πιο ικανός να κάνει αυτή τη δουλειά.
οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 31 Μαρ 2025, 23:43

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Μαρ 2025, 23:38
οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση
Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 01 Απρ 2025, 00:10

σορρυ αλλα :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 01 Απρ 2025, 00:13

Communio Sancta έγραψε:
31 Μαρ 2025, 23:43
οποιος εχει κλωτσησει το τοπι ξερει οτι οταν ενας τερματας δεν εχει εμπιστοσυνη στην αμυνα του αναγκαζεται να κανει ενα βηματακι πισω η μπρος που μπορει να αποδειχθει καθοριστικο για την φαση
Στο goal της κλειστής γωνίας ευθύνεται. Στου Κωνσταντέλια όχι, ο μικρός έβαλε ένα αριστουργηματικό goal. Δεν βλέπω μόνο την ομάδα μου, βλέπω κι ο άλλος πώς παίζει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κι εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου, τον οποίον ως άνθρωπο δεν γουστάρω, αλλά ξέρει μπάλα, κι είναι υπέροχος προπονητής τεχνικά.
Tον πέτυχε φίλη σε έκθεση παιδικού βιβλίου στη Ρουμανία (η σύζυγός του γράφει παιδικά παραμύθια) και μου είπε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ συμπαθής.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 01 Απρ 2025, 00:24

Beria έγραψε:
01 Απρ 2025, 00:13
Communio Sancta έγραψε:
Tον πέτυχε φίλη σε έκθεση παιδικού βιβλίου στη Ρουμανία (η σύζυγός του γράφει παιδικά παραμύθια) και μου είπε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και πολύ συμπαθής.
Η διανοούμενες γυναίκες έχουν ανάγκη από κάφρους.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 01 Απρ 2025, 00:32

ειδικα οτνα οι καφροι εχουν το μισο βουκουρεστι δικο τους :102:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Κοκκορας
Phorum.gr user: Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοκκορας » 01 Απρ 2025, 04:21

Communio Sancta έγραψε:
31 Μαρ 2025, 23:35
Να πω μόνο, κακός ο Brignoli, ο οποίος είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στο goal της γωνίας ευθύνεται.
πολυ δυσκολο το γκολ του ζιφκο

ολα γκολαρες του ΠΑΟΚ

ΑΝ υπαρχει καπου σοβαρη ευθυνη ειναι στα γκολ της ΑΕΚ,ο ζιφκο απαραδεκτη επιστροφη και στου βιετεσκα στο δευτερο,ημαρτον σηκωνει μπαλα να δωσει που;!
μιλαμε για κλαμα

Άβαταρ μέλους
Κοκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοκκορας » 01 Απρ 2025, 04:24

Communio Sancta έγραψε:
01 Απρ 2025, 00:24
Beria έγραψε:
01 Απρ 2025, 00:13
Communio Sancta έγραψε:
Η διανοούμενες γυναίκες έχουν ανάγκη από κάφρους.
ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας,απλα εσεις του τα χωνετε επειδη δεν το βουλωνει για το χαρτινο του 18 και τσουζει
αν το βουλωνε θα σας ηταν εξαιρετικα συμπαθης,ειναι βεβαιο

οπως φυσικα αν ειχαμε Αλμειδα και εκανε οσα εκανε περσι στα play offs αλλα και σε αλλες στιγμες κατι χειρονομιες ,και τι δεν θα λεγατε
ω εκει
ψέμματα;
αλλα τωρα ειναι προπονητης σας ...
εμεις δεν εχουμε κανενα θεμα με τον ανθρωπο φυσικα!ειναι και καλος προπονητης ο Αργεντινος

βεβαια πολλοι απο σας βριζετε και τον Αλμειδα που σας εφερε νταμπλ,οπως και Μελ
στον λουτσεσκου,που σας εχει κανει και ενα σωρο "κηδειες" θα κολουσατε; :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κοκκορας την 01 Απρ 2025, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 01 Απρ 2025, 16:29

GoBack έγραψε:
20 Μαρ 2025, 22:02
vantono έγραψε:
20 Μαρ 2025, 21:51
Σαν πολύ ευκολα χανει μπάλα ο γιαχωβάς. Μπας και μας τον εχετε παραφουσκώσει τα παοκια? :102:
Στη λιγδα δεν τον εχω δει, δεν παρακολουθω.
Σπερνει τον τρομο,πατα παοκακος-Λαμια στο youtube να χαζεψεις
Εγώ λέω να πατησω αεχ-ΠΑΟΚ

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 01 Απρ 2025, 17:03

Ας πάμε με Μανωλά η άλλον υπηρεσιακό κοουτς ως στο τέλος,δεν παλεύεται άλλο ο μαλακας,τον έχουν γαμησει μέσα έξω τρώει διασυρμους.

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 01 Απρ 2025, 17:37

Communio Sancta έγραψε:
31 Μαρ 2025, 23:31
Παίξαμε μέτρια, αλλά όχι άσχημα. Αν το δείτε με ψυχρό μάτι, δεν ήταν η ΑΕΚ κακή, ήταν ο ΠΑΟΚ καλός.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος, απ τα χειρότερα φετινά ματς μας
Μας βγήκαν 2 γιομες του Μιχαηλίδη και που ξυπνησε στον Τσαλοφ ο Εμπαπέ, δεν κάναμε τπτ απολυτως σε όλο το ματς
Αλλά έτσι είναι η μπάλα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου που σας σφυροκοπουσαμε όλο το ματς αποκλειστηκαμε

Άβαταρ μέλους
Κοκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοκκορας » 01 Απρ 2025, 17:46

jason0 έγραψε:
01 Απρ 2025, 17:37
Communio Sancta έγραψε:
Παίξαμε μέτρια, αλλά όχι άσχημα. Αν το δείτε με ψυχρό μάτι, δεν ήταν η ΑΕΚ κακή, ήταν ο ΠΑΟΚ καλός.
Μας βγήκαν 2 γιομες του Μιχαηλίδη και που ξυπνησε στον Τσαλοφ ο Εμπαπέ, δεν κάναμε τπτ απολυτως σε όλο το ματς
Αλλά έτσι είναι η μπάλα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου που σας σφυροκοπουσαμε όλο το ματς αποκλειστηκαμε
ετσι,αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο,ολοι το 60 περιμεναμε την αντιδραση :102:

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 01 Απρ 2025, 23:46

Αύριο ο Ολυμπιακός θα κερδίσει με ένα τέρμα διαφορά.

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 01 Απρ 2025, 23:50

jason0 έγραψε:
01 Απρ 2025, 17:37
Communio Sancta έγραψε:
Αν το δεις συνολικά, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Κατάφερε να διαχειριστεί τη διαφορά 2-0 και να κερδίσει. Η ΑΕΚ δεν ήταν κακή, ο Κωνσταντέλιας έκανε ένα Goal όνειρο, και το άλλο το έφαγε ο Brignoli. Βάλε και μισό goal που χαρίστηκε penalty πάνω στον Pierrot. Έχεις δίκιο, ο ΠΑΟΚ ήταν ελάχιστα τυεχρός κι εμείς ελάχιστα αδικημένοι, ή ο ΠΑΟΚ ελάχιστα με βοήθεια του Διαιτητή. Πάντως μπράβο στον βλάχο, είναι γαμώ τους προπονητές, θα τον ήθελα σε ομάδα μου ως τεχνικό, αλλά ως χαρακτήρα, δεν θα πήγαινα καλά ούτε με Λουτσέσκου, ούτε με Αλμέιδα. Θεωρώ πιο δικό μου style τον τεράστιο Mendilibar.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών