Σουβλάκι με γύρο ναι, αλλά σε όλη την Ελλάδα, πλην μπουγατσούπολης, όταν κάποιος λέει ότι έφαγε σουβλάκια καταλαβαίνουμε ότι έφαγε τυλιχτά.
Γιατί το λένε σάντουιτς;
- Καραμελίτσα
Re: Γιατί το λένε σάντουιτς;
Όχι, κομμάτια κρέατος σε ξύλινο σουβλί καταλαβαίνουμε.
Z
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πώς λέγεται είναι μικρό το κακό, όταν αν πεις ένα με απολα , βάζουν κέτσαπ

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εντάξει, οι σαλονικιοί κι εσύ τότε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:19Όχι, κομμάτια κρέατος σε ξύλινο σουβλί καταλαβαίνουμε.
Πού διενεργείται αυτό το έγκλημα;enterprise-psi έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:19Πώς λέγεται είναι μικρό το κακό, όταν αν πεις ένα με απολα , βάζουν κέτσαπ
Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.Ναύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:20Εντάξει, οι σαλονικιοί κι εσύ τότε.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν λέω πώς τα παραγγέλνεις, λέω τι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σού λέει ότι χθες βράδυ έφαγε σουβλάκια. Νομίζω ότι το μυαλό σου πάει στα τυλιχτά.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:25Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.
Εμένα πάει στο καλαμάκι. Αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Είπαμε, φαϊ να υπάρχει μωρέ.Ναύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:27Δεν λέω πώς τα παραγγέλνεις, λέω τι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σού λέει ότι χθες βράδυ έφαγε σουβλάκια. Νομίζω ότι το μυαλό σου πάει στα τυλιχτά.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:25Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.

Ναι μωρέ, κουβέντα να γίνεται.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:30Εμένα πάει στο καλαμάκι. Αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Είπαμε, φαϊ να υπάρχει μωρέ.Ναύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:27Δεν λέω πώς τα παραγγέλνεις, λέω τι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σού λέει ότι χθες βράδυ έφαγε σουβλάκια. Νομίζω ότι το μυαλό σου πάει στα τυλιχτά.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:25
Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.

Tσου. Για να φανταστω τυλιχτο πρεπει να μου πεις πιτογυρο.Ναύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:27Δεν λέω πώς τα παραγγέλνεις, λέω τι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σού λέει ότι χθες βράδυ έφαγε σουβλάκια. Νομίζω ότι το μυαλό σου πάει στα τυλιχτά.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:25Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.
Δηλαδή, όταν λες με την παρέα σου: πάμε να φάμε σουβλάκια, στο μυαλό σου έχεις ότι θα πάτε να φάτε καλαμάκια;Bazoomba έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:34Tσου. Για να φανταστω τυλιχτο πρεπει να μου πεις πιτογυρο.Ναύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:27Δεν λέω πώς τα παραγγέλνεις, λέω τι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σού λέει ότι χθες βράδυ έφαγε σουβλάκια. Νομίζω ότι το μυαλό σου πάει στα τυλιχτά.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:25
Εχχμ, η κάτοικος Μόρντορ, έχει δίκιο σ'αυτό. Κι εμείς εδώ στο Πατράσσο, οταν ζητάμε σουβλάκια, εννοούμε το κρέας στο καλαμάκι. Αλλιώς λέμε πίτα με σουβλάκι..Αλλά όπως και να'χει, είπαμε. Το φαϊ πρέπει να μας ενώνει. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά αδέρφια κι ας στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι να λιγδώσει το αντεράκι μας.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΧαλκιδικήΝαύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:22Πού διενεργείται αυτό το έγκλημα;enterprise-psi έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:19Πώς λέγεται είναι μικρό το κακό, όταν αν πεις ένα με απολα , βάζουν κέτσαπ

The business man whose master plan controls the world each day,
Ευρύτερη μπουγατσία δηλαδή. Λογικό.enterprise-psi έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:46ΧαλκιδικήΝαύτης έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:22Πού διενεργείται αυτό το έγκλημα;enterprise-psi έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 11:19
Πώς λέγεται είναι μικρό το κακό, όταν αν πεις ένα με απολα , βάζουν κέτσαπ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 9 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτά που λένε, και αυτά που δε λένε....
από Maspoli » 12 Μαρ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
14 Μαρ 2024, 13:11
-