Γυφταιοι."Κλέβω για να ζήσω τα παιδιά μου"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Vardos

Re: Γυφταιοι."Κλέβω για να ζήσω τα παιδιά μου"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos » 03 Απρ 2025, 13:56

Τα αποτοκα της μεταπολίτευσης.Η Ελλάδα του άλλοτε τρίπτυχου " ησυχία, τάξη και ασφάλεια" έχει δώσει τη θέση της στο " άρπαξε να φας και κλέψε να έχεις" εδώ και πολλά χρόνια απο τις γνωστες ''ευαλωτες'' ομαδες. Αυτά θέλατε, αυτά ψηφίζετε, αυτά έχετε. Σιωπή τώρα.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 03 Απρ 2025, 13:57

Μόλις βγει η ΝΔ θα τους κλείσει φυλακή και θα τους κόψει τα επιδόματα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Απρ 2025, 14:23

nyxtovios έγραψε:
03 Απρ 2025, 13:57
Μόλις βγει η ΝΔ θα τους κλείσει φυλακή και θα τους κόψει τα επιδόματα
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 03 Απρ 2025, 14:25

Αν είχαμε δημοσιογράφους αντί για τσουτσέκια, θα έκαναν προεκλογική ερώτηση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς "τί σκοπεύετε να κάνετε για την αυξημένη παραβατικότητα των Ρομά" και "γιατί άτομα που έχουν πιαστεί επανειλημμένα να κλέβουν δεν μπαίνουν ποτέ φυλακή".

Αλλά στα debates θα ρωτάνε πάλι πίπες για την ακρίβεια, τα Ελληνοτουρκικά και την πράσινη μετάβαση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos » 03 Απρ 2025, 14:42

Nα μάθετε να ψηφίζετε σωστά μήπως και αλλάξει κατι με αυτούς τους άθλιους επιτέλους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών