Έτσι είναιPolaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:33έχεις στο μυαλό σου μια ιεραρχική κλίμακα στην οποία κάποιοι φτωχοί είναι καλοί (αυτοί που τους δίνει η Εκκλησία ρούχο) και κάποιοι είναι κακοί, οι Ρομα.micmic έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:17Τί πίπες γράφεις ρε καμένε; Δηλαδή επειδή είχαν άδικο οι Γερμανοί για το ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, πάει να πει ότι κι εμείς τους έχουμε παρεξηγήσει τους γύφτους; Δεν είναι δηλαδή κλεφταράδες που ζουν από κομπίνες και επιδόματα, παντρεύονται από τα 12 και γράφουν τους πάντες ατα παπάρια τους; Και τί σχέση έχει η ισότιμη αντιμετώπιση απέναντι στον νόμο με αυτά;Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 20:46
Το ίδιο επιχείρημα έλεγαν το 2010 οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί για τους Έλληνες. Είναι τεμπέληδες και ζουν από τα δικά μας λεφτά, από τα εσπα.
Τα μνημόνια έκοψαν επιδόματα, συντάξεις, έκαναν τον βίο αβίωτο σε πολλούς...και τι έγινε ? Καταστράφηκε η χώρα.
Βρε, εσείς είστε για να σας πάρει υπουργείο και να δώσετε λύσεις, θα εξαφανίσετε ολόκληρα χωριά με τις μαλακίες που προτείνετε
Άσε ρε τις αριστερομαλακίες και βγες λίγο στην κοινωνία να διαπιστώσεις ότι το 99% του κόσμου, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αντιπαθεί τους γύφτους. Μόνο κάτι πολιτικάντηδες τους γλείφουν. Ακόμα και οι κομμουνιστές που ζουν κοντά τους, τους απεχθάνονται.
Υπάρχουν άνθρωποι φτωχοί, φτωχότεροι από γύφτους, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαθαίνοντάς τα αξιοπρέπεια. Υπάρχουν άστεγοι που κοιμούνται κατάχαμα και αν τύχει να τους δώσει η Εκκλησία κάνα ρούχο παραπάνω θα το μοιραστούν με τον διπλανό τους. Υπάρχουν φτωχοί αξιοπρεπέστατοι, και υπάρχουν και τα κατακάθια οι γύφτοι. Που τολμάς να μου συγκρίνεις τους φτωχούς με τα αποβράσματα της κοινωνίας.
Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, εσύ είσαι καραφασίστας που ταμπελιάζεις όποιον έχει διαφορετική άποψη. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση συμβαίνει να είναι και η πραγματικότητα. Επομένως όχι μόνο φασίστας, αλλά και ανερμάτιστος φασίστας.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:33Στα αρχίδια μου το τι πιστεύει η κοινωνία, το 80% των Ελλήνων πιστεύουν στον Χριστούλη και την Παναγίτσα, καλό 2000 πΧ.
Είσαι ενδιαφέρον ρατσιστής, έχεις στο μυαλό σου μια ιεραρχική κλίμακα στην οποία κάποιοι φτωχοί είναι καλοί (αυτοί που τους δίνει η Εκκλησία ρούχο) και κάποιοι είναι κακοί, οι Ρομα.
Ναι, κάνετε τα λάθος τα ρατσιστάκια, όπως έκαναν οι Γερμανοί το 2010. Είστε ρατσιστές και αναπαράγετε μαλακίες που έλεγαν οι Αμερικάνοι για τους Έλληνες μετανάστες, ότι δεν μπορούν να ενσωματωθούν, είναι εγκληματίες κλπ.
Εντάξει φασιστάκο;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αν δεν σας αρέσει η ταμπέλα, μπορείτε να σταματήσετε να είσαι μισάνθρωποι, έστω για μια μέραtaliban έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:22Δεν χρειάζεσαι να κολλήσεις ταμπέλες για να κάνεις συζήτηση. Το γράψες μια δυο, φτάνειPolaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 20:28Μα είναι ρατσιστικές αντιλήψεις αυτά που γράφεις, πως να σε χαρακτηρίσω ? Ανθρωπιστή και αγάπα τον πλησίον σου ?taliban έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 20:19
Παραλείπω τα περί ρατσιστών. Μου θυμίζεις κάτι τύπους καφενείου με την κοιλάρα έξω που λένε λένε λένε...αοουυυ αυτοι οι αριστεροι απλυτοι αουυυυ αυτοι οι χρυσαυγιτες
------
Γύφτοι που έχουν σπουδάσει ξέρω και γω. Και άλλους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά κάναν οικογένειες και έχουν δουλειά κανονική και μένουν σε κανονικά σπίτια και όχι σε καταυλισμούς. Ναι υπάρχουν.
Τα ποσοστά σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτών είναι χαμηλά.
Γενικά αντιμετωπίζονται όχι και τόσο καλά λόγο της εγκληματικότητας που όντως είναι υψηλό το γυφτοποσοστό.
Κάποιοι αρνούνται να στείλουν τα μικρά κοριτσάκια να σπουδάσουν.
Αντιληπτικά οι γυναίκες, για τους περισσότερους, είναι ότι ήταν και στην Ελλάδα του 40-50-60.
Η διαφορά είναι πως προχωρήσαμε αντιληπτικά αν και δεν λείπουν οι γυναικοκτονίες και ότι βλέπουμε ακόμη στα ΜΜΕ. Αλλά καμία σχέση με τους γύφτους.
Το θέμα είναι ότι αυτοί σε ένα ποσοστό δεν πρόκειται να προσαρμοστούν... Ότι γίνεται δηλαδή και με το Ισλάμ.
Γουστάρουν γκετοποίηση οπότε το τους πάμε σχολείο τους δίνουμε σπίτια δεν θα σου λύσει το πρόβλημα.
Σε ολόκληρη την Ευρώπη λίγο πολύ το ίδιο γίνεται.Έχει ήδη αποτύχει όλο αυτό..Δεν νομίζω
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες οι ρομα μια χαρά ενσωματώθηκαν μέσω κρατικών προγραμμάτων ένταξης.
Το γράφεις και μόνος σου, οι Έλληνες ήταν (για εμένα είναι ακόμα σε ένα ποσοστό) γιδοβοσκοί που θεωρούσαν τη γυναίκα κάτι σαν έπιπλο. Ε, αυτό έχει αλλάξει αν και έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο για βελτίωση.
Επίσης, οι Έλληνες μετανάστες που πήγαν στις ΗΠΑ εμπλέκονταν σε εγκληματικές ενέργειες, ήταν υψηλό ποσοστό. Άλλαξε αυτό ? Άλλαξε.
Δεν είμαι σώνει και καλά κάτι. Όπως γράφω για τον Έλληνα έτσι θα γράψω και για τον γύφτο, τον Αλβανό, τον Ισπανό κ.ο.κ.
Ρεαλιστής είμαι. Στο Ηφαίστειο όλοι πέταμαμόνο εγώ θα μείνω
Ο Σάουρον !!!
----------------
Όπως το πες και εσυ, είναι περιπτώσεις. Μεμονωμένες περιπτώσεις.
Ενταξιακά προγράμματα άρχισαν να βγαίνουν από την Ε.Ε. εδώ και χρόνια.
Δεν εφαρμόζονται γιατί είναι αδύνατον. Και αν τα κάνουν πάλι μεμονωμένα...
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν.
Εδώ χρειάζεσαι δραστικές λύσεις. Δεν είναι οι Έλληνες μετανάστες που πήγαν στην Αμερική και έγιναν παρτάλια έκαναν ότι έκαναν και μετά από 2 γενιες προσαρμόστηκαν θέλοντας και μη.
Εδώ έχουμε δογματικές αντιλήψεις επιπέδου Ισλάμ.
Πρώτα διαλύεις τα γκέτο. Τους σπας.
Έπειτα τους πας στα σχολεία τους μορφώνεις να γίνουν άνθρωποι. Όσο υπάρχει αυτή η λειτουργία των γκέτο τίποτα δεν θα αλλάξει.
Αλλά για να σπάσεις τα γκέτο και να μην τους έχεις σε εξαθλίωση πρώτα πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση να αλλάξει αυτό..
Υπάρχει;
ή είναι άλλα τα συμφέροντα ;
Γιατί καλή η βιτρίνα με τα ενταξιακά προγράμματα...
Στην πράξη τι γίνεται..

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι προτείνουμε να τους βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Οι ρατσιστές, αυτοί οι ανώμαλοι (στη σκέψη) προτείνουν ξερονήσια, κρέμασμα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Να είστε φυσιολογικοί

- Eθνικοκοινωνιστης
εχει δικαιο ο micmic 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ τα συνδύασες όλα, έβαλες ξενιστές, παράσιτα, βιολογία πρωινάδικουΠτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:26Ποια "κανονική εργασία" ρε μάστορα, νομίζεις θέλουν να δουλέψουν όταν μπορούν να κλέψουν και να έχουν άτομα σαν και σένα να τους υπερασπίζονται;
Ποιο "σχολείο" ρε κατεστραμμένε, νομίζεις θέλουν να πάνε σχολείο;
Γνωρίζεις τον ορισμό του παρασιτου;
Παράσιτο χαρακτηρίζεται ο οργανισμός (ζωικός ή φυτικός), ο οποίος ζει και αναπτύσσεται εις βάρος ενός άλλου οργανισμού, που αποκαλείται ξενιστής.
Προκαλώ τον οποιονδήποτε εδώ μέσα να μου φέρει επιχειρήματα που να αναιρούν την εφαρμογή του όρου πάνω σε αυτή τη ράτσα.
Μάντεψε ποιος είναι ο ξενιστής.
Η αριστερά έχει κάνει και θα κάνει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Ελλάδα, ακόμα μεγαλύτερη και από τους Τούρκους και τους ναζί.

Πόθεν προκύπτει ο ρατσισμός, όταν βλέπουμε σε καθημερινή βάση πως το 99% δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ενσωματωθεί και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλλίτερο;
Έχω γνωρίσει ελάχιστους ανθρώπους που πραγματικά θέλησαν να αλλάξουν τη ζωή τους και το κατάφεραν. Οι υπόλοιποι, παίρνουν επιδόματα αφειδώς, κλέβουν και είναι γκετοποιημένοι. Ας κατέβει κάποιος Κάτω Αχαγιά, Σαγεϊκα, που γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και μετά τα συζητάμε κάτω από άλλη βάση. Είναι άβατο, ούτε οι μπάτσοι τολμάνε να κάνουν πολλά. Καμιά επιδρομή, για τα μάτια. Αντέστε για ύπνο.
Έχω γνωρίσει ελάχιστους ανθρώπους που πραγματικά θέλησαν να αλλάξουν τη ζωή τους και το κατάφεραν. Οι υπόλοιποι, παίρνουν επιδόματα αφειδώς, κλέβουν και είναι γκετοποιημένοι. Ας κατέβει κάποιος Κάτω Αχαγιά, Σαγεϊκα, που γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και μετά τα συζητάμε κάτω από άλλη βάση. Είναι άβατο, ούτε οι μπάτσοι τολμάνε να κάνουν πολλά. Καμιά επιδρομή, για τα μάτια. Αντέστε για ύπνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν φταίω εγώ αν σε πω σκατοναζι. Το μήνυμα σου αυτό δείχνει, σοριΠτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:36

- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:27Βέβαια τα επιχειρήματα και οι συλλογισμοί του είναι:foscilis έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:21Ο πατησιωτης ειναι ποσα χρονια στο φορουμ και ΠΟΤΕ δεν εχει μιλησει ασχημα για καποιον, ουτε μιλησει χωρις επιχειρηματα και συλλογισμους.Aitwlos έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:01
Σύμφωνα με τον πατ, αν τα λες αυτά τα εριστικα, θα αποσυρθεί ο κάθε αστυνομικος που φυλάει μια γυναίκα. Έτσι το έχει στο μυαλό του. Τώρα ψάχνει να βρει τι έγινε με το κοριτσο που έσφαξαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, αλλά πατ είναι αυτός. Γράφει την μαλακια του και πάει προς νεα δοξα
1) To 81 ο Αντρέας...
2) Το ΠΑΣΟΚ με νόμο το 400 π.χ.
3) Αν δεν σας αρέσει να πάτε στη Ρωσία

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η Αμερική ανήκει στους βίσονες της.Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:39Τα έλεγαν οι ποιοι;
Έλεγαν τέτοια πράγματα οι ινδιάνοι;
Θα τους μαλώσω.
Άμα βρεις βίσονα δοκίμασε να τον αγκαλιάσεις, δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε σουβλίσει.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:41Η Αμερική ανήκει στους βίσονες της.Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:39Τα έλεγαν οι ποιοι;
Θα τους μαλώσω.
Είναι ρατσιστικό αν τον αποφύγεις.
Μπορείς επίσης να φας και ωμό κρέας ή να πιεις νερό από λακκούβες, δεν είναι απαραίτητο ότι θα αρρωστήσεις. Μην είσαι ρατσιστής.
Αυτό μας λες
- Otto Weininger
ε σιγά, δες τον σαν τεχνοκρατη. Θα του δίναμε το υπουργείο ένα χρονο και μετά τέλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΧΑΧΑΧΑΧmicmic έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:36Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, εσύ είσαι καραφασίστας που ταμπελιάζεις όποιον έχει διαφορετική άποψη. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση συμβαίνει να είναι και η πραγματικότητα. Επομένως όχι μόνο φασίστας, αλλά και ανερμάτιστος φασίστας.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:33Στα αρχίδια μου το τι πιστεύει η κοινωνία, το 80% των Ελλήνων πιστεύουν στον Χριστούλη και την Παναγίτσα, καλό 2000 πΧ.
Είσαι ενδιαφέρον ρατσιστής, έχεις στο μυαλό σου μια ιεραρχική κλίμακα στην οποία κάποιοι φτωχοί είναι καλοί (αυτοί που τους δίνει η Εκκλησία ρούχο) και κάποιοι είναι κακοί, οι Ρομα.
Ναι, κάνετε τα λάθος τα ρατσιστάκια, όπως έκαναν οι Γερμανοί το 2010. Είστε ρατσιστές και αναπαράγετε μαλακίες που έλεγαν οι Αμερικάνοι για τους Έλληνες μετανάστες, ότι δεν μπορούν να ενσωματωθούν, είναι εγκληματίες κλπ.
Εντάξει φασιστάκο;
Μαλάκα έκανες καθρεφτάκι που κάναμε στο δημοτικό

Ρε μην ντρέπεστε, πείτε ξεκάθαρα, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
Δεν θα σας παρεξηγήσουμε, ξέρουμε πόσο γελοίοι είστε
Ότι είστε μπετόστοκοι λέω, όχι να πιείτε νερό από λακκούβα.nyxtovios έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:44Άμα βρεις βίσονα δοκίμασε να τον αγκαλιάσεις, δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε σουβλίσει.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:41Η Αμερική ανήκει στους βίσονες της.Πτολεμαίος έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 21:39
Τα έλεγαν οι ποιοι;
Θα τους μαλώσω.
Είναι ρατσιστικό αν τον αποφύγεις.
Μπορείς επίσης να φας και ωμό κρέας ή να πιεις νερό από λακκούβες, δεν είναι απαραίτητο ότι θα αρρωστήσεις. Μην είσαι ρατσιστής.
Αυτό μας λες
Ή μάλλον αυτό λέω, πιες νερό από λακκούβες

Δεν έκανα καθρεφτάκι, δεν σε είπα ρατσιστή. Φασίστας είσαι. Το οποίο σημαίνει ότι αν είχαν κάποιον σαν κι εσένα υπεύθυνο για τους γύφτους στην Σοβιετική Ένωση, είναι σίγουρο ότι θα τους είχες εξολοθρεύσει σε λίγους μήνες.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:46ΧΑΧΑΧΑΧmicmic έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:36Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, εσύ είσαι καραφασίστας που ταμπελιάζεις όποιον έχει διαφορετική άποψη. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση συμβαίνει να είναι και η πραγματικότητα. Επομένως όχι μόνο φασίστας, αλλά και ανερμάτιστος φασίστας.Polaris3 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 22:33Στα αρχίδια μου το τι πιστεύει η κοινωνία, το 80% των Ελλήνων πιστεύουν στον Χριστούλη και την Παναγίτσα, καλό 2000 πΧ.
Εντάξει φασιστάκο;
Μαλάκα έκανες καθρεφτάκι που κάναμε στο δημοτικό
Ρε μην ντρέπεστε, πείτε ξεκάθαρα, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
Δεν θα σας παρεξηγήσουμε, ξέρουμε πόσο γελοίοι είστε
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση - Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2023, 19:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για οποιον απορει γιατι θα εχουμε Μητσοτακη μεχρι να σβησει ο ηλιος...
από SeaHawk » 03 Μάιος 2025, 11:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
04 Μάιος 2025, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί σβήσατε τη νηματάρα του Πόντικα βρε παιδιά?
από Kauldron » 06 Ιουν 2023, 18:47 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 41 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Ιουν 2023, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 47 Απαντήσεις
- 3452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
-