Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
το να κουβαλάτε improvised weapons είναι το πιο εύκολο αν ξέρεις.
και δεν μπορούν να τα χρεώσουν για όπλα εύκολα και φέρνουν και brutal αποτέλεσμα.
το θέμα είναι ότι αν τα χρησιμοποιήσεις θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο η κατάσταση νομικά.
συν του ότι δεν έχω την επιθυμία να κάνω πραγματική ζημιά σε κάποιον επειδή απλά είναι βλάκας και τραμπούκος.
αν έσπαγαν ένα τζάμι, αν τραβούσαν μαχαίρι ή προσπαθούσαν να ανοίξουν πόρτες απλά θα πατούσα γκάζι και θα τους έπαιρνα σβάρνα. μετά θα καλούσα την αστυνομία.
τυχεροί πάντως που δεν είχα το παιδί μαζί, γιατί εκεί θα τους είχα πατήσει όντως όλους μαζί για να φύγω.
το θέμα είναι το εξής : σε αυτή την χώρα τουλάχιστον, από την στιγμή που κάποιος αποφασίζει να σου επιτεθεί με όποιο τρόπο, έχεις βγει χαμένος ο,τι και να γίνει.
είτε επιλέξεις παθητική στάση είτε ενεργητική.
απλά ανάλογα την κατάσταση, επιλέγεις ποιος προτιμάς να ψάλλει : ο παπάς ή ο δικαστής.
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Στο λέω εγώ. Κακώς κάθεσαι και σκας και ασχολείσαι. Οι τρελοί και οι προβληματικοί γύρω μας είναι άπειροι. Ψοφάει ένας, κάποιος άλλος παίρνει τη θέση του.
Πάρε ένα βιντεάκι του Τσουβέλα με σχετικό θέμα να χαλαρώσεις, να γελάσεις και να δεις πόσο γλαφυρά είναι τα πράγματα.
Αυτά όλα αφορούν ήδη εγκληματίες όμως.
Όχι έναν τυχαίο που είχε μπαστούνι στο πορτμπαγκάζ
Για το δόγμα της ελληνικής αστυνομίας όλοι είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Κατά τα λοιπά, ε στη σελίδα της αστυνομίας δημοσιεύονται μόνο οι δικογραφίες που είναι πιο χτυπητές.
Θυμίζω όμως ότι συζητάμε το τί ορίζει ο νόμος ότι μπορούν να κάνουν, όχι τί κάνουν. Διότι αν εκεί που κάνουν το αλκοτέστ ελέγξουν τα πάντα θα γεμίσει ο τόπος με υπόδικους και κατασχεμένα οχήματα. Χώρια ότι δε θα μείνει προσωπικό να φυλάει το Μιζοτάκη, του οποίου το αυτοκίνητο όλο και κανένα αρχαίο ή αδήλωτο όπλο θα έχει στο πορτ παγκάζ...
Οκ, συνεχίστε να υπερασπίζεστε τους ...ευάλωτους με πρόσχημα τον Μητσοτάκη...
Ποιοι ευάλωτη τρελή μου; Αυτός που έχει αρχαία ή όπλα στο όχημα του, ή τον φυλάνε πολλοί δεν είναι ευάλωτος. Ευάλωτη είσαι εσύ που θα μπλέξεις μαζί τους. Διότι σου θυμίζω. Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα γεμίσει το πεζοδρόμιο αίματα έτσι και ασχοληθείς.
Για το δόγμα της ελληνικής αστυνομίας όλοι είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Κατά τα λοιπά, ε στη σελίδα της αστυνομίας δημοσιεύονται μόνο οι δικογραφίες που είναι πιο χτυπητές.
Θυμίζω όμως ότι συζητάμε το τί ορίζει ο νόμος ότι μπορούν να κάνουν, όχι τί κάνουν. Διότι αν εκεί που κάνουν το αλκοτέστ ελέγξουν τα πάντα θα γεμίσει ο τόπος με υπόδικους και κατασχεμένα οχήματα. Χώρια ότι δε θα μείνει προσωπικό να φυλάει το Μιζοτάκη, του οποίου το αυτοκίνητο όλο και κανένα αρχαίο ή αδήλωτο όπλο θα έχει στο πορτ παγκάζ...
Ποιοι ευάλωτη τρελή μου; Αυτός που έχει αρχαία ή όπλα στο όχημα του, ή τον φυλάνε πολλοί δεν είναι ευάλωτος. Ευάλωτη είσαι εσύ που θα μπλέξεις μαζί τους. Διότι σου θυμίζω. Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα γεμίσει το πεζοδρόμιο αίματα έτσι και ασχοληθείς.
Οκ, μετά το σχετικό βιντεάκι του Τσούβελα που ανέβασες, ως ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, παίρνω πίσω το σχόλιο μου σε ό,τι σε αφορά.
Οκ, μετά το σχετικό βιντεάκι του Τσούβελα που ανέβασες, ως ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, παίρνω πίσω το σχόλιο μου σε ό,τι σε αφορά.
Λέξη κλειδί γλαφυρά. Γρήγορα στο λεξικό σου.
Γλαφυρές ήταν οι παπαριές που ανέβασες εσύ πριν το βιντεάκι, γλυκέ μου. Εγώ στηρίζω αυτοδικία τσουβελικού τύπου εξαπανέκαθεν που λένε και οι λόγιοι του είδους σας.
και δεν μπορούν να τα χρεώσουν για όπλα εύκολα και φέρνουν και brutal αποτέλεσμα.
το θέμα είναι ότι αν τα χρησιμοποιήσεις θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο η κατάσταση νομικά.
συν του ότι δεν έχω την επιθυμία να κάνω πραγματική ζημιά σε κάποιον επειδή απλά είναι βλάκας και τραμπούκος.
αν έσπαγαν ένα τζάμι, αν τραβούσαν μαχαίρι ή προσπαθούσαν να ανοίξουν πόρτες απλά θα πατούσα γκάζι και θα τους έπαιρνα σβάρνα. μετά θα καλούσα την αστυνομία.
τυχεροί πάντως που δεν είχα το παιδί μαζί, γιατί εκεί θα τους είχα πατήσει όντως όλους μαζί για να φύγω.
το θέμα είναι το εξής : σε αυτή την χώρα τουλάχιστον, από την στιγμή που κάποιος αποφασίζει να σου επιτεθεί με όποιο τρόπο, έχεις βγει χαμένος ο,τι και να γίνει.
απλά ανάλογα την κατάσταση, επιλέγεις ποιος προτιμάς να ψάλλει : ο παπάς ή ο δικαστής.
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Στο λέω εγώ. Κακώς κάθεσαι και σκας και ασχολείσαι. Οι τρελοί και οι προβληματικοί γύρω μας είναι άπειροι. Ψοφάει ένας, κάποιος άλλος παίρνει τη θέση του.
Πάρε ένα βιντεάκι του Τσουβέλα με σχετικό θέμα να χαλαρώσεις, να γελάσεις και να δεις πόσο γλαφυρά είναι τα πράγματα.
Κι εμενα αυτο μου ηρθε στο μυαλο αλλα ξεχασα να το ποσταρω.
ωραιος ο Τσουβέλας
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λέξη κλειδί γλαφυρά. Γρήγορα στο λεξικό σου.
Γλαφυρές ήταν οι παπαριές που ανέβασες εσύ πριν το βιντεάκι, γλυκέ μου. Εγώ στηρίζω αυτοδικία τσουβελικού τύπου εξαπανέκαθεν που λένε και οι λόγιοι του είδους σας.
Τρελή μου χαλάρωσε. Υπάρχουν πιο τρελοί από εσένα που αν δεν υπήρχαμε οι γλαφυροι θα είχες οδηγηθεί σε κατάθληψη.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.