Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Urzaring13
Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός
Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός
Εγώ δεν είχα ποτέ φίλους.Urzaring13 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 08:03Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
Ό,τι και να σου προτείνει ο καθένας απο μας, δεν θα πλησιάζει ενδεχομένως τα δικά σου θέλω. Οπότε, δεν το θεωρώ καλή πρακτική. Πρέπει μόνος σου να σκεφτείς το πως θα βοηθήσεις τον εαυτό σου. Να σου ευχηθώ τα καλλίτερα.Urzaring13 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 08:03Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
Επίσης υπόσχομαι να πετάω καμιά καλή ατάκα, να σου φτιάχνω λίγο το κέφι.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Urzaring13
Εσύ ας πούμε τι κάνεις για να αισθανθείς άνετα με ένα νέο πρόσωπο, της αρεσκείας σου; Και για να αισθανθεί και αυτό άνετα;Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 13:21Ό,τι και να σου προτείνει ο καθένας απο μας, δεν θα πλησιάζει ενδεχομένως τα δικά σου θέλω. Οπότε, δεν το θεωρώ καλή πρακτική. Πρέπει μόνος σου να σκεφτείς το πως θα βοηθήσεις τον εαυτό σου. Να σου ευχηθώ τα καλλίτερα.Urzaring13 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 08:03Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
-
Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όταν στις παρέες μας προστεθεί ένα καινούριο άτομο, τον καλοδεχόμαστε πρωτίστως. Προσωπικά είμαι αλέγκρος άνθρωπος, κάνω πλάκα, γελάω. Ε, είναι θέμα χρόνου να νοιώσει άνετα.Urzaring13 έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:22Εσύ ας πούμε τι κάνεις για να αισθανθείς άνετα με ένα νέο πρόσωπο, της αρεσκείας σου; Και για να αισθανθεί και αυτό άνετα;Πασιφάη έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 13:21Ό,τι και να σου προτείνει ο καθένας απο μας, δεν θα πλησιάζει ενδεχομένως τα δικά σου θέλω. Οπότε, δεν το θεωρώ καλή πρακτική. Πρέπει μόνος σου να σκεφτείς το πως θα βοηθήσεις τον εαυτό σου. Να σου ευχηθώ τα καλλίτερα.Urzaring13 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 08:03Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοινωνικός είσαι ή δεν είσαι. Όταν χρειάζεται να γίνεις, δεν είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:27Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αλλά όταν γίνεις έστω με βοήθεια, είτε δημιουργείς εμπειρίες/αναμνήσεις, είτε κάνεις γνωριμίες για να μπορείς να είσαι αντικοινωνικός με σχέση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:55Κοινωνικός είσαι ή δεν είσαι. Όταν χρειάζεται να γίνεις, δεν είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:27Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Άλλο το να είσαι αντικοινωνικός από επιλογή και άλλο από αδυναμία ανταπόκρισης στην όποια κοινωνικότητα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:03Αλλά όταν γίνεις έστω με βοήθεια, είτε δημιουργείς εμπειρίες/αναμνήσεις, είτε κάνεις γνωριμίες για να μπορείς να είσαι αντικοινωνικός με σχέση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:55Κοινωνικός είσαι ή δεν είσαι. Όταν χρειάζεται να γίνεις, δεν είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:27Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Τι εννοείς "αντικοινωνικός με σχέση" ;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Θα αράζεις με το γκομενάκι σου σπίτι και δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις σε διάφορες συνεστίασεις, θα περνάς καλά με άλλους τρόπους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:20Άλλο το να είσαι αντικοινωνικός από επιλογή και άλλο από αδυναμία ανταπόκρισης στην όποια κοινωνικότητα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:03Αλλά όταν γίνεις έστω με βοήθεια, είτε δημιουργείς εμπειρίες/αναμνήσεις, είτε κάνεις γνωριμίες για να μπορείς να είσαι αντικοινωνικός με σχέση.
- Urzaring13
Μπύρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:27Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Το να θεωρείς κάλυψη μόνον το άραγμα με γκομενάκια είναι ο ορισμός της αντικοινωνικότητας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:31Θα αράζεις με το γκομενάκι σου σπίτι και δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις σε διάφορες συνεστίασεις, θα περνάς καλά με άλλους τρόπους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:20Άλλο το να είσαι αντικοινωνικός από επιλογή και άλλο από αδυναμία ανταπόκρισης στην όποια κοινωνικότητα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:03
Αλλά όταν γίνεις έστω με βοήθεια, είτε δημιουργείς εμπειρίες/αναμνήσεις, είτε κάνεις γνωριμίες για να μπορείς να είσαι αντικοινωνικός με σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Η μπύρα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Ο άνδρας πίνει σοβαρό αλκοόλ,40%+Urzaring13 έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:35Μπύρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:27Όταν χρειάζεται να είσαι κοινωνικός, δύο/τρεις φορές την εβδομάδα πχ, ξεκινά να πίνεις, όχι πολύ, σιγά σιγά, μέχρι τα 250ml, να φτιαχτεί εγκεφαλικα, και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
- Eθνικοκοινωνιστης
πρεπει να επιδιωξεις να εισαι ακοινωνικος 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πήγαινε γυμναστήριο, τύπε και ξεκίνα διατροφή.
Δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα της ζωής σου, ίσως να σου προσθέσει κιόλας. Αλλά τουλάχιστον θα έχεις ωραίο σώμα.
Δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα της ζωής σου, ίσως να σου προσθέσει κιόλας. Αλλά τουλάχιστον θα έχεις ωραίο σώμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ανησυχεις μωρε.Σε ενα χρονο τα ΓΙΔΙΑ θα το'χουν ξεχασει και θα πληρωνουν σαν μαλάκες
από Μαδουραίος » 02 Μάιος 2024, 05:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
02 Μάιος 2024, 11:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στους πλούσιους; (κοινωνικός ρατσισμός)
από Libre arbitre » 23 Ιουν 2023, 21:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 32 Απαντήσεις
- 1126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Μαρ 2025, 17:12
-