νομιζω για οικονομία χρόνου και χρήματος δεν εξετάζουν 1-1 τις μονάδες αλλά βάζουν σε ένα μιγμα δεν ξέρω πόσες μονάδες μαζί 8-10-20 πχ Α+ και κανουν σε ολα μαζί τα τεστ. Αν ειναι ενα κακό τοτε θα πεταχτούν όλα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 14:19.
Σαν χρόνιος εθελοντής αιμοδότης την τελευταία φορά που πήγα να δώσω αίμα πρίν 10τόσα χρόνια
μου έκαναν ερωτήσεις για τις σεξουαλικές σχέσεις μου με Γυναίκες.....
Τους λέω για να μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις καταλαβαίνω οτι δεν μπορείτε να ελέγξεται αν το αίμα είναι υγειές.....
Καλύτερα να τους είχα πει γαμώ τις μάνες σας.....
Αρχισαν να αλλαλάζουν σαν υστερικοί Βεδουίνοι στο Τσάι στη Σαχάρα.....
Αυτο τους λέω είναι η απόδειξη οτι αν σας πει κάποιος ψέμματα για τις σχέσεις του θα δίνατε το αίμα με Aids
σε αθώους ανθρώπους γιατί δεν μπορείτε να το ελέγξετε.....
Ολο το Αιματολογικό τμήμα σε παραληρηματική παράκρουση αρχισε να με πλησιάζει και έφυγα τρέχοντας.....
Πρέπει νάχουν φάει πολύ κόσμο απο τέτοιες μαλακίες οι βρωμιαρέοι.....
.
πρέπει να είναι η πρώτη φορά
Re: πρέπει να είναι η πρώτη φορά
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Για την πτήση με Corsair τούς ενημερώνεις, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εμένα με πιέζουν οι γιατροί να δίνω, τύπε, γιατί εκτός του ότι είμαι γαμάτος τύπος, έχω και γαμάτες αιματολογικές εξετάσεις και θέλουν το υπερυγιές αίμα μου.Στύξ έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 15:451 φορά σε 30+ χρόνια με κόψανε από αιμοδοσία ,διότι ήταν ηλίθια η ειδικευόμενη και μου είπε ότι δεν κάνει να δώσω αίμα.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 15:35Ναι, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνουμε και να λαμβάνουμε υπόψην μας τις θεραπείες με φάρμακα, τις οποίες ακολουθούμε. Κι εγώ κάνω θεραπεία για το στομάχι μου και λαμβάνω χάπια.
Τουναντίον , όλοι οι υπόλοιποι γιατροί μου έχουν πει ότι πρέπει να δίνω 4 φορές το χρόνο για να πέφτει η πίεση και να ανανεώνεται το αίμα.
Dein Herz, meine Gier
Feindflug έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 16:57Εμένα με πιέζουν οι γιατροί να δίνω, τύπε, γιατί εκτός του ότι είμαι γαμάτος τύπος, έχω και γαμάτες αιματολογικές εξετάσεις και θέλουν το υπερυγιές αίμα μου.Στύξ έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 15:451 φορά σε 30+ χρόνια με κόψανε από αιμοδοσία ,διότι ήταν ηλίθια η ειδικευόμενη και μου είπε ότι δεν κάνει να δώσω αίμα.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 15:35Ναι, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνουμε και να λαμβάνουμε υπόψην μας τις θεραπείες με φάρμακα, τις οποίες ακολουθούμε. Κι εγώ κάνω θεραπεία για το στομάχι μου και λαμβάνω χάπια.
Τουναντίον , όλοι οι υπόλοιποι γιατροί μου έχουν πει ότι πρέπει να δίνω 4 φορές το χρόνο για να πέφτει η πίεση και να ανανεώνεται το αίμα.
Που μένεις είπαμε;
Μονακό, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πολλες ασθενεις εχουν ενα χρονικο παραθυρο απο την μολυνση εως την διαγνωση που δεν μπορουν να ανιχνευθουν με τις συνηθεις εξετασεις
Οι ομοφυλοφυλοι ανδρες μεταξυ αλλων κολλανε περισσοτερο aids γιατι το πρωκτικο σεξ προκαλει περισσοτερους τραυματισμους και πληγες
Οι ομοφυλοφυλοι ανδρες μεταξυ αλλων κολλανε περισσοτερο aids γιατι το πρωκτικο σεξ προκαλει περισσοτερους τραυματισμους και πληγες
- Οργισμένος
Πρωκτικο σεξ το οποιο φυσικα ειναι αδυνατο στα ετεροφυλα ζευγαρια... Μην πεφτετε στο ψεκοτραμπικο επιπεδο του φοσιλι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν είναι αδύνατο,αλλά δεν πηδάνε όλοι συνέχεια κώλους.Οργισμένος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:19Πρωκτικο σεξ το οποιο φυσικα ειναι αδυνατο στα ετεροφυλα ζευγαρια... Μην πεφτετε στο ψεκοτραμπικο επιπεδο του φοσιλι.
Αντίθετα με τους ομοφυλόφιλους.
Αυτό θέλει να σου πει.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
exiledd έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 16:40Ναι ρε μπρο αλλά το γεγονός ότι κάποιος προέρχεται από μια "επικίνδυνη" κοινωνική ομάδα σαν εθελοντής αιμοδότης, απλά σημαίνει ότι το δικό του αίμα πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά, όχι, τέλος δεν μπορείς να δώσεις αίμα.
Θεωρώ ότι είναι εν μέρη δημ. υπαλλ. κλασική τεμπελιά, με ολίγη από την τυπική ελ. ρατσιστοπροκατάληψη...

Εδώ αν θυμάμαι καλά στο ερωτηματολόγιο που στέλνουν (καμία εβδομάδα πριν στην αιμοδοσία) έχει ερώτηση εάν έχεις μπει ή έχει μπει κάποιος ακάποτος, αλλά υποθέτω εάν απαντήσεις ναι απλά παίρνουν έξτρα αίμα για εξετάσεις. Σε εμένα πχ παίρνουν τρία φιαλίδια, λογικά στον γκέι θα παίρνουν 4-5.
Ξέρω πως εάν τον τρως από πίσω, άσχετα εάν είσαι άντρας ή γυναίκα, θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μήνες από τον τελευταίο τυπα που σε κάρφωσε.
Based and redpilled foscilis κερνάει πόνο με facts and logic. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αν το 'χες πιάσει το αστείο, τότε θα είχα εκπλαγεί.
- Οργισμένος
Kai ποιος σου ειπε οτι οι γκαιοι το κανουν συνεχεια απο πισω;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:22Δεν είναι αδύνατο,αλλά δεν πηδάνε όλοι συνέχεια κώλους.Οργισμένος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:19Πρωκτικο σεξ το οποιο φυσικα ειναι αδυνατο στα ετεροφυλα ζευγαρια... Μην πεφτετε στο ψεκοτραμπικο επιπεδο του φοσιλι.
Αντίθετα με τους ομοφυλόφιλους.
Αυτό θέλει να σου πει.
Και ποιο σας ειπε οτι ειναι λογικο να βασιστει μια αιμοδοσια σε σεξουαλικο προσανατολισμο και ερωταπαντησεις κατα το δοκουν και τη διαθεση του αιμοδοτουντος.
Βεβαια ψεκια ειναι το ολο θεμα αλλα τι να λεμε τωρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
28 Μαρ 2025, 20:48
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιες εκλογές ψηφίσατε πρώτη φορά?
από George_V » 25 Ιουν 2023, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
25 Ιουν 2023, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πρωτη φορα οι ΗΠΑ συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας
από Στρακαστρουκας » 06 Μαρ 2025, 08:11 » σε Διεθνής πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-