Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 16:32
Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 09:41
Polaris3 έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 16:28
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 19:57
Εξακολουθείς να αποφεύγεις να απαντήσεις.
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από έναν γυφτολαγνο.
Τι να απαντήσω ρε κακομοίρη, σε βιολογία πρωινάδικου που έβγαλες από τον κώλο σου ?
Μαλακίες κλασικά. Υπεκφυγές και άγιος ο θεός.
Σου δίνω τον ορισμό του παράσιτου, σου δείχνω ότι και αυτοί ζουν έτσι, σαν παράσιτα και εσύ μου γράφεις τις ίδιες κλασικές πίπες.
Μέχρι και οι ομοϊδεάτες σου τους πήγαν πουτσα μπάλα και τραμπάλα επί υπαρκτού. Οι δε Τσέχοι κομμουνιστές τους......στειρωναν (

) και συ τώρα απλά παριστάνεις τον μαλάκα.
Ο ορισμός αυτός ταιριάζει σε μια παρασιτική ομάδα η οποία απομυζά τους πόρους και δημιουργεί δυστυχία σε όλους τους υπόλοιπους.
Είσαστε και εσείς θύματα του κάθε Αλαφουζου και Μαρινακη αλλά δεν το καταλαβαίνετε επειδή είστε μπετόστοκοι. Θέλετε να γαμήσετε ακόμα πιο δυστυχισμένους από εσάς.
Είστε οι παλαβοί που σε κάθε εποχή γλύφουν τα αρχίδια του βασιλιά, τώρα του τοπικού βουλευτή και καπιταλιστή.
Σαν το σκυλί που το βαράς και δαγκώνει το διπλανό σκυλί και όχι εσένα

-
Polaris3
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 17:09
The Rebel έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 20:03
Polaris3 έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 16:38
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 19:59
Παρατημένοι από το κράτος αυτοί που τα ξύνουν όλη μέρα παίρνοντας επιδόματα και γλιτώνοντας τις φυλακές όντας ουσιαστικά ένα κράτος εν κράτει;
Μπορείς να μας πεις ότι είσαι βλάκας απλά λέγοντας το, δεν χρειάζεται να γράφεις κατεβατα
Γράφεις βλακείες.
Αν ήταν κράτος εν κράτη, δεν θα τους δολοφονούσαν οι μπάτσοι.
Θυμάσαι τους ανήλικους Ρομα, Σαμπάνη και Φραγκούλη ? Οι δικοί σου τους σκότωσαν, οι μπάτσοι,
Σορι που θα σου χαλάσω την ρατσιστική ονείρωξη σου αλλά επιδόματα λαμβάνουν όσοι είναι Έλληνες πολίτες. Οι Ρομα έχουν δικαιώματα Έλληνα πολίτη άρα μπορούν να λάβουν επίδομα όπως και εσύ.
Δεν έχεις θέμα με έναν Έλληνα που λαμβάνει προνοιακό επίδομα αλλά έχεις πρόβλημα όταν λαμβάνουν οι Ρομα.
Ε για αυτό είσαι ρατσιστής. Δεν πειράζει, σας γνωρίζουμε, είστε πολλοί στο Ελλαντα

Εσυ σε ποιο κρατος ζεις; δεν εχεται Γυφτους;
Σιγά μην σου πω. Να κάτσετε εκεί που είστε οι Ελληνιολοι, δεν θέλουμε άλλους.
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 06 Απρ 2025, 18:45
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:09
The Rebel έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 20:03
Polaris3 έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 16:38
Γράφεις βλακείες.
Αν ήταν κράτος εν κράτη, δεν θα τους δολοφονούσαν οι μπάτσοι.
Θυμάσαι τους ανήλικους Ρομα, Σαμπάνη και Φραγκούλη ? Οι δικοί σου τους σκότωσαν, οι μπάτσοι,
Σορι που θα σου χαλάσω την ρατσιστική ονείρωξη σου αλλά επιδόματα λαμβάνουν όσοι είναι Έλληνες πολίτες. Οι Ρομα έχουν δικαιώματα Έλληνα πολίτη άρα μπορούν να λάβουν επίδομα όπως και εσύ.
Δεν έχεις θέμα με έναν Έλληνα που λαμβάνει προνοιακό επίδομα αλλά έχεις πρόβλημα όταν λαμβάνουν οι Ρομα.
Ε για αυτό είσαι ρατσιστής. Δεν πειράζει, σας γνωρίζουμε, είστε πολλοί στο Ελλαντα

Εσυ σε ποιο κρατος ζεις; δεν εχεται Γυφτους;
Καταλαβα ειστε ολοι ανωμαλοι Γυφτοι....

-
Garcia
- Phorum.gr user: Garcia
από Garcia » 06 Απρ 2025, 18:49
Σε άλλες πολιτισμένες και σοβαρες χώρες τέτοιες "φαρες" θα τις είχαν εξαφανίσει από το χάρτη,εδώ στο απυρόβλητο,γκέτο,σε σκοτώνουν για ένα 5ευρω.
Πως έλεγε ένας στις εκλογές του 2015,εγκο ψιφισει Τσίπρα,καλό παιντι Αλέξη,ντοσει επιντοματα.
-
Polaris3
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 18:54
Rebel δώσε μου τα ανίψια και τα παιδιά σου να τα πάω μια βόλτα, θα τα κάνω όλα lbgtq μουαχαχαχα

-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 06 Απρ 2025, 19:02
Το να λαμβάνεις επιδόματα αν δεν μπορείς να εργαστείς για λόγους υγείας είναι σεβαστό και κατανοητό.
Αλλά να λαμβάνεις επιδόματα ενώ είσαι π.χ. 30 χρόνων χωρίς προβλήματα υγείας και ικανός προς εργασία είναι ντροπή και το κράτος πρέπει αυτοδικαίως να τα κόβει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Polaris3
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 19:07
George_V έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:02
Το να λαμβάνεις επιδόματα αν δεν μπορείς να εργαστείς για λόγους υγείας είναι σεβαστό και κατανοητό.
Αλλά να λαμβάνεις επιδόματα ενώ είσαι π.χ. 30 χρόνων χωρίς προβλήματα υγείας και ικανός προς εργασία είναι ντροπή και το κράτος πρέπει αυτοδικαίως να τα κόβει.
Επιδόματα λαμβάνουν και οι ιερείς.
Εκεί δεν σας έχω δει να λέτε ότι πρέπει να κοπούν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Polaris3 την 06 Απρ 2025, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
George_V
από George_V » 06 Απρ 2025, 19:07
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:07
Επιδόματα παίρνουν λαμβάνουν και οι ιερείς.

Ποιο επίδομα λαμβάνουν?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 06 Απρ 2025, 19:10
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 18:54
The Rebel έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 18:45
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:09
Καταλαβα ειστε ολοι ανωμαλοι Γυφτοι....

Rebel δώσε μου τα ανίψια και τα παιδιά σου να τα πάω μια βόλτα, θα τα κάνω όλα lbgtq μουαχαχαχα

Θα σου δωσω και τα Αρχαια μου αλλα εσυ ντρεπεσαι να πεις που εισαι...

-
Polaris3
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 19:12
George_V έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:07

Ποιο επίδομα λαμβάνουν?
Μισθούς, επιδόματα, με λίγα λόγια, κανονικά κρατικό χρήμα για να ανάβουν καντηλάκια και να κάνουν ευχέλαια. Ξέρεις πολλές σοβαρές Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες ο παπάς είναι δημόσιο υπάλληλος και τον πληρώνει ο πολίτης από τους φόρους του είτε είναι θρήσκος είτε άθεος ? Εγώ γιατί να πληρώνω τον τραγόπαπα της ενορίας ?
Εκεί δεν έχετε πρόβλημα, έχετε πρόβλημα με τους ρομα.

-
George_V
από George_V » 06 Απρ 2025, 19:14
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:12

Ποιο επίδομα λαμβάνουν?
Μισθούς, επιδόματα, με λίγα λόγια, κανονικά κρατικό χρήμα για να ανάβουν καντηλάκια και να κάνουν ευχέλαια. Ξέρεις πολλές σοβαρές Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες ο παπάς είναι δημόσιο υπάλληλος και τον πληρώνει ο πολίτης από τους φόρους του είτε είναι θρήσκος είτε άθεος ? Εγώ γιατί να πληρώνω τον τραγόπαπα της ενορίας ?
[img]https://i.postimg.cc/6QfhFyVr/2025 ... .png[/img]
Είμαι υπέρ του διαχωρισμού.
Αλλά πέραν αυτού οι ιερείς έχουν μισθό και προσφέρουν μια υπηρεσία (σε όσους την ζητούν).
Οι γύφτοι που παίρνουν τα επιδόματα ποια υπηρεσία προσφέρουν?
-
Polaris3
από Polaris3 » 06 Απρ 2025, 19:18
George_V έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:14
Ποιο επίδομα λαμβάνουν?
Αλλά πέραν αυτού οι ιερείς έχουν μισθό και προσφέρουν μια υπηρεσία (σε όσους την ζητούν).
Εγώ δεν ζητώ την υπηρεσία τους αλλά αναγκαστικά πρέπει να τους πληρώνω θέλω δεν θέλω.
Βλέπεις ότι το πρόβλημα το δικό σας δεν είναι το κρατικό χρήμα αλλά ποιος το λαμβάνει.
Εσύ θεωρείς νορμαλ ο παπάς να κάνει ευχέλαιο και να πληρώνεται και όχι νορμαλ να λαμβάνει ένας ρομα επίδομα παιδιού.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Απρ 2025, 19:21
αυτο το κατι σαν χωρα εχει πεθανει απο τον τροτκσισμο και τον νεοφιλελευθερισμο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
George_V
από George_V » 06 Απρ 2025, 19:21
Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:18
George_V έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:14
Εγώ δεν ζητώ την υπηρεσία τους αλλά αναγκαστικά πρέπει να τους πληρώνω θέλω δεν θέλω. Άκυρο αυτό που γράφεις.
Βλέπεις ότι το πρόβλημα το δικό σας δεν είναι το κρατικό χρήμα αλλά ποιος το λαμβάνει.
Εσύ θεωρείς νορμαλ ο παπάς να κάνει ευχέλαιο και να πληρώνετε και όχι νορμαλ ο ρομά να λαμβάνει επίδομα παιδιού.
Το πρόβλημα μου δεν είναι αν λαμβάνει ο γύφτος επίδομα πολυτέκνων.
Είναι ότι το λαμβάνει χωρίς να δουλεύει. Και ζει μόνο από αυτά.
Το επίδομα έχει την έννοια της οικονομικής ενίσχυσης όταν ο μισθός δεν επαρκεί να καλύψει ανάγκες.
Δεν είναι μισθός.
Ας πάνε να δουλέψουν σε κανονική δουλειά και εφόσον δεν επαρκεί ο μισθός τους ας παίρνουν και επιδόματα δεν είμαι αντίθετος.
Αλλά να παίρνεις επιδόματα και να σπρώχνεις ναρκωτικά η να κλέβεις χαλκό η να κλέβεις γενικότερα είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμφωνήσεις ότι είναι μεγάλη αλητεία.
-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 1880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
04 Μάιος 2025, 14:50
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Ιουν 2023, 14:34
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 3448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.