Αλλά έχω να σου πω μόνο τουτο: και που είσαι ακόμα με όσα θα βγουν.
Να ακούτε.
Αλλά έχω να σου πω μόνο τουτο: και που είσαι ακόμα με όσα θα βγουν.
Ρε φίλε ποιος Μέρσι κιαρχιδιαOtto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 20:01Ας πάνε στο δικαστηριο να παρουσιάσουν τις αποδείξεις τους. Για να τους δούμε.
ΥΓ : Να πουμε του Merci να επικοινωνήσει μαζί σου ή δε χρειάζεται;
Η οποία με μαθηματικά και τύπους από την Α και Β Λυκείου βρήκε την επιβράδυνση και μετά από μία μελέτη του 1971 (τότε που οι υπολογιστές ήταν όσο ένα δωμάτιο) έβγαλε κάτι για την πιθανότητα επιβίωσης στους επιβάτες.
Άστα αυτά παμπονηρεnrg έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 00:33Η οποία με μαθηματικά και τύπους από την Α και Β Λυκείου βρήκε την επιβράδυνση και μετά από μία μελέτη του 1971 (τότε που οι υπολογιστές ήταν όσο ένα δωμάτιο) έβγαλε κάτι για την πιθανότητα επιβίωσης στους επιβάτες.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί με αυτές τις γαλάζιες διάνοιες, στο πλάι της κυβέρνησης, φτάσαμε στον πάτο της Ευρώπης.
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 20:15Από τις 12/2/25 σας το ειχα γράψει (σελίδα 109)Αλλά έχω να σου πω μόνο τουτο: και που είσαι ακόμα με όσα θα βγουν.
Να ακούτε.
Στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Hellenic Train θα τους ισοπεδώσουν.
Θες να σου πω ακόμα κάτι; Δεν εχεις δει τίποτα ακόμα.πήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 00:51Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 20:15Από τις 12/2/25 σας το ειχα γράψει (σελίδα 109)Αλλά έχω να σου πω μόνο τουτο: και που είσαι ακόμα με όσα θα βγουν.
Να ακούτε.
Τα εχω δει ολα απ την αρχη.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:03Θες να σου πω ακόμα κάτι; Δεν εχεις δει τίποτα ακόμα.πήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 00:51Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 20:15Από τις 12/2/25 σας το ειχα γράψει (σελίδα 109)
Να ακούτε.
Otto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:03Στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Hellenic Train θα τους ισοπεδώσουν.
Αν υποθέσουμε ότι θα εμφανιστουν να πουν εκεί μέσα τις μαλακιες που λενε έξω.
Κοντός ψαλμός.nrg έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:12Otto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:03Στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Hellenic Train θα τους ισοπεδώσουν.
Ενώ οι ανακοινώσεις των πανεπιστημίων που είναι ένας ερευνητής buymeacoffee.com θα σταθούν σαν βράχος. Είμαι σίγουρος.
Καλά στα λέει ο Νέτο, αλλά ακόμα δεν με πείθεις ότι τα πιστεύεις όλα αυτά.
Ψυχίατρο να δεις.πήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:12Τα εχω δει ολα απ την αρχη.
Τα ειδα στην νοβαρτις.
Ξερω πως παιζει μπαλα η μαφια.
Απαξ και καθαρισατε τα στοιχεια σε λιγες ωρες, δεν θα βγει ποτε ακρη.
Οτι και να πει το εμπ κανεις δεν προκειται να παει φυλακη.
Θα τραβηξει και καμμια 20ετια η διαδικασια...
Τα γνωστα..
Αμα τ αρπαζει ο εισαγγελεας και να χτυπηθεις κατω δεν θ αλλαξει τιποτα...
Μαφιοζοχουντομπανανια
Μπορείς να ποντάρεις και στην θεία από την Νιγηρία...Otto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 03:14Κοντός ψαλμός.nrg έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:12Otto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 01:03
Στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Hellenic Train θα τους ισοπεδώσουν.
Ενώ οι ανακοινώσεις των πανεπιστημίων που είναι ένας ερευνητής buymeacoffee.com θα σταθούν σαν βράχος. Είμαι σίγουρος.
Καλά στα λέει ο Νέτο, αλλά ακόμα δεν με πείθεις ότι τα πιστεύεις όλα αυτά.
Θα δούμε ποιος θα πέσει μέσα. Εγώ ποντάρω σε μενα.