Λες να νομίζει ότι στα πανεπιστήμια ακόμα είναι η .....ΔΑΠ;

Μιλάτε σαν το κουκουέ να είναι κάτι χειρότερο από την νουδού, ο άλλος από πάνω μάλιστα μιλάει για χαζοέλ κιόλα. Δλδ ρε μαλάκες οκ, τι άλλο θέλετε να κάνουν οι άνθρωποι για να αποδείξουν πόσο άχρηστοι και απατεώνες είναι, πόσο ακόμα τα ίδια τελευταία άτομα που ψηφίζουν τους αποδεδειγμένα άχρηστους πολιτικούς θα κουνάνε και το δάχτυλο, πόση χαζαμάρα ρε μλκ, πόση;Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 08:03Αυτό διαβάζεται και αλλιώς - φαντάσου πόση ζημιά έχει κάνει ο Μαλακοπίτουρας υπουργός εργολάβων για να φτάσουν οι γιατροί να δώσουν πρωτιά στο ΚΚΕ.
Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 08:03Αυτό διαβάζεται και αλλιώς - φαντάσου πόση ζημιά έχει κάνει ο Μαλακοπίτουρας υπουργός εργολάβων για να φτάσουν οι γιατροί να δώσουν πρωτιά στο ΚΚΕ.
Η Ματίνα Παγώνη διαμηνύει σε όσους την οδήγησαν στην ήττα: «Τώρα εγώ θα κάνω κριτική»
«Το ΕΣΥ δεν πάει καλά και αυτό το βλέπουν όλοι. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ θα είμαι παρούσα, θα κάνω κριτική»
Τον Γιώργο Σιδέρη εξέλεξε ομόφωνα νέο πρόεδρο το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), στην πρώτη του συνεδρίαση.
Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες,SpoilerShowαπό τις οποίες προέκυψε το νέο ΔΣ, η ΔΗΠΑΚ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με 1.549 ψήφους και 5 έδρες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την παράταξη ΔΗΚΝΙ (της ΝΔ) με 1.248 ψήφους και 4 έδρες.
Ο Γ. Σιδέρης είναι 42 ετών, επικουρικός επιμελητής ΩΡΛ - χειρουργός κεφαλής - τραχήλου στο Αττικό νοσοκομείο.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Πάτρας, κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών των Πανεπιστημίων Αθήνας και Πάτρας (MSc) και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD). Είναι Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Εκλέγεται μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ από το 2016.
Είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος.