Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;
Re: Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;
Τελικά καταλήγω στην πάπια για το απόλυτο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Ποιο χταπόδι;Niki έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:40Έβαλα και το χταπόδι.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:38Γεια σου νικαρα ΠΑΟΚΑΡΑNiki έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:36Ο σκύλος δεν είναι φίλος είναι υποτακτικός.
Η γάτα δεν είναι φίλη είναι συνεργάτης.
Φίλος με τον άνθρωπο πραγματικά για μένα από ζώα που τα έχω ζήσει μπορεί να είναι με σειρά βαθμολογίας.
Πάπια το απόλυτο.
Γουρούνι πολύ αλλά καμιά φορά κάνει και τα δικά του.
Γαϊδούρα όταν δεν είναι σε οίστρο.
Αυτό που λέει τον νικητή;
Για τον τελικό στο Μπιλμπάο έτσι;
Τι είπε;
Όχι όταν ήμουνα μικρή είχα φιλίες και τάιζα ένα χταπόδι μέσα στην θάλασσα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 19:43Ποιο χταπόδι;
Αυτό που λέει τον νικητή;
Για τον τελικό στο Μπιλμπάο έτσι;
Τι είπε;
Κολυμπούσε δίπλα μου το χάιδευα ανέβαινε πάνω μου.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- SpAcE_PaNtHeR
Άσε μας ρε Ζενίθεδρε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ο βασιλικός τσαλαπετεινός.τι μαλακίες
Δεν έκτιζαν όλοι οι αρχαίοι Παρθενώνες. Το ότι κάποιοι άντρες θεωρούν σήμερα εαυτούς ως επιστήμονες, φιλόσοφους, στρατηλάτες σε πακέτο, είναι μια τέρμα αφελής προσέγγιση.
Και σύμφωνα με τις περισσότερες προσεγγίσεις, οι σκλάβοι ήταν οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων εκείνη την εποχή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βλέπουν τους άντρες ως συμπληρώματα ευτυχίας, τί άλλο;
Και επειδή γενικώς στο νήμα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ως φίλοι θεωρούνται μόνον όσοι υπακούν και διεκπεραιώνουν τις δικές μας επιθυμίες, δηλαδή αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα και οι άντρες είναι χρήσιμα αντικείμενα (φίλοι) για τις ανάγκες των γυναικών.
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι αλλα εγω θα το πηγαινα πιο ρομαντικα καθοτι ενας ανδρας πρεπει να εχει καιτις ρομαντικες στιγμες τουΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 12:49Βλέπουν τους άντρες ως συμπληρώματα ευτυχίας, τί άλλο;
Και επειδή γενικώς στο νήμα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ως φίλοι θεωρούνται μόνον όσοι υπακούν και διεκπεραιώνουν τις δικές μας επιθυμίες, δηλαδή αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα και οι άντρες είναι χρήσιμα αντικείμενα (φίλοι) για τις ανάγκες των γυναικών.
Άλλη ερώτηση;
Και ο ρομαντισμός θέλει συγχρονισμένη ανταπόδοση, δεν παίζει με ωράριο.nemo έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 13:16οχι αλλα εγω θα το πηγαινα πιο ρομαντικα καθοτι ενας ανδρας πρεπει να εχει καιτις ρομαντικες στιγμες τουΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 12:49Βλέπουν τους άντρες ως συμπληρώματα ευτυχίας, τί άλλο;
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
επειδή είπα δυο πικρές αλήθειες προχθές για τις γυναίκες δε σημαίνει οτι κάθε μέρα έχω όρεξη να κάνω μάχη των φύλωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 12:30Δεν έκτιζαν όλοι οι αρχαίοι Παρθενώνες. Το ότι κάποιοι άντρες θεωρούν σήμερα εαυτούς ως επιστήμονες, φιλόσοφους, στρατηλάτες σε πακέτο, είναι μια τέρμα αφελής προσέγγιση.
Και σύμφωνα με τις περισσότερες προσεγγίσεις, οι σκλάβοι ήταν οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων εκείνη την εποχή.

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Κι εγώ είπα κάποιες πικρές αλήθειες για τους άντρες σήμερα, οπότε κανένα πρόβλημα.Σέλευκας έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 18:09επειδή είπα δυο πικρές αλήθειες προχθές για τις γυναίκες δε σημαίνει οτι κάθε μέρα έχω όρεξη να κάνω μάχη των φύλωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 12:30Δεν έκτιζαν όλοι οι αρχαίοι Παρθενώνες. Το ότι κάποιοι άντρες θεωρούν σήμερα εαυτούς ως επιστήμονες, φιλόσοφους, στρατηλάτες σε πακέτο, είναι μια τέρμα αφελής προσέγγιση.
Και σύμφωνα με τις περισσότερες προσεγγίσεις, οι σκλάβοι ήταν οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων εκείνη την εποχή.Αλλη μέρα μπορει να το κάνω για τους άντρες για ανάλογες νοοτροπίες
Και θεωρώ βλακεία τη μάχη των φύλων ως προσέγγιση. Μια χαρα γυναίκες και μια χαρά αντρες υπάρχουν σήμερα.
Τα προσωπικά ζόρια του καθενός είναι άλλο θέμα και δεν φταίει πάντα το άλλο φύλο γι ´αυτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.lifo.gr/now/tech-science/ti ... -incel?ampΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 18:14Κι εγώ είπα κάποιες πικρές αλήθειες για τους άντρες σήμερα, οπότε κανένα πρόβλημα.Σέλευκας έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 18:09επειδή είπα δυο πικρές αλήθειες προχθές για τις γυναίκες δε σημαίνει οτι κάθε μέρα έχω όρεξη να κάνω μάχη των φύλωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 12:30
Δεν έκτιζαν όλοι οι αρχαίοι Παρθενώνες. Το ότι κάποιοι άντρες θεωρούν σήμερα εαυτούς ως επιστήμονες, φιλόσοφους, στρατηλάτες σε πακέτο, είναι μια τέρμα αφελής προσέγγιση.
Και σύμφωνα με τις περισσότερες προσεγγίσεις, οι σκλάβοι ήταν οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων εκείνη την εποχή.Αλλη μέρα μπορει να το κάνω για τους άντρες για ανάλογες νοοτροπίες
Και θεωρώ βλακεία τη μάχη των φύλων ως προσέγγιση. Μια χαρα γυναίκες και μια χαρά αντρες υπάρχουν σήμερα.
Τα προσωπικά ζόρια του καθενός είναι άλλο θέμα και δεν φταίει πάντα το άλλο φύλο γι ´αυτά.
Η μάχη των φύλων αν πάρει πολιτικές προεκτάσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνη
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σιγά το πρόβλημα.Σέλευκας έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 20:02https://www.lifo.gr/now/tech-science/ti ... -incel?ampΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 18:14Κι εγώ είπα κάποιες πικρές αλήθειες για τους άντρες σήμερα, οπότε κανένα πρόβλημα.
Η μάχη των φύλων αν πάρει πολιτικές προεκτάσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνη
Εκτός αν εννοείς ότι για να αποφευχθεί ο κίνδυνος θα πρέπει να κάνουν μόνιμο μπέιμπι σίτινγκ οι ελκυστικές γυναίκες σε όλους τους μη ελκυστικούς άντρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Σαν το βιβλίο δεν έχει...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ήταν ο καλύτερος ρόλος του Χάρη Ρώμα;
από Εκτωρ » 26 Σεπ 2023, 10:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 22 Απαντήσεις
- 1181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Σεπ 2023, 01:03
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Μαρ 2024, 01:18
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυστραλία: ο μεγαλύτερος εφιάλτης του προϊστορικού ανθρώπου
από Antipnevma » 21 Απρ 2024, 16:05 » σε Οικολογία & Φύση - 5 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-