όσων αφορά τούς γηγενείς.

Prive ξεναγήσεις με 5000 ευρώ στην Ακρόπολη και αυξήσεις έως.... 300%

Να σου πω κάτι εγώ στηρίζω. Η κοινωνία μέχρι σήμερα μας έδινε απλόχερα τόσα πράγματα και ως αποτέλεσμα δεν συνειδητοποιούμε την αξία που έχουν, και μας προσφέρουν.Frappezitis έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 09:32Ανάπτυξη είναι: το εισιτήριο για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο να πάει από 20 σε 30 ευρώ και η είσοδος στην Ακρόπολη από 12 σε 20 ευρώ!!
Αυτό είναι ανάπτυξη, για όσους δεν ξέρουν.
την εμπορική αξία εννοείς;Urzaring13 έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 08:29Να σου πω κάτι εγώ στηρίζω. Η κοινωνία μέχρι σήμερα μας έδινε απλόχερα τόσα πράγματα και ως αποτέλεσμα δεν συνειδητοποιούμε την αξία που έχουν, και μας προσφέρουν.Frappezitis έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 09:32Ανάπτυξη είναι: το εισιτήριο για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο να πάει από 20 σε 30 ευρώ και η είσοδος στην Ακρόπολη από 12 σε 20 ευρώ!!
Αυτό είναι ανάπτυξη, για όσους δεν ξέρουν.
1-2 € έπρεπε να είναι, δε θες να βγάλεις τον πολιτισμό για βίζιτα αλλά να βοηθήσεις όσο γίνεται περισσότερο κόσμο να θαυμάσει αυτά τα σπουδαία έργα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 08:44Kι εγώ στηρίζω, και λίγο είναι. Πολύ λίγο.
Όταν σε χρεώνουν οι Αγγλάγγουρες 70 λίρες για να δεις 5 κοτρώνες στο Στόουνχετζ καταλαβαίνεις λίγο πόσο μαλάκες είμαστε.
Η πολιτιστική αξία τροφοδοτεί την εμπορική αξία ενός πράγματος.
Ναι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 08:42απλά ο πολιτισμός όπως και κάθε ενδιαφέρον του ανθρώπου (υγεία, παιδεία, διατροφή, στέγη) είναι πεδίο κερδοφορία για το κεφάλαιο.
Το θέμα είναι πως καλο ειναι να τα βλεπουν αυτα και οι δικοι μας και πλέον με αυτες τις τιμές δεν θα πηγαινουν. Και καλα θα κανουν κιολας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 08:44Kι εγώ στηρίζω, και λίγο είναι. Πολύ λίγο.
Όταν σε χρεώνουν οι Αγγλάγγουρες 70 λίρες για να δεις 5 κοτρώνες στο Στόουνχετζ καταλαβαίνεις λίγο πόσο μαλάκες είμαστε.
Απλά η διαφορά είναι ότι αυτοί που δεν το εκτιμούν δεν πρόκειται να πάνε είτε έχει ένα ευρώ είναι 100 ευρώ. Την πληρώνουμε εμείς που πραγματικά το εκτιμούμε.Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 08:48Να πα να γαμηθούνε, να πληρώσουνε μπας και το εκτιμήσουνε.
Βάλτο δωρεάν για τα σχολεία να τα δούνε όλοι μια φορά τζάμπα, από κει και πέρα κάθε αναπνοή ένα ευρώ.
Είσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εισιτήριο βάσει εθνικότητας απαγορεύεται.micmic έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 09:06Θα έπρεπε να γίνεται αυτό που γίνεται σε πάρα πολλές χώρες με δημοφιλή αξιοθέατα: Ξέσκισμα των τουριστών όσο παίρνει (δηλαδή όσο γεμίζει ο βράχος, αύξηση της τιμής μέχρι να αρχίσει να αραιώνει κάπως) και χαμηλότερο εισιτήριο για τους Έλληνες. Αλλά τα εδώ μαλακιστήρια θεωρούν ότι ο Έλληνας μπορεί να πληρώνει όσο και ο Ολλανδός ή ο Αμερικάνος (κι αν δεν μπορεί δεν έγινε και τίποτα).
Οι γύφτοι έτσι κι αλλιώς δεν πάνε, δεν έχει μέταλλα να κλέψουν στον Παρθενώνα.