Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Πάντως από την υπόθεση στα Τέμπη είμαι πλέον σίγουρος γιατί είμαστε στο πάτο της Ευρώπης σε όλους τους τομείς:
Δεν υπάρχει ούτε μία θέση ευθύνης, που να μην έχει καταληφθεί από γαλάζιο αμόρφωτο γίδι.
Δεν υπάρχει ούτε μία θέση ευθύνης, που να μην έχει καταληφθεί από γαλάζιο αμόρφωτο γίδι.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
υπονοεις κατι για την ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη μας;
Κοίταξε. Ειλικρινά δεν γουστάρω να μπω ξανά στο γαϊτανάκι των τσακωμών εδώ μέσα και να γίνουμε απο δυο χωριά.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 09:49Ο Γκουερίνο δεν ξερει τι του γίνεται. Αλλά δεν μπορουμε να πουμε άλλα ακόμα.
Θες να μου πεις ποιοί είστε εσείς, που δεν μπορείτε να πείτε ''άλλα ακόμα;'' Έχεις προφανώς πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί τις κρατάς, επτασφράγιστο μυστικό; Μετά όταν σου λέμε διάφορα ''όμορφα'', ποιός ευθύνεται;
Υ.γ. Αποφάσισα να κρατήσω χαμηλό προφίλ και να μην σκοτώνομαι. Διότι δεν βγάζει πουθενά. Το λέω γενικότερα, στους πάσης φύσεως παραλήπτες, που θα διαβάσουν. Όχι σε σένα. Το μήνυμα έχει'' σταλεί'' και γι'αυτό δεν έχει γίνει τριμπούρδελο εδω μεσα.
Και ούτε πρόκειται. Διότι είμαι καλό παιδί. Τεσπα. Στην ερώτηση, αν θες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Όπως δεν ρωτήσατε τον stergiosbik που μετέφερε πληροφορία περί του θανάτου του γιου της εισαγγελέως και είπε "δεν μπορώ να πω περισσότερα" έτσι να μην ρωτάτε και μενα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, απλά δεν είναι σωστό.
Στην ερώτηση τώρα: αν στον κύκλο μου κάποιος ή κάποιοι έχουν ενημέρωση και πληροφόρηση δεν σημαίνει ότι εγώ θα βγω να ξεφουρνίσω ο,τι μου πουν.
Εξαρτάται πάντα από το τι είναι.
Όταν πχ πριν χρόνια εδώ είχα γράψει μήνες πριν (και δικαιώθηκα) για το πότε ακριβώς θα έρθουν τα εμβόλια για τον covid πολλοί με κορόιδευαν και μετά κρύφτηκαν.
Που το ήξερα; Λόγω κυκλου. Άλλο να μιλάς με τον Σάκη στο καφενείο και αλλο να έχεις ρωτησει τον Επίτροπο Υγείας της ΕΕ. Είτε εγώ είτε κάποιος κοντινός μου λογω θέσης.
Μήπως τα έπαιρνα από την Pfizer ;
Αυτό συμβαίνει και τωρα. Θέμα κύκλου είναι. Αν τώρα εσύ θεωρείς οτι αυτό σημαινει πως τα παιρνω από την ΝΔ, δικαίωμα σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να γελάσω.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο μπορεί να φαντάζεστε, μη φτιάχνετε σενάρια επειδή δε σας αρέσουν οσα λέω.
Και μενα σεν μου αρέσουν πολλά απο οσα λέτε άλλα δε σας κατηγορώ για κατι.
Προς το παρόν κρατα οτι σπάνια πέφτω έξω μέχρι τώρα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, απλά δεν είναι σωστό.
Στην ερώτηση τώρα: αν στον κύκλο μου κάποιος ή κάποιοι έχουν ενημέρωση και πληροφόρηση δεν σημαίνει ότι εγώ θα βγω να ξεφουρνίσω ο,τι μου πουν.
Εξαρτάται πάντα από το τι είναι.
Όταν πχ πριν χρόνια εδώ είχα γράψει μήνες πριν (και δικαιώθηκα) για το πότε ακριβώς θα έρθουν τα εμβόλια για τον covid πολλοί με κορόιδευαν και μετά κρύφτηκαν.
Που το ήξερα; Λόγω κυκλου. Άλλο να μιλάς με τον Σάκη στο καφενείο και αλλο να έχεις ρωτησει τον Επίτροπο Υγείας της ΕΕ. Είτε εγώ είτε κάποιος κοντινός μου λογω θέσης.
Μήπως τα έπαιρνα από την Pfizer ;
Αυτό συμβαίνει και τωρα. Θέμα κύκλου είναι. Αν τώρα εσύ θεωρείς οτι αυτό σημαινει πως τα παιρνω από την ΝΔ, δικαίωμα σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να γελάσω.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο μπορεί να φαντάζεστε, μη φτιάχνετε σενάρια επειδή δε σας αρέσουν οσα λέω.
Και μενα σεν μου αρέσουν πολλά απο οσα λέτε άλλα δε σας κατηγορώ για κατι.
Προς το παρόν κρατα οτι σπάνια πέφτω έξω μέχρι τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ηρέμησε φίλεOtto Weininger έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 11:00Στο τέλος θα σου αποδείξω ότι η γνώση θα σε γλιτωνε από την ξεφτίλα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 10:10Στο τέλος ο οττο θα λουστεί με έλαια σιλικόνης και θα αυτοπυρποληθεί στο Σύνταγμα
Απλά ο γ.γ το πολύ πολύ να εξαφανιστεί,ο πατ να πει καλά να παθουνε
Εσύ να δω τι θα κανεις
- Otto Weininger
Θα γελαω μαζί σου.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 14:31Ηρέμησε φίλεOtto Weininger έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 11:00Στο τέλος θα σου αποδείξω ότι η γνώση θα σε γλιτωνε από την ξεφτίλα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 10:10Στο τέλος ο οττο θα λουστεί με έλαια σιλικόνης και θα αυτοπυρποληθεί στο Σύνταγμα
Απλά ο γ.γ το πολύ πολύ να εξαφανιστεί,ο πατ να πει καλά να παθουνε
Εσύ να δω τι θα κανεις
Άντε να το κρατήσω λοιπόν. Και το κάνω συνειδητά, διότι όπως ξεκαθάρισα δεν επιθυμώ να εμπλακώ πάλι σε τραγελαφικές καταστάσεις. Ίδωμεν. Εδώ γύρω θα είμαι, να βλέπω. Προφανώς όχι σαν ηλίθια που τρώει σανό.
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να το πούμε απλά να το καταλάβει ο κόσμος.
Ποιοι διοικούσαν τον ΟΣΕ και την ΡΑΣ και το υπουργείο και ήταν υψηλά προϊστάμενοι σε θέσεις κλειδιά;
Γαλάζια αμόρφωτα γίδια.
Και αντί να έχουμε τηλεδιοίκηση και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας... είχαμε 2 τρένα να κινούνται σε τροχιά σύγκρουσης για 10 λεπτά.
Ποιοι διοικούσαν τον ΟΣΕ και την ΡΑΣ και το υπουργείο και ήταν υψηλά προϊστάμενοι σε θέσεις κλειδιά;
Γαλάζια αμόρφωτα γίδια.
Και αντί να έχουμε τηλεδιοίκηση και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας... είχαμε 2 τρένα να κινούνται σε τροχιά σύγκρουσης για 10 λεπτά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Otto Weininger
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Πρόσεξε όμως κατι.
19/2 Δίνουν εντολή στον καθηγητή
24/2 Παραδίδει γνωμοδότηση (όχι πορισμα)
27/2 Συνέντευξη ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Και ο Λακαφωσης μας λεει οτι ειναι θέσφατο:

Σε 5 μέρες ο τύπος καταφερε όσα οι αλλοι ψάχνουν μήνες.

Και τι λεει ; Οτι επειδή δεν βρηκαμε όσο SiO2 περιμέναμε, δεν ειναι τε έλαια.
Ενταξει.
- Otto Weininger
Διαβάζοντας τον Λακαφώση να λεει οτι ο Κωνσταντοπουλος έχει τεράστιο βιογραφικό, πήγα να το δω.
https://qa.auth.gr/el/cv/agk
Δείτε το και μόνοι σας γιατί κάτι δεν πάει καλά. Χρονικά και όχι μόνο.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Λες γι αυτο;Otto Weininger έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 22:39Διαβάζοντας τον Λακαφώση να λεει οτι ο Κωνσταντοπουλος έχει τεράστιο βιογραφικό, πήγα να το δω.
Πολυ παραγωγικη χρονια το 1991.Πρεπει να επινε πολλα ρεντ μπουλ

- Otto Weininger
Ναι.SeaHawk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 22:45Λες γι αυτο;Otto Weininger έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 22:39Διαβάζοντας τον Λακαφώση να λεει οτι ο Κωνσταντοπουλος έχει τεράστιο βιογραφικό, πήγα να το δω.
Πολυ παραγωγικη χρονια το 1991.Πρεπει να επινε πολλα ρεντ μπουλ
[img]https://i.postimg.cc/JnZgJ8T4/Scre ... .png[/img]
Και οκ ας αφήσουμε έξω το "Ελλάδα" δίπλα στο Yale. Δεν ξερω καν τι μπορεί να είναι.
Δηλαδη το 1991 έκανε 2 Master και διδακτορικό;
Και δες και εδώ τα έτη:

Όταν το πρωτοείδα εδώ το βιογραφικό, ήταν εντυπωσιακό. Μετά είδα τις ημερομηνίες.
Αν δεν τις είχε δίπλα θα έλεγα ότι έκατσε καμια δεκαετια στις ΗΠΑ.
https://cheng.auth.gr/%CE%B4%CE%B5%CF%8 ... thanasios/
Μετά είδα ότι το 1991 ήταν πολύ πιεστικά χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ας δουμε λιγο και το ΝΕΟ βιντεο της εμπορικης - ΟΛΑ τα βαγονια ΑΔΕΙΑ !!!
από Frappezitis » 08 Φεβ 2025, 16:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aς δουμε λιγο αυτο το βιντεο
από SeaHawk » 06 Φεβ 2025, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 1961 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Μαρ 2025, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας δουμε λιγο το νεο βιντεο ντοκουμεντο στο πόρισμα των πραγματογνωμόνων των συγγενων.
από SeaHawk » 11 Φεβ 2025, 20:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
11 Φεβ 2025, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ανακτηθουν τα βιντεο της φορτωσης της εμπορικης αμαξοστοιχιας...
από SeaHawk » 18 Νοέμ 2024, 20:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
02 Απρ 2025, 04:52
-