Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Από τύχη ή από καλό Θεούλη ζούμε τελικά. Από το πρωί στις 07.00 μέχρι τις 14.00 μέτρησα κοντά 30 παραβάσεις του ΚΟΚ.
Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη ,μηχανάκια ανάποδα σε μονόδρομο, προσπέραση με "σφήνες" , πατίνια με υπερβολική ταχύτητα.
ΉΜΑΡΤΟΝ , τι σκατά τρέχουν να προλάβουν όλοι ;
Τον θάνατο;
Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη ,μηχανάκια ανάποδα σε μονόδρομο, προσπέραση με "σφήνες" , πατίνια με υπερβολική ταχύτητα.
ΉΜΑΡΤΟΝ , τι σκατά τρέχουν να προλάβουν όλοι ;
Τον θάνατο;
'Εφαγα και μπινελίκι από πατινοφόρο ,αντίθετα σε μονόδρομο, ώρα 07.30 το πρωί.
Τον γαμείς μετά ή δεν τον γαμείς κανονικά ;
Επεκράτησε η ψυχραιμία εντός μου και συνέχισα πορεία..
Τον γαμείς μετά ή δεν τον γαμείς κανονικά ;
Επεκράτησε η ψυχραιμία εντός μου και συνέχισα πορεία..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 11 Απρ 2025, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Που να δεις τα ποδήλατα με τους δαιμονισμένους που τα καβαλανε εδώ στα Τρίκαλα και νομίζουν ότι κάνουν βόλτα στην εξοχή...
Πότε δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει στραβοτιμονιά και η ρόδα του να βρεθεί στο φανάρι του αυτοκινήτου.
Μια άλλη της προάλλες μπαστακωθκε στη μέση στο δρόμο να γράψει στο κινητό.
Πήγαιναν τα καντήλια...
Πότε δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει στραβοτιμονιά και η ρόδα του να βρεθεί στο φανάρι του αυτοκινήτου.
Πήγαιναν τα καντήλια...
Για τα Τρίκαλα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκδρομές με το σχολείο και τα επαινώ.taliban έγραψε: ↑11 Απρ 2025, 16:09Που να δεις τα ποδήλατα με τους δαιμονισμένους που τα καβαλανε εδώ στα Τρίκαλα και νομίζουν ότι κάνουν βόλτα στην εξοχή...
Πήγαιναν τα καντήλια...
Ε αν χάλασαν κι αυτά..
"Ασθενής και ουκ επεσκέψασθέ με"..
Με ένα συνάδελφο κάναμε μια "καταδρομική" επίσκεψη σε καρκινοπαθή με τα ανάλογα.
Εκτίμησα παραπάνω το δώρο της υγείας.
Με ένα συνάδελφο κάναμε μια "καταδρομική" επίσκεψη σε καρκινοπαθή με τα ανάλογα.
Εκτίμησα παραπάνω το δώρο της υγείας.
Χριστός ανέστη (απ' ό,τι λένε δηλαδή), κάγκουρα. Ακόμα τρως όλη τη μέρα σου εδώ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Πού είσαι ρε ψυχάρα; Πέρασες καλά; Πες κανα νέο!

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν εννοείς για το Πάσχα, μια χαρά. Έμεινα στο σπίτι, ψήσαμε στον φούρνο (ούτε χωριό, ούτε σούβλες, ούτε τίποτα) και τέλος.
Γενικά εδώ και κάνα δίμηνο... χαρά και εργασία, έχω κάνει τα πάντα. Μπετά, γυψοσανίδες, πλακάκια (δαπέδου και τοίχου), είδη υγιεινής, υδραυλικά, αποχετεύσεις, βαψίματα, ηλεκτρολογικά, δίκτυα, οπτικές ίνες, σοβάδες, σπατουλαρίσματα... τα πάντα όλα. Σε κάποια με βοήθεια (επαγγελματική ή μη), στα περισσότερα μόνος. Ο μισός έχω μείνει.

Τάμα το είχες μωρ'μάνα μου να μπεις σε τέτοιες δουλειές;Isildur έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 13:45Αν εννοείς για το Πάσχα, μια χαρά. Έμεινα στο σπίτι, ψήσαμε στον φούρνο (ούτε χωριό, ούτε σούβλες, ούτε τίποτα) και τέλος.
Γενικά εδώ και κάνα δίμηνο... χαρά και εργασία, έχω κάνει τα πάντα. Μπετά, γυψοσανίδες, πλακάκια (δαπέδου και τοίχου), είδη υγιεινής, υδραυλικά, αποχετεύσεις, βαψίματα, ηλεκτρολογικά, δίκτυα, οπτικές ίνες, σοβάδες, σπατουλαρίσματα... τα πάντα όλα. Σε κάποια με βοήθεια (επαγγελματική ή μη), στα περισσότερα μόνος. Ο μισός έχω μείνει.

Πες στη συμβία να σε ταϊζει.

Απ' αυτό το τελευταίο δεν έχω παράπονο, είναι και καλή μαγείρισσα γμτ...Πασιφάη έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 13:49Τάμα το είχες μωρ'μάνα μου να μπεις σε τέτοιες δουλειές;Isildur έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 13:45Αν εννοείς για το Πάσχα, μια χαρά. Έμεινα στο σπίτι, ψήσαμε στον φούρνο (ούτε χωριό, ούτε σούβλες, ούτε τίποτα) και τέλος.
Πες στη συμβία να σε ταϊζει.

Είχα αρχίσει και μια ψευτο-διατροφή πριν καιρό, οπότε έχασα κι από εκεί μπόλικα, δεν ήταν μόνο η κούραση. Προσοχή στο φαΐ, περπάτημα μπόλικο, άρχισα και το "γιαπί-το-πηλοφόρι-το-μυστρί" σε κάποια φάση... ήρθε κι έδεσε το πράμα.
Εσείς εδώ στο ίδρυμα πώς τα πάτε; Τα ίδια και τα ίδια, να υποθέσω;

Τι να υποθέσεις; Απ'το κακό στο χειρότερο.

Ο Μένιος περιφέρεται ακόμα εδώ γύρω ή βρίσκεται σε περίοδο αποχής;
Καμμιά άλλη "απώλεια"; Εννοώ, πέρα από τού Λαρσαίου δασκάλου που έτσι κι αλλιώς μόνο δηλώνει αποχωρήσεις αλλά πάντα εδώ μένει;

Ο Μένιος μας, είναι όντως σε φάση αποχής. Άλλη απώλεια δεν έχω αντιληφθεί. Αλλά έχει έρθει ''φρέσκο αίμα''. Σλουρπ..