Μετά από φαγητό εκεί ρε τύπε, πρέπει να αλλάξεις αμορτισέρ και δίσκο πλατό.nyxtovios έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 10:10ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 10:01Στα βάτα; Την αελιο πέτρα λες;
Αν ναι αξιοσημείωτα αδιάφορο
Μια χαρά ήταν, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά τρώγονταν όλα και νορμάλ τιμές.
Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
Re: Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
δεν ειμαι σπαστικος, λαικος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά χαλάρωσε Κρητικέ με την εμπειρία . Με Κρήτη έχω πολύ στενή σχέση ..οπότε ναι , στο νησί τρως καλά, αλλά και η Θεσσαλονίκη είχε και έχει καλό φαγητό. Όχι μισελενατα εστιατόρια, αλλά πολλά μαγαζιά με καλό φαγητό.lagavulis έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 16:01@τζιτζιμιτζιχότζιρας
Το Χαρούπι είναι από τις πολλές απάτες του κέντρου, μέλος της κλίκας 10 τραπέζια, Μούργα & co, αν δε κάνω λάθος.
Είμαι Κρητικός και αποτυγχάνει να πιάσει την ουσία.
Η καλύτερη κρητική εμπειρία φαγητού στην πόλη είναι οι Παραστιές*. Όλα τα υπόλοιπα κάπου χάνουν. Στις Παραστιές χάνει λίγο μόνο ο μαν, πότε-πότε, αλλά αυτό είναι μέρος του τοπικιστικού καλτ. Μη δώσετε σημασία αν έχει ξυπνήσει στραβά.
Στηρίξτε γιατί είναι λίγο οφφ σεντρ και δεν πάνε χίπστερς.
* Στο Ηράκλειο έχει ένα συνώνυμο μαγαζι, με το οποίο δεν έχουν σχέση.
Αν πάτε από εκεί, τιμήστε. Μιλάμε για προσιτή τοπ λέβελ εμπειρία που η Θεσνίκη δε βλέπει ούτε με κυάλια.
Προς τον αποπάνω: είπαμε και καντίνες και στρητ φουντ. Μην είσαι σπαστικός.
Υγ. Παραστιες Ηράκλειο έχω φάει πολλάκις. Καλό είναι. Αλλά χαλαρώστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 12 Απρ 2025, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εξαρτάται τι οδηγαςFeindflug έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 16:14Μετά από φαγητό εκεί ρε τύπε, πρέπει να αλλάξεις αμορτισέρ και δίσκο πλατό.nyxtovios έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 10:10ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 10:01
Στα βάτα; Την αελιο πέτρα λες;
Αν ναι αξιοσημείωτα αδιάφορο
Μια χαρά ήταν, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά τρώγονταν όλα και νορμάλ τιμές.
Χωνεύεις στο κατέβασμα όμως από το ταρακουνημα
- Οργισμένος
Αυτο ονομαζεται Οτι δεν ξερετε τιποτα απο φαγητο νυκταςSid Vicious έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 13:17Αυτό ονομάζεται ηλικιωμένοςΟργισμένος έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 13:13Μετα απο εντονη διασκεδαση, εκει γυρω στις 4 με 6, θελω να φαω κατι πλουσιο σε λιπη πρωτεινες και κακη χοληστερολη πριν παρω τον καφε μου για να κοιμηθω σαν ανθρωπος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Όταν λες Κοσμάς, τύπε, εννοείς εκείνο το άθλιο μαγαζί σε έναν κάθετο της Αγίων Πάντων;lagavulis έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 15:19O Crimson_2 βγάζει λίγο νόημα από όσους διάβασα.
Τσεκάρετε τις προτάσεις του.
Ηλιόπετρα, Κιτς & σ'εφαγα, Κοσμάς, Βέργες τα πιο σοβαρά του κέντρου τη στιγμή που μιλάμε, ανάλογα με το τι ψάχνει κανείς.
Το πιο ουσιαστικό από όσα πουλάνε παπά, θα έλεγα το +τροφή. Αν και έχω να πάω από εποχές κοβιντ.
Η καρδιά του streetfood της Θεσνίκης είναι αναμφίβολα το τρίγωνο Βέργες-Σαλέντο-Πίτσαρέ. Με κέντρο του κύκλου τη σοκολατόπιτα Ναούμ.
Από γύρο, Λίγα & Καλά, μόνο. Δοκιμάστε μπόμπα. Το vfm του αιώνα. Δεν έχει POS -> extra respect.
Τιμή και "Δόξα".
Από μαγειρεία που έχουν ουρές απ'έξω, αλλάζουμε πεζοδρόμιο. Έχω πέσει κι εγώ στην ανάγκη για 3.5€ μερίδα, αλλά δώστε 1€ παραπάνω και πάρτε Φισκάρδο.
Άφτερ που ζητάει ο τρόφιμος, είπαμε: Όθωνας, αλλιώς Λαικόν ή Βαλεντίνο. Δεν είμαστε στο 2000. Το άφτερ έχει δυσκολέψει σε όλα τα επίπεδα και έχει συρρικνωθεί.
Πρόβειο τοπ, στο Λιπάκι. Αξίζει το τράβηγμα.
Κάποια άλλα μαστ δεν είναι για να τα γράφουμε δημοσίως.
Dein Herz, meine Gier
Δεν είναι μόνο ωμά όμως.
Και ο συνδυασμός με το ρύζι και φύκια είναι πολύ καλός.
Χαρούπι και 10 τραπέζια δεν είναι κλίκα, είναι ίδια ιδιοκτησία κυριολεκτικάlagavulis έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 16:01@τζιτζιμιτζιχότζιρας
Το Χαρούπι είναι από τις πολλές απάτες του κέντρου, μέλος της κλίκας 10 τραπέζια, Μούργα & co, αν δε κάνω λάθος.
Είμαι Κρητικός και αποτυγχάνει να πιάσει την ουσία.
Η καλύτερη κρητική εμπειρία φαγητού στην πόλη είναι οι Παραστιές*. Όλα τα υπόλοιπα κάπου χάνουν. Στις Παραστιές χάνει λίγο μόνο ο μαν, πότε-πότε, αλλά αυτό είναι μέρος του τοπικιστικού καλτ. Μη δώσετε σημασία αν έχει ξυπνήσει στραβά.
Στηρίξτε γιατί είναι λίγο οφφ σεντρ και δεν πάνε χίπστερς.
* Στο Ηράκλειο έχει ένα συνώνυμο μαγαζι, με το οποίο δεν έχουν σχέση.
Αν πάτε από εκεί, τιμήστε. Μιλάμε για προσιτή τοπ λέβελ εμπειρία που η Θεσνίκη δε βλέπει ούτε με κυάλια.
Προς τον αποπάνω: είπαμε και καντίνες και στρητ φουντ. Μην είσαι σπαστικός.
Δεν είναι απάτη, όταν έφαγα πρώτη φορά το 21; αν θυμάμαι καλά είχα πάθει πλάκα. Έφαγα άλλη μία σε σχετικά κοντινό διάστημα τότε, και ήταν απλά καλά, οπότε κατάλαβα ότι το δυσκολότερο σε ένα εστιατόριο, την συνέπεια (consistency στα χωριάτικα) ΔΕΝ την έχει. Από τότε έφαγα άλλες δυό φορές για την παρέα 22-23 και ήταν απλά ΟΚ, οπότε πλέον μαύρο.
Τα 10 τραπέζια, δυό φορές έχω κάτσει, ΟΚ καταλαβαίνω ότι αν δεν είσαι απαιτητικός μάλλον θα περάσεις ευχάριστα.
Κρητικό θέλω να πάω στο Ντελόγο Κάτω Τούμπα, το οποίο το στάμπαρα περνώντας απ'έξω
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο μάγειρας του Ναμα σκέφτεται να κάνει κάτι δικό τουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 15:39Υγ2.και το νάμα με άρεσε. Ήταν λίγο και καλά...βιομηχανικό στιλ και αναδομημενος κόκορας παστιτσαδα...αλλά από γεύσεις ήταν δυνατό. Και είχε και την καλύτερη ρακή στον κόσμο , που δε μπορεί να υπάρξει ξανά...
- Sid Vicious
Την νύχτα το τρίπτυχο είναι μουσική, αλκοόλ, γυναίκες φτάνουν αυτά για να χορτάσεις εκείνες τις ώρες, εκτός κι αν είσαι ηλικιωμένος όπως εσύΟργισμένος έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 16:26Αυτο ονομαζεται Οτι δεν ξερετε τιποτα απο φαγητο νυκταςSid Vicious έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 13:17Αυτό ονομάζεται ηλικιωμένοςΟργισμένος έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 13:13Μετα απο εντονη διασκεδαση, εκει γυρω στις 4 με 6, θελω να φαω κατι πλουσιο σε λιπη πρωτεινες και κακη χοληστερολη πριν παρω τον καφε μου για να κοιμηθω σαν ανθρωπος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Αλένια πιτσαρία Κωνσταντινοπολίτικα.
Πίτσες από πραγματικούς λάτρεις και γνώστες.
Στην 17η Νοεμβρίου 21.
Πίτσες από πραγματικούς λάτρεις και γνώστες.
Στην 17η Νοεμβρίου 21.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Οργισμένος
΄ρε σεις, καντινα ή ψητο μετα τις 0200 εχομε πουθενα;;; Ολοκληρη Σαλονικη και δεν εχει τιποτα;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Mεις θα πάμε τους μαθητές ημερήσια στη Σαλονίκη μετά τις 10 Μαίου, με την αυστηρά προϋπόθεση ότι μαλακιούλες περί ΑΕΛ και φανέλες απαγορεύονται.
Φοβού τα Παόκια γαρ..
Φοβού τα Παόκια γαρ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτασεις για τον μηδενισμο του αριθμου των αδεσποτων στην χωρα μας
από Alex Amsterdam » 16 Απρ 2024, 01:41 » σε Ζώα & άνθρωπος - 175 Απαντήσεις
- 6319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Απρ 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες προτάσεις για την επιβολή της δημόσιας τάξης στην Ελλάδα
από southern » 18 Ιουν 2023, 00:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
18 Ιουν 2023, 07:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Ιούλ 2024, 09:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα