Γιατί τα Τέμπη έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση δύο χρόνια μετά;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Γιατί τα Τέμπη έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση δύο χρόνια μετά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 04 Απρ 2025, 14:38

Παντού όπου ήταν ευπρόσδεκτοι οι συγγενείς των θυμάτων μιλούσαν για το έγκλημα, σε δρόμους, πλατείες, σχολεία, πανεπιστήμια, κανάλια κτλπ. Δεν το άφησαν να γίνει απλά κάτι επίκαιρο που θα περάσει κι αυτό.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Απρ 2025, 14:39

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
04 Απρ 2025, 14:30
Otto Weininger έγραψε:
04 Απρ 2025, 12:27
foscilis έγραψε:
04 Απρ 2025, 12:20
...
ωραίες οι μαλακίες που ανεβάζεις κατά καιρούς, αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός.
θα περίμενα να έχει πονέσει ο εγκέφαλός σου με όλα αυτά τα παπαριλίκια των υποτιθέμενων πραγματογνώμων και να έχεις γράψει κάτι σχετικό.
Γιατί; το κύριο πρόβλημα είναι η σύγκρουση
αλήθεια ε;
γιαυτό μιλάτε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό εδώ και 1,5 χρονο;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 04 Απρ 2025, 14:50

Otto Weininger έγραψε:
04 Απρ 2025, 14:39
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
04 Απρ 2025, 14:30
Otto Weininger έγραψε:
04 Απρ 2025, 12:27

ωραίες οι μαλακίες που ανεβάζεις κατά καιρούς, αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός.
θα περίμενα να έχει πονέσει ο εγκέφαλός σου με όλα αυτά τα παπαριλίκια των υποτιθέμενων πραγματογνώμων και να έχεις γράψει κάτι σχετικό.
Γιατί; το κύριο πρόβλημα είναι η σύγκρουση
αλήθεια ε;
γιαυτό μιλάτε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό εδώ και 1,5 χρονο;
μάλλον δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις των συλλόγου συγγενών, unions, φοιτητικων συλλόγων κτλπ.
Για τα αστικά πολιτικά κόμματα, αστικές εφημερίδες, και τον αριστο του φορουμ μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται να τσουβαλιάζεται όλος ο κόσμος με βάση αυτό. Αυτό είναι βολικό για την κυβέρνηση όπως όταν οι μαθητές κάναν καταλήψεις για να αραιώσουν τα τμήματα και να υπάρχει παροχή ΜΑΠ και η κυβέρνηση έλεγε πως είναι ψεκασμένοι. Διαστρέβλωση.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Απρ 2025, 15:01

Και τα μνημόνια τότε έκαναν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα δεν είναι το πρωταρχικό σοκ, αλλα η διαχείριση, και η φθορά που κάνει σε βάθος χρόνου, στο οποίο η ΝΔ την πάτησε λόγω της, αναμενόμενης η αλήθεια είναι, αλαζονείας που της δημιούργησε ο ελληνικός λαός με την ξεφτίλα του.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 12 Απρ 2025, 08:19

SeaHawk έγραψε:
03 Απρ 2025, 14:01
Βραχιολακια στον Καραμανλη
Αλλη μια ηλιθιοτητα
Τελικα δεν θα μας πεις ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ σου;
Ναι να τον βάλουμε και μετά ποιος ;

Αντιμετωπίσουμε το θέμα ριζικά;

Όταν ακούω τέτοιες απόψεις φοβάμαι περισσότερο τις επόμενες εκλογές που οι περισσότεροι θα πάνε να ψηφίσουν Κωνσταντοπουλου και αυτή την φορά δεν θα την γλυτώσουμε την πτώχευση και τους μετανάστες να τους προσκυνάμε για να μην τους χάσουμε από πελάτες.... :a040:

Βρε Μητσοτάκης και ξερό ψωμί γιατί αλλιώς θα φύγουμε και οι τελευταίοι που μείναμε σε αυτοί την χώρα...

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 12 Απρ 2025, 08:32

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Απρ 2025, 15:01
Και τα μνημόνια τότε έκαναν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Καμια σχεση . ο συριζα διαλαλουσε πως οταν κυβερνησει θα τα καταργησει με ενα αρθρο και ενα νομο . και οχι μονο αυτα αλλα και τα διοδια και τον

ενφια . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ . Περαν του δημοψηφισματος της φουτσας οπου τα ψεκια νομιζαν θα πανε θα ριξουν ενα οχι στην καλπη και 40

χρονια μεταπολιτευσης θα μας καναν ελβετια . Ενα μεγαλο ποσοστο τοτε το δεν πληρωνω πηρε πουλο για λαφαζανη .......

για το τσαμπα ψηφισθηκε Ο ΣΥΡΙΖΑ οχι για τα αγγλικα του αλεξη και το επιτελειο του ( παρε τον εναν και βαρα τον αλλον . )

Αντίστοιχου επιπέδου λαϊκισμό θα ειχε κανει η νδ αν ελεγε θα καταργήσω τη συμφωνια των πρεσπων με ενα νομο και ενα αρθρο .

Ο Μητσοτακης ομως δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας και φωναζε η συμφωνία ειναι κατάπτυστη αλλα ετσι και ψηφιστει τελος . και ετσι εγινε .

Εικόνα

:rtfm: Η πρωην συνιστωσα του ΚΚΕ :rtfm: συμμοριτες και λοιποι εδω ειστε Ληστοσυμμορίτης Frappezitis εβαλε τους γυφτοσκοπιανους

στο αγαπημενο σας νατο :rtfm: κ η ζωη συνεχιζεται . . .

Δε σας χαλασε νομιζω . :grfl::grfl::grfl:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 12 Απρ 2025, 10:30

Γτι φάνηκε ο,τι υπήρχε ή δόλος (συγκάλυψη) ή ανικανότητα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 12 Απρ 2025, 10:35

Nantia114 έγραψε:
12 Απρ 2025, 08:19
SeaHawk έγραψε:
Αλλη μια ηλιθιοτητα

Όταν ακούω τέτοιες απόψεις φοβάμαι περισσότερο τις επόμενες εκλογές που οι περισσότεροι θα πάνε να ψηφίσουν Κωνσταντοπουλου και αυτή την φορά δεν θα την γλυτώσουμε την πτώχευση και τους μετανάστες να τους προσκυνάμε για να μην τους χάσουμε από πελάτες.... :a040:

Βρε Μητσοτάκης και ξερό ψωμί γιατί αλλιώς θα φύγουμε και οι τελευταίοι που μείναμε σε αυτοί την χώρα...
Ενώ τώρα δεν προσκυνάμε τους μετανάστες
Φωλιά έχετε ρε πστη μου;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αντικατασταθεί η λέξη ηλίθιος με την λέξη ν.δημοκρατης σε όλα τα λεξικά
Ίσως έτσι κάποιοι ξυπνήσουν,ίσως φυσικά γιατί πλέον η άρνηση της πραγματικότητας για κάποιους είναι χωρίς γυρισμό

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 12 Απρ 2025, 17:44

Νετο Γκουερινο έγραψε:
12 Απρ 2025, 10:35
Nantia114 έγραψε:
SeaHawk έγραψε:
Αλλη μια ηλιθιοτητα

Φωλιά έχετε ρε πστη μου;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αντικατασταθεί η λέξη ηλίθιος με την λέξη ν.δημοκρατης σε όλα τα λεξικά
Ίσως έτσι κάποιοι ξυπνήσουν,ίσως φυσικά γιατί πλέον η άρνηση της πραγματικότητας για κάποιους είναι χωρίς γυρισμό
Δεν ξέρω αν υπάρχει φωλιά το μόνο σίγουρο από εσένα ειναι οτι δεν υπάρχει ένα ουσιώδες επιχείρημα που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου .
Μια απλή αυθαίρετη υποτίμηση..παιδάκι του δημοτικού χαχα

Σιγά μην προσκυνάμε τους γύφτους και τους μετανάστες..Όλοι η Ελλάδα δεν είναι Ομόνοια ξέρεις...
Βγες παραέξω και έλα πες μου τι γίνεται τώρα με αυτούς..

Τώρα αν εσύ με χαρακτηρίζει νεοδημοκρατη και πιστεύεις ότι με θίγεις τότε σίγουρα μιλάω είτε με γύφτο είτε με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗ.Κανενας Έλληνας πολίτης δεν εχει αντίθετη άποψη πάνω σε αυτό :lol:
Είμαι Ελληνίδα και μάλιστα μέχρι το κόκκαλο και δεν επιτρέπω σε κανένα αναρχοκουμουνι ,αθρησκο ,λαθρομετανάστες να μου πει πως θα ζήσω στην χώρα μου ..Αν σας αρέσει αλλιώς λύστε τα υπαρξιακά σας ...
Τελεία!!!

Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos » 12 Απρ 2025, 17:54

Nantia114 έγραψε:
12 Απρ 2025, 17:44
Νετο Γκουερινο έγραψε:
Nantia114 έγραψε:

Φωλιά έχετε ρε πστη μου;
Δεν ξέρω αν υπάρχει φωλιά το μόνο σίγουρο από εσένα ειναι οτι δεν υπάρχει ένα ουσιώδες επιχείρημα που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου .

Σιγά μην προσκυνάμε τους γύφτους και τους μετανάστες..Όλοι η Ελλάδα δεν είναι Ομόνοια ξέρεις...

Τώρα αν εσύ με χαρακτηρίζει νεοδημοκρατη και πιστεύεις ότι με θίγεις τότε σίγουρα μιλάω είτε με γύφτο είτε με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗ.Κανενας Έλληνας πολίτης δεν εχει αντίθετη άποψη πάνω σε αυτό :lol:
Είμαι Ελληνίδα και μάλιστα μέχρι το κόκκαλο και δεν επιτρέπω σε κανένα αναρχοκουμουνι ,αθρησκο ,λαθρομετανάστες να μου πει πως θα ζήσω στην χώρα μου ..Αν σας αρέσει αλλιώς λύστε τα υπαρξιακά σας ...
Τελεία!!!
Νάντια μ αρέσουν οι απόψεις και η λογική σου.Αν είσαι ώριμη σαραντάρα χωρίς υποχρεώσεις ενδιαφέρομαι για μια πρώτη γνωριμία.

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 12 Απρ 2025, 18:20

Vardos έγραψε:
12 Απρ 2025, 17:54
Nantia114 έγραψε:
Νετο Γκουερινο έγραψε:

Φωλιά έχετε ρε πστη μου;

Τελεία!!!
Νάντια μ αρέσουν οι απόψεις και η λογική σου.Αν είσαι ώριμη σαραντάρα χωρίς υποχρεώσεις ενδιαφέρομαι για μια πρώτη γνωριμία.
Χαχα σε ευχαριστώ αλλά σε πρόλαβε άλλος ή σε γκυλωσε ,ποιος ξερει ....
Ειπα να μην παρα ωριμάσω μιας και οντως 40αρα και μείνω στα αζήτητα :lol:

Nantia114

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 12 Απρ 2025, 18:21

Nantia114 έγραψε:
12 Απρ 2025, 18:20
Vardos έγραψε:
12 Απρ 2025, 17:54
Nantia114 έγραψε:

Τελεία!!!
Χαχα σε ευχαριστώ αλλά σε πρόλαβε άλλος ή σε γλύτωσε ,ποιος ξέρει ....
Είπα να μην παρα ωριμάσω μιας και οντως 40αρα και μείνω στα αζήτητα :lol:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Απρ 2025, 18:21

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
04 Απρ 2025, 14:38
Παντού όπου ήταν ευπρόσδεκτοι οι συγγενείς των θυμάτων μιλούσαν για το έγκλημα, σε δρόμους, πλατείες, σχολεία, πανεπιστήμια, κανάλια κτλπ. Δεν το άφησαν να γίνει απλά κάτι επίκαιρο που θα περάσει κι αυτό.
Αυτό είναι το σημείο κλειδί. Το έπαιξαν κανάλια. Το λες και κατάντια.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Απρ 2025, 18:23

Γαληνός έγραψε:
12 Απρ 2025, 10:30
Γτι φάνηκε ο,τι υπήρχε ή δόλος (συγκάλυψη) ή ανικανότητα.
Και αυτό.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 12 Απρ 2025, 18:28

Νon4me έγραψε:
12 Απρ 2025, 08:32
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Απρ 2025, 15:01
Και τα μνημόνια τότε έκαναν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Καμια σχεση . ο συριζα διαλαλουσε πως οταν κυβερνησει θα τα καταργησει με ενα αρθρο και ενα νομο . και οχι μονο αυτα αλλα και τα διοδια και τον

ενφια . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ . Περαν του δημοψηφισματος της φουτσας οπου τα ψεκια νομιζαν θα πανε θα ριξουν ενα οχι στην καλπη και 40

χρονια μεταπολιτευσης θα μας καναν ελβετια . Ενα μεγαλο ποσοστο τοτε το δεν πληρωνω πηρε πουλο για λαφαζανη .......

για το τσαμπα ψηφισθηκε Ο ΣΥΡΙΖΑ οχι για τα αγγλικα του αλεξη και το επιτελειο του ( παρε τον εναν και βαρα τον αλλον . )

Αντίστοιχου επιπέδου λαϊκισμό θα ειχε κανει η νδ αν ελεγε θα καταργήσω τη συμφωνια των πρεσπων με ενα νομο και ενα αρθρο .

Ο Μητσοτακης ομως δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας και φωναζε η συμφωνία ειναι κατάπτυστη αλλα ετσι και ψηφιστει τελος . και ετσι εγινε .

Εικόνα

:rtfm: Η πρωην συνιστωσα του ΚΚΕ :rtfm: συμμοριτες και λοιποι εδω ειστε Ληστοσυμμορίτης Frappezitis εβαλε τους γυφτοσκοπιανους

στο αγαπημενο σας νατο :rtfm: κ η ζωη συνεχιζεται . . .

Δε σας χαλασε νομιζω . :grfl::grfl::grfl:

Εικόνα
Ναι ρε no4me, έτσι, ο Κουλης ποτέ δεν ήταν λαϊκιστής και ποτέ δεν καπηλεύτηκε τα συλλαλητήρια στα οποία κατέβηκαν μαζί με τους χρυσαυγίτες.

Στο βιντεο (2:08) δεν ειναι ο Κουλης, είναι ένας ηθοποιός που λέει ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών :102:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών