να πώ γιατί το έπαθες;
Κάπου να πω τον πόνο μου
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Κάπου να πω τον πόνο μου
Εγώ είμαι υπέρ της γλουτένης της αρχαίας της ορθόδοξης.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι βλέπω, δεξιά ειναι το κεφάλι της βίδας και αριστερά παξιμάδι; Γιατί λες 30 λίρες, εμεινε κάτι μέσα, δεν θα αλλάξεις απλά βίδα;
βρε που ζουμε, το διαβάσαμε και αυτό. enterprise-psi. Πάντως αλήθεια δεν κατάλαβα τι έσπασε, δεν μοιάζει το παρτ με αυτο που είχαν οι χόντα κάποτε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είναι άσχετος ο άνθρωπος τι να κάνουμε;enaon έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 19:51βρε που ζουμε, το διαβάσαμε και αυτό. enterprise-psi. Πάντως αλήθεια δεν κατάλαβα τι έσπασε, δεν μοιάζει το παρτ με αυτο που είχαν οι χόντα κάποτε.

SpoilerShow

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Απλή ή βελοτσε;Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 19:07Λοιπόν είναι να βάλω το αμάξι για πούλημα, σήμερα είπα να πλύνω+φωτογραφίσω.
- Όπως κατεβαίνω στο γκαράζ με τον κουβά με νερό, μου σπάει το χερούλι στα χέρια και τα κάνει όλα μουνί
- (Πολύ αργότερα) παίρνω κόλλα στιγμής να κολλήσω μια μαλακίτσα στο ταμπλό, μου βγαίνει ελλατωματικό το σωληνάριο και χύνεται πάνω στο χέρι μου και κολλάνε τα δάχτυλα μεταξύ τους.
- Αφού τα καταφέρω πλύσιμο στέγνωμα κλπ. παίρνω μηχανή drone και συναφή και οδηγάω ένα τεταρτάκι σε ένα καλό σημείο για φωτογράφιση. Ανοίγω την κάμερα και συνειδητοποιώ ότι έχω βγάλει την κάρτα μνήμης για να περάσω κάτι φωτο στο λάπτοπ. Το ίδιο και το drone.
Μου στέλνει το σύμπαν σινιάλο να κρατήσω τη Giulia
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν την πουλάνε την Τζούλια.Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 19:07Λοιπόν είναι να βάλω το αμάξι για πούλημα, σήμερα είπα να πλύνω+φωτογραφίσω.
- Όπως κατεβαίνω στο γκαράζ με τον κουβά με νερό, μου σπάει το χερούλι στα χέρια και τα κάνει όλα μουνί
- (Πολύ αργότερα) παίρνω κόλλα στιγμής να κολλήσω μια μαλακίτσα στο ταμπλό, μου βγαίνει ελλατωματικό το σωληνάριο και χύνεται πάνω στο χέρι μου και κολλάνε τα δάχτυλα μεταξύ τους.
- Αφού τα καταφέρω πλύσιμο στέγνωμα κλπ. παίρνω μηχανή drone και συναφή και οδηγάω ένα τεταρτάκι σε ένα καλό σημείο για φωτογράφιση. Ανοίγω την κάμερα και συνειδητοποιώ ότι έχω βγάλει την κάρτα μνήμης για να περάσω κάτι φωτο στο λάπτοπ. Το ίδιο και το drone.

enaon έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 19:51βρε που ζουμε, το διαβάσαμε και αυτό. enterprise-psi. Πάντως αλήθεια δεν κατάλαβα τι έσπασε, δεν μοιάζει το παρτ με αυτο που είχαν οι χόντα κάποτε.

Από την άλλη πλευρά
Έχω 2 όπελ άστρα, ένα με 380.000 χλμ ,μοντέλο 1999 κι ένα με 85.000 χλμ μοντέλο 2010.
Είμαι ευχαριστημένος κι απ' τα δύο, είμαι ολιγαρκής ,δε ζητάω παραπάνω.
Είμαι ευχαριστημένος κι απ' τα δύο, είμαι ολιγαρκής ,δε ζητάω παραπάνω.
Χολντ Μάη μπιρ
435Κ το σε4
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χολντ Μάη λικέρ κεράσι, 450κ σε Φίατ πάντα.
Εσύ σε 1 αμάξι ,γω το πρώτο σχεδόν το ξεμούνιασα 150 χλμ κάθε μέρα και εναλλακτικά έπαιρνα το 2ο, επί 3 χρόνια Λάρισα- Λιτόχωρο.
Υβρίδιο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχείαΕρμής έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:16Απλή ή βελοτσε;Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 19:07Λοιπόν είναι να βάλω το αμάξι για πούλημα, σήμερα είπα να πλύνω+φωτογραφίσω.

οκ ελεος, σορυ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλα πήγε το μυαλό μου σε αλυσίδα χρονισμου. Ψάρωσα μαλλον απο τα πολυ προχωρημένα που εδειχνε ο νον4με πριν, απο αυτα που λεει ο κρίμσον ισως, δεν ξερω. Πράγματι περίεργο να σπασει αυτο σε χοντα νομιζω, εκτος αν εισαι εντελώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Μαρ 2024, 11:39
-
- 73 Απαντήσεις
- 2324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Δεκ 2023, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για τον πόνο που κερνά ο sol
από Sol » 16 Αύγ 2023, 14:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 2362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
19 Αύγ 2023, 14:27
-
-
- 69 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
03 Νοέμ 2024, 19:23