Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Εγώ πάντως θα έκανα καταγγελία στην αστυνομία καθώς απειλείται δασκάλα επειδή έβαψε τα νύχια του παιδιού σας.
Δεν ξέρω αν αληθινό αλλά και να είναι, μια χαρά, ωραίο χρωματάκι. Αγόρια και κορίτσια μπορούν να φορούν ο,τι θέλουν.
Ξυδακι οι δεξιοί.
Δεν ξέρω αν αληθινό αλλά και να είναι, μια χαρά, ωραίο χρωματάκι. Αγόρια και κορίτσια μπορούν να φορούν ο,τι θέλουν.
Ξυδακι οι δεξιοί.
- Καραμελίτσα
Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
Z
Γω έχω 4 παιδιά (για σένα δεν πιστεύω καν ότι έχεις) κι είμαι φιλόλογος και κατά 2ο πτυχίο θεολόγος.
Ε ,θα απαντούσα με διάλογο και όπου δη καταγγελία ,δε θα απαντούσα με 35mm αντιαεροπορικό για να εξοντώσω μια μύγα.
Ε ,θα απαντούσα με διάλογο και όπου δη καταγγελία ,δε θα απαντούσα με 35mm αντιαεροπορικό για να εξοντώσω μια μύγα.
να δινονται δωρεαν ταμπον και σερβετες στα αγορακια ...μπορει οι γονεις να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Υπερβολικό το όπλο.
Απλά κάνουμε μετεγγραφή το παιδί σε άλλο σχολείο πιο νορμάλ.
Απλά κάνουμε μετεγγραφή το παιδί σε άλλο σχολείο πιο νορμάλ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οταν βαφαν οι πρωτοετεις νυχια στην ελλ παραπροπερσυ οι νορβηγεζοι βοσκαν βελανιδια καβαλα στις βελανιδιες .
- We don' do that transgender thing
- I am the teacher
- I am the teacher
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εσύ βάφεις κάνα νυχακι παιδιού ή είσαι κάνας παλαιολιθικος δάσκαλος των '60s

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Είμαι προβλεπόμενος σύμφωνα με τις εγκυκλίους και στην επόμενη μαλακία θα σου γαμήσω

Ποτέ βρε στις υποψήφιες νοσοκόμες και κομμώτριες.Είχα και τμήμα με 25 κορίτσια μέσα! Έ και κινητά μου γράφανε στις εκθέσεις και φωτό με έβγαζαν ,όταν γυρνούσα στο πίνακα και με "απείλησαν" ότι αν πήγαινα μαζί τους πενθήμερη εκδρομή, στο τέλος θα παντρευόμουν 18χρονη.
Οπότε ο Στύγιος πήγε στον διευθυντή του Επάλ και είπε ότι δε συνοδεύει.
τι εχεις τραβηκσει πσυχουλα μου .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels