Γιατί τα Τέμπη έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση δύο χρόνια μετά;
Re: Γιατί τα Τέμπη έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση δύο χρόνια μετά;
Καμία εργαλειοποίηση για πολιτικούς σκοπούς...
Μετριοπαθής και φιλελεύθερος όπως πάντα
Μετριοπαθής και φιλελεύθερος όπως πάντα
Όλη αυτή η κινητοποίηση του κόσμου για το δυστύχημα στα Τέμπη ΔΕΝ είναι κομματικά υποκινούμενη. Είναι η συσσωρευμένη οργή , ΌΧΙ ΜΟΝΟ των συγγενών των θυμάτων αλλά σύσσωμη της Ελληνικής κοινωνίας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο κόσμος αντιδράει πολύ αργά..Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 22:42Γιατί όταν ακόμα η ιστορία ήταν φρέσκια η κυβέρνηση βγήκε αλώβητη έως ενισχυμένη και τώρα, δύο χρόνια μετά, πέφτει στις δημοσκοπήσεις; Που οφείλεται αυτό; Στην παρεμβολή της υπόθεσης Καλογήρου; Στο ότι, με τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον εκτός μάχης και τον επόμενο (Ανδρουλάκη) έτοιμο να αναλάβει, ο δικομματισμός λειτουργεί και πάλι ομαλά που σημαίνει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ξανά το ελεύθερο να κατηγορούν την εκάστοτε κυβέρνηση για τα μάτια του κόσμου;
Το έγκλημα στα Τέμπη έκανε την ζημιά στην Νέα Δημοκρατία γιατί ΔΕΝ το αφήσαμε να ξεχαστεί.
Αν ο κόσμος έχει καθίσει στα καφενεία να πίνει το καφεδάτσι ε τότε θα είχε ξεχαστεί το θέμα όπως τόσα και τόσα άλλα.
Αλλά αυτό ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ για να περάσει τα ψιλά.
Θα μπορούσα να είμαι εγώ, να είστε εσείς ,τα παιδιά μας ,οι γονείς μας ,οι φίλοι μας , οι συγγενείς μας.
Γιατί τα Τέμπη έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση δυο χρόνια μετά;
Από αυτό και μόνο πρέπει ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματα του . Πρέπει ο λαός να καταλάβει ότι κανένας αγώνας και καμιά κινητοποίηση δεν πηγαίνει χαμένη. Έστω και αν φαίνονται μάταιοι οι κοινωνικοί αγώνες την δουλειά τους την κάνουν.
Όταν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία βλέπουν ένα εκατομμύριο λαού να κατεβαίνουν συντεταγμένα , με πανό στους δρόμους τρέμουν. Τρίζουν οι καρέκλες τους. Το μήνυμα περνάει.
Και η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική αν η κοινωνία ήταν περισσότερο ευαισθητοποιημένη. Όλα αυτά που παθαίνουμε επειδή υπάρχει η άγνοια και η αδιαφορία.
Από αυτό και μόνο πρέπει ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματα του . Πρέπει ο λαός να καταλάβει ότι κανένας αγώνας και καμιά κινητοποίηση δεν πηγαίνει χαμένη. Έστω και αν φαίνονται μάταιοι οι κοινωνικοί αγώνες την δουλειά τους την κάνουν.
Όταν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία βλέπουν ένα εκατομμύριο λαού να κατεβαίνουν συντεταγμένα , με πανό στους δρόμους τρέμουν. Τρίζουν οι καρέκλες τους. Το μήνυμα περνάει.
Και η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική αν η κοινωνία ήταν περισσότερο ευαισθητοποιημένη. Όλα αυτά που παθαίνουμε επειδή υπάρχει η άγνοια και η αδιαφορία.
Πρωτον το ειπα μονος μου . εχω βαλει και εικονα απο το tweet του . Τι μου φερνεις το βιντεο . ?????
2ρον .... Ο τσιπρας θα εκανε οτι με τα μνημονια ενφια διοδια . θα τα καταργουσε μ ενα νόμο .
Τριτον δε σου εχω πει δε σου εχω την ορεξη να πας να σε κανει αλλος ψυχοθεραπεια ????
Δηλαδή θεωρείς ότι η νδ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περίοδο της συμφωνίας των Πρεσπών, είχαν διατηρήσει ψύχραιμη και ρεαλιστική στάση ?Νon4me έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53
Πρωτον το ειπα μονος μου . εχω βαλει και εικονα απο το tweet του . Τι μου φερνεις το βιντεο . ?????2ρον .... Ο τσιπρας θα εκανε οτι με τα μνημονια ενφια διοδια . θα τα καταργουσε μ ενα νόμο .
Τριτον δε σου εχω πει δε σου εχω την ορεξη να πας να σε κανει αλλος ψυχοθεραπεια ????
Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ άκουγες τον Αδωνι να λέει ότι πούλησαν την Μακεδονία, κατέβαιναν στα συλλαλητήρια με κάθε λογής ακροδεξιό.
Οκ, τι να πω. Μάλλον διαφορετικά άτομα βλέπαμε. Ξεκάθαρη εργαλειοποίηση του ζητήματος για να δικό τους κομματικό όφελος.
Ισως δεν εχεις δει τα παρακάτω στιγμιότυπα.
Ειχε πει την αληθεια . Τι μου φερνεις βιντεακια του αδωνη και του προτοσαλτε . Εβαλα το tweet του αρχηγου . 2 ΦΟΡΕΣ
Η Συμφωνία είναι ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
Ο αντίστοιχος τσιπρας ως αντιπολιτευση ελεγε θα σκισω τα μνημονια με ενα αρθο κ ενα νομο και λοιπα καραγκιοζηλικια του τυπου γκω μπακ κυρια μερκελ .
Άλλο είναι το ποιντ μου.Νon4me έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:09Ειχε πει την αληθεια . Τι μου φερνεις βιντεακια του αδωνη και του προτοσαλτε . Εβαλα το tweet του αρχηγου . 2 ΦΟΡΕΣ
Η Συμφωνία είναι ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
Ο αντίστοιχος τσιπρας ως αντιπολιτευση ελεγε θα σκισω τα μνημονια με ενα αρθο κ ενα νομο και λοιπα καραγκιοζηλικια του τυπου γκω μπακ κυρια μερκελ .
Α αν ακούσεις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργό (τότε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης) και γενικά νεοδημοκρατών το 2019 που ψηφίστηκε η συμφωνία, μόνο ψύχραιμους και ήρεμους δεν τους λες.
Όπως ο Τσίπρας καπηλεύτηκε το μνημόνιο και έλεγε τις μπούρδες για τον ένα νόμο και άρθρο, έτσι και η νδ καπηλεύτηκε την συμφωνία και έλεγαν ότι ο Τσίπρας έδωσε την Μακεδονία για τις συντάξεις.
Είναι αυτή ψύχραιμη και μετριοπαθής ρητορική ? Αντίστοιχου επιπέδου καραγκιοζιλίκια ακούγονταν από όλη την νδ με εκείνα του Τσίπρα και του συριζα το 2015.
Μαζί με τις χρυσαυγιτες κατέβαιναν στα συλλαλητήρια...οι φιλελεύθεροι.
Και οι κνιτες κατεβαιναν επισης για τους δικους τους λογους . ( δεν ηθελαν να μπει στο νατο , δεν τους πηρε ο πονος για το ονομα . )
Το γιατι την εκανε ο τσιπρας μονο ο ιδιος ξερει . μπορει να περιμενε κανενα νομπελ ειρηνης το λιμοταγαρο .
Η νεα δημοκρατια ελεγε ειμαστε κατα αλλα δεν πουλουσε φουμαρα πως θα την ακυρωσει ερχομενη στην εξουσια οπως καναν οι ζαιοι με τα παντα .
Τεσπα δεν βγαινει ακρη .
Το γιατι την εκανε ο τσιπρας μονο ο ιδιος ξερει . μπορει να περιμενε κανενα νομπελ ειρηνης το λιμοταγαρο .
Η νεα δημοκρατια ελεγε ειμαστε κατα αλλα δεν πουλουσε φουμαρα πως θα την ακυρωσει ερχομενη στην εξουσια οπως καναν οι ζαιοι με τα παντα .
Τεσπα δεν βγαινει ακρη .
Το κκε δεν είχε κατεβεί στα συλλαλητήρια της συμφωνίας των Πρεσπών του 2019.Νon4me έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:42Και οι κνιτες κατεβαιναν επισης για τους δικους τους λογους . ( δεν ηθελαν να μπει στο νατο , δεν τους πηρε ο πονος για το ονομα . )
Τεσπα δεν βγαινει ακρη .
Σαν κυβέρνηση μπορείς να κάνεις νομικές διαδικασίες για να αθετήσεις συμφωνίες ειδικά όταν πρόκειται για τόσο απλές όπως η ονομασία ενός γειτονικού κράτους. Ο Μητσοτάκης εδώ και έξι χρόνια είχε όλα τα όπλα για να το αλλάξει ή για να διεκδικήσει μια καλύτερη συμφωνία. Το έκανε ? Όχι. Δεν τον ενδιαφέρει ή μπορεί να συμφωνεί παρόλο που δήλωνε το αντίθετο.
Άρα, όταν σαν κόμμα λες ότι δίνουν την Μακεδονία για τις συντάξεις αλλά παράλληλα λες ότι σαν μελλοντική κυβέρνηση δεν θα κάνω κάτι, καβαλάς αυτό το κύμα για δικούς σου κομματικούς σκοπούς.
Το σοβαρό και μετριοπαθές θα ήταν να μην ξεσηκώσει κόσμο όπως έκανε ο ίδιος και μεγάλα στελέχη του όπως Αδωνις και λοιποί.
Υποκρισία ανάλογη με το τι έκανε ο Τσίπρας το 2014. Καβάλησε το αντιμνημονιακό κύμα, έγινε κυβέρνηση και μετά όταν τα βρήκε σκούρα με τους δανειστές, το γύρισε και δήλωσε οτι ''λέγαμε καμιά μαλακία''.
Οκ, δεν θα συμφωνήσεις επειδή ψηφίζεις νδ αλλά προσωπικά έτσι το βλέπω επειδή έξω από τον μπλε μαντρί.
Ουτε εγω κατεβηκα ., εχω αρκετα καλη μνημη αλλα δε θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τι εκανε το κκε . κατεβηκε δεν κατεβηκε δεν εχει σημασια . ( εγω θυμαμαι να κατεβαινε )
Το οτι οργανωνε δικα του εστω δε σε καλυπτει ?
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... makedoniko
Βρηκαμε το μπελα μας με τους παπατζηδες που τα γυρναν συχνα πυκνα . αν υπηρχε το παλιο θα σου εφερνα θεμα απο τοτε να βλεπαμε τι εγραφαν οι κνιτες .
Το οτι οργανωνε δικα του εστω δε σε καλυπτει ?
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... makedoniko
Συλλαλητήρια για το Μακεδονικό οργανώνει αύριο το ΚΚΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λάρισα, και Ρόδο, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» των προηγούμενων ημερών. Το πολιτικό πλαίσιο των συλλαλητηρίων συμπυκνώνεται στα συνθήματα «ΟΧΙ: στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε., στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό. ΝΑΙ: στη φιλία-αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».
Βρηκαμε το μπελα μας με τους παπατζηδες που τα γυρναν συχνα πυκνα . αν υπηρχε το παλιο θα σου εφερνα θεμα απο τοτε να βλεπαμε τι εγραφαν οι κνιτες .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Παιδεία;
από έργο_μακέτο » 06 Σεπ 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
07 Σεπ 2024, 06:30
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
06 Μαρ 2025, 10:29