Σέλευκας έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 01:29
omg kai 3 lol έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 14:32
Σέλευκας έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 14:26
Είσαι άσχετος η παριστάνεις τον άσχετο; Στην Ευρωλίγκα παίζουν με άλλο ρόστερ. Συγκρίνεις την ομάδα του Ολυμπιακού με όλους τους παίκτες με την ομάδα του Ολυμπιακού με προαποφασισμένη πεντάδα;
Ο άλλος λέει για ελληνικό πρωτάθλημα που ήταν 3-0 και έριξε 2-3. Για να μην λήξει σκούπα φτάσαμε να αλλάξει ο πρωταθλητής.
για πες μου εσυ σχετικε σε ποιο απο τα 6 ματς αμφοτερες ομαδες παραταχτηκαν με πληρες ροστερ και φορμαρισμενες;

αν κατσεις και το σκεφτεις δε σε συμφερει ουτε αυτη η συνθηκη...
επι 3 μηνες παιζουμε χωρις τη βασικη μας φροντλαιν ειναι σα να παιζετε εσεις με 5αρι Μενσα και γερο Παπ και μιλας για ελλιπες ροστερ;

Σέλευκας έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 14:26
Ο άλλος λέει για ελληνικό πρωτάθλημα που ήταν 3-0 και έριξε 2-3. Για να μην λήξει σκούπα φτάσαμε να αλλάξει ο πρωταθλητής.

αλλο ενα γαβροεγκεφαλικο

Ο ΠΑΟ έχει να κερδίσει κάτι χρόνια στην Ευρωλίγκα τον Ολυμπιακό, έχει νομίζω εννιά συνεχόμενες ήττες, και εσύ μου βάζεις τα τουρνουά Γιάννης Βασιλακόπουλος και τα κύπελλα Ελλάδας. Τι να απαντήσω;
α ωστε εκει ηθελε να καταληξει ο γαβρικος εγκεφαλος σου να μου παραθεσεις νικες επι εποχης Πονιτκα και Μποχωριδη που ειχαμε βγει 17οι στην Ευρωλιγκα

σου εβαλα και τις ημερομηνιες διπλα μηπως και αντιληφθεις την ετοιμοτητα των ομαδων τη δεδομενη στιγμη ασχετως τουρνουα

να τα κανετε κορνιζα και να τα βαλετε διπλα στα λαβαρα συμμετοχων στο F4

3 ματς εχουν σημασια φετος:
1. αυτο που δινει πλεονεκτημα εδρας στην GBL
2.ο τυχον αγωνας στο F4 χωρις γυρισμο
3. το τελευταιο παιχνιδι των τελικων της GBL
το 2 δεν ειναι απραιτητο να συμβει, οποτε ας παρουμε εμεις 2η χρονια Ευρωλιγκα/Πρωταθλημα και χαρισμα σας το σερι νικων στην EL, γαβροι..