Οι κακες γλωσσες λενε οτι δεν περασε ουτε μια φορα το εσκαν απο του ρεντη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:38Το φετινό παίζει να είναι το πιο καθαρό που πήραν μετά τα πέτρινα χρόνια, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κτλ
Το μόνο βρώμικο παίζει να ήταν η αλογισια ντόπα που κούμπωναν τη μισή χρονιά ο Κοστινια και οι λοιποί που στα τελευταία ματς είναι ψιλοανύπαρκτοι
Superleague 2024-25
Re: Superleague 2024-25
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ευρωπαϊκό κλιμάκιο έχει να περάσει τρία χρόνια. Φτηνά τη γλιτώσαμε πέρυσι με το Κόνφερενς.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 19:47Οι κακες γλωσσες λενε οτι δεν περασε ουτε μια φορα το εσκαν απο του ρεντη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:38Το φετινό παίζει να είναι το πιο καθαρό που πήραν μετά τα πέτρινα χρόνια, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κτλ
Το μόνο βρώμικο παίζει να ήταν η αλογισια ντόπα που κούμπωναν τη μισή χρονιά ο Κοστινια και οι λοιποί που στα τελευταία ματς είναι ψιλοανύπαρκτοι
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σε ένα ματς το οποίο παίρνεις 2 πέναλτι, που σε πτώση παίκτη του Ολυμπιακού αντιστοιχα δεν δίνεται πέναλτι (άσχετα με το αν ήταν ή όχι) και που ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για επιθετικό φάουλ (άσχετα με το αν ήταν ή όχι) δεν μπορείς να μιλάς για παράγκα.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:02Δεν παίζουν οι 2 τους στο πρωτάθλημαΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 00:24Εδώ προχθές διάβασα ένα σχόλιο στο φβ και μου έφυγαν και οι τρίχες από τα φρύδια μου -διοτι δεν έχω στο κεφαλι- ότι στο 4-3 πριν 25 χρόνια αδικήθηκαν ρε μαλάκα ενώ τους αρκούσε και η ισοπαλία και πήραν και 2 πέναλτι.
Και φυσικά θεωρούν εκεινο το πρωτάθλημα κλεμμένο όπως και το φετινό βεβαίως βεβαίως.
Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να τελείωσε στο πόντο ή στην ισοβαθμία φυσικά και παίζουν ρόλο και τα γενικότερα σφυρίγματα και η αβάντα σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα
Διότι πολύ απλά η παράγκα κάτι τέτοιες φάσεις περιμένει απλά για να δώσει το σφύριγμα που θέλει.
Αν υπήρχε προδιάθεση, το ματς θα είχε λήξει πολύ νωρίτερα.
Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο σχόλιο αναφερόταν ξεκάθαρα για αδικία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Και στην τελική, αν σου φτάνουν 2 αποτελέσματα με τον αντίπαλο σου και η διαιτησία ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ αν είχε πάρει σφύριγμα ο Ολυμπιακός με κάποια ομάδα πριν μήνες.
Και η ΑΕΚ είχε προφανώς πάρει.
Εκείνο που ξεχνάτε είναι ότι όλοι μας παίρναμε σφυρίγματα.
Ο Ολυμπιακός έπαιρνε 5, εσείς 4, η ΑΕΚ 3 κλπ.
Και τα έχω ξαναπεί. Όπως στην κοινωνικοπολιτική ζωή της Ελλάδας δεν μας πειράζει η λαμογια αλλά που δεν είμαστε μέρος αυτής, έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν μας ενοχλεί και τόσο η διαιτητική αδικια όσο το ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που αδικούν.
Κλασική απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι κανένας -μα κανένας ομως- δεν παραδέχεται ότι έχει αδικήσει.
Εδώ υπάρχουν παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο που διαμαρτύρονται και οι 2 ότι αδικήθηκαν.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Αν θες την γνώμη μου ορθώς τα παίρνουν τα σφυρίγματα οι μεγάλες. Στα τσεκούρια πρέπει να κόβεται η όρεξη να θέλουν να κόψουν μπάλα παικτών.
Και εναντίον του Ολυμπιακού τότε έπεφτε ΠΟΛΥ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
Δεν τους έφτανε το λεωφορείο δηλαδή των μικρών.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Το κοπιουμ που καταναλώνετε για να αντέξετε τον πόνο είναι τεράστιο.
Όλα στημενα να ουμ
Απλά παραδεχτείτε ότι στην μπάλα ο θρυλικός Θρύλος των γηπέδων ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα και πηγαιντε παρακάτω.
Αυτό πχ έχω αποδεχτεί εγώ στο μπάσκετ, ότι είστε διαχρονικά καλύτερη ομάδα και προχωράμε.
Τώρα να λες ότι "48 κλεμμένα" και να μην είσαι κάτω των 15 έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Your problem βέβαια και στ' αρχιδια μου.
Ποιος το χε βαλει το γκολ που ακυρωθηκε;Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:37και που ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για επιθετικό φάουλ (άσχετα με το αν ήταν ή όχι)
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πτολεμαίος
Ρε μη μασάς ρε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:38Το φετινό παίζει να είναι το πιο καθαρό που πήραν μετά τα πέτρινα χρόνια,
ΟΛΑ τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι κλεμμένα.
Και το φετινό.
Μου θυμίζει ένα ποστ κάποιου τούρκου "καθηγητή" που έλεγε ότι οι Έλληνες δεν έχουμε στην πραγματικότητα ιστορία, ότι την έχουμε κλέψει και ότι ουσιαστικά είμαστε λαός φάντασμα στο πέρασμα των χιλιετιών.
Keep going, keep coping.
- Πτολεμαίος
Δεν θυμάμαι.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:54Ποιος το χε βαλει το γκολ που ακυρωθηκε;Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:37και που ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για επιθετικό φάουλ (άσχετα με το αν ήταν ή όχι)
Θυμάμαι ότι ειχαν ακυρωθεί από ένα εκατέρωθεν.
Ολο και λιγοστευει η αδικια,μπορει να θυμηθεις και τιποτ αλλο μεχρι αυριοΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:57Δεν θυμάμαι.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:54Ποιος το χε βαλει το γκολ που ακυρωθηκε;Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:37και που ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για επιθετικό φάουλ (άσχετα με το αν ήταν ή όχι)
Θυμάμαι ότι ειχαν ακυρωθεί από ένα εκατέρωθεν.
- Πτολεμαίος
Περιμένουμε να μας πεις και να αφήσεις τους γρίφους της αδικίας.
Εχω γραψει και εδω μεσα οτι εκεινη τη χρονια ειχαμε την καλυτερη διαιτησια των τελευταιων 40 χρονων,να ειναι καλα ο αγιος Μακης.Μου εκανε εντυπωση που στο ποστ σου ξεχασες το ακυρωμενο γκολ του Ντεμη.Γενικα φαινεται οτι βρισκεσαι σε παραλληρηματικη κατασταση,βαλε φραγη στο ιντερνετ γιατι εχεις κανει κανονικο world building στο μυαλο σου επειδη αναμεσα στα πορτα πορτα παρτι με τις παγωμενες πιτσες και τα κομμενα κεφαλια διαβαζεις και κανα καρκινοποσταρισμα αεκτζηδων στο φεισμπουκ και τα εχεις βαλει ολα σε ενα τσουβαλι.Στο επομενο σταδιο θα γινεις και συντονιστης.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:35Περιμένουμε να μας πεις και να αφήσεις τους γρίφους της αδικίας.
- Communio Sancta
Για να κάνουμε μια σούμα, ο γάβρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα για τη super League. Η ΑΕΚ ήταν καλούτσικη, αλλά όχι επαρκής για να χτυπήσει Τίτλο. Κακός σχεδιασμός, κατ΄αρχάς, για την ευρωπαϊκή πορεία. Οι μεταγραφές είναι πότε που βγαίνουν, πότε που όχι, ο Martial ας πούμε μέχρι να τραυματιστεί έκανε δουλειά. Ο back up του Levi ήταν παραγωγικός, μετά στέρεψε όταν έγινε το βασικό for. Λύσαμε τον Zuber, αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Διώξαμε Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς αλλά δεν αποφύγαμε λάθη των νέων τερματοφυλάκων. Ο Αλμέιδα δεν είναι στην πιο ευφάνταστή του φάση. Θα δούμε, αν η τεχνική ηγεσία έχει πλάνο για το καλοκαίρι, ή θα περιμένει να φέρει παικταρά το τέλος του Αυγούστου, όταν πάλι θα έχουμε αποκλειστεί.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Πτολεμαίος
Ο μόνος παραληρηματικος είσαι εσύ μαν μου.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:44Εχω γραψει και εδω μεσα οτι εκεινη τη χρονια ειχαμε την καλυτερη διαιτησια των τελευταιων 40 χρονων,να ειναι καλα ο αγιος Μακης.Μου εκανε εντυπωση που στο ποστ σου ξεχασες το ακυρωμενο γκολ του Ντεμη.Γενικα φαινεται οτι βρισκεσαι σε παραλληρηματικη κατασταση,βαλε φραγη στο ιντερνετ γιατι εχεις κανει κανονικο world building στο μυαλο σου επειδη αναμεσα στα πορτα πορτα παρτι με τις παγωμενες πιτσες και τα κομμενα κεφαλια διαβαζεις και κανα καρκινοποσταρισμα αεκτζηδων στο φεισμπουκ και τα εχεις βαλει ολα σε ενα τσουβαλι.Στο επομενο σταδιο θα γινεις και συντονιστης.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:35Περιμένουμε να μας πεις και να αφήσεις τους γρίφους της αδικίας.
Γράφεις για πίτσες, κομμένα κεφάλια, γκολ Ντέμη το οποίο είναι το μόνο που σου έχει μείνει στο μυαλό.
Ούτε τα 2 πέναλτι που πήρες, ούτε εκείνο που δεν πήρε ο Ολυμπιακός, ούτε το γεγονός ότι σου έφταναν 2 αποτελέσματα και παρότι προηγήθηκες πήρες εν τέλει αυτό που σου άξιζε.
Με τιμά πάντως να ξέρεις, το γεγονός ότι εσύ (αλλά και άλλος ένας παλαιότερα που δεν θυμάμαι ποιος ήταν) θυμάσαι το τι έχω ποσταρει μήνες ή και πάνω από χρόνο πριν όταν δεν θυμάμαι ούτε εγώ τι ποσταρα χτες.
Καρδούλες μόνο

και την καλησπέρα μου.
Μην αρχίσουμε για πέναλτυ Τζόλε,βούτες Γιαννακοπούλου,μην πάμε τόσο πίσω αληταραδες.
Eδω πριν 2 σελιδες εκανες ποστ που ειναι για την ενοτητα της ψυχιατρικης,αν δεν το θυμασαι ακομα χειροτεραΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:10Ο μόνος παραληρηματικος είσαι εσύ μαν μου.GoBack έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:44Εχω γραψει και εδω μεσα οτι εκεινη τη χρονια ειχαμε την καλυτερη διαιτησια των τελευταιων 40 χρονων,να ειναι καλα ο αγιος Μακης.Μου εκανε εντυπωση που στο ποστ σου ξεχασες το ακυρωμενο γκολ του Ντεμη.Γενικα φαινεται οτι βρισκεσαι σε παραλληρηματικη κατασταση,βαλε φραγη στο ιντερνετ γιατι εχεις κανει κανονικο world building στο μυαλο σου επειδη αναμεσα στα πορτα πορτα παρτι με τις παγωμενες πιτσες και τα κομμενα κεφαλια διαβαζεις και κανα καρκινοποσταρισμα αεκτζηδων στο φεισμπουκ και τα εχεις βαλει ολα σε ενα τσουβαλι.Στο επομενο σταδιο θα γινεις και συντονιστης.Πτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:35
Περιμένουμε να μας πεις και να αφήσεις τους γρίφους της αδικίας.
Γράφεις για πίτσες, κομμένα κεφάλια, γκολ Ντέμη το οποίο είναι το μόνο που σου έχει μείνει στο μυαλό.
Ούτε τα 2 πέναλτι που πήρες, ούτε εκείνο που δεν πήρε ο Ολυμπιακός, ούτε το γεγονός ότι σου έφταναν 2 αποτελέσματα και παρότι προηγήθηκες πήρες εν τέλει αυτό που σου άξιζε.
Με τιμά πάντως να ξέρεις, το γεγονός ότι εσύ (αλλά και άλλος ένας παλαιότερα που δεν θυμάμαι ποιος ήταν) θυμάσαι το τι έχω ποσταρει μήνες ή και πάνω από χρόνο πριν όταν δεν θυμάμαι ούτε εγώ τι ποσταρα χτες.
Καρδούλες μόνο
και την καλησπέρα μου.
Πτολεμαίος @ Superleague 2024-25
Τα ποδάρια τους άνοιγαν όλοι οι μικροί μέχρι το 2017, 9 τιμωρημένους δήλωναν στο Καραϊσκάκη προ συμμαχίας-ενωσεων Ιβάν-ΤιγρηΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:37Σε ένα ματς το οποίο παίρνεις 2 πέναλτι, που σε πτώση παίκτη του Ολυμπιακού αντιστοιχα δεν δίνεται πέναλτι (άσχετα με το αν ήταν ή όχι) και που ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για επιθετικό φάουλ (άσχετα με το αν ήταν ή όχι) δεν μπορείς να μιλάς για παράγκα.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:02Δεν παίζουν οι 2 τους στο πρωτάθλημαΠτολεμαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 00:24Εδώ προχθές διάβασα ένα σχόλιο στο φβ και μου έφυγαν και οι τρίχες από τα φρύδια μου -διοτι δεν έχω στο κεφαλι- ότι στο 4-3 πριν 25 χρόνια αδικήθηκαν ρε μαλάκα ενώ τους αρκούσε και η ισοπαλία και πήραν και 2 πέναλτι.
Και φυσικά θεωρούν εκεινο το πρωτάθλημα κλεμμένο όπως και το φετινό βεβαίως βεβαίως.
Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να τελείωσε στο πόντο ή στην ισοβαθμία φυσικά και παίζουν ρόλο και τα γενικότερα σφυρίγματα και η αβάντα σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα
Διότι πολύ απλά η παράγκα κάτι τέτοιες φάσεις περιμένει απλά για να δώσει το σφύριγμα που θέλει.
Αν υπήρχε προδιάθεση, το ματς θα είχε λήξει πολύ νωρίτερα.
Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο σχόλιο αναφερόταν ξεκάθαρα για αδικία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Και στην τελική, αν σου φτάνουν 2 αποτελέσματα με τον αντίπαλο σου και η διαιτησία ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ αν είχε πάρει σφύριγμα ο Ολυμπιακός με κάποια ομάδα πριν μήνες.
Και η ΑΕΚ είχε προφανώς πάρει.
Εκείνο που ξεχνάτε είναι ότι όλοι μας παίρναμε σφυρίγματα.
Ο Ολυμπιακός έπαιρνε 5, εσείς 4, η ΑΕΚ 3 κλπ.
Και τα έχω ξαναπεί. Όπως στην κοινωνικοπολιτική ζωή της Ελλάδας δεν μας πειράζει η λαμογια αλλά που δεν είμαστε μέρος αυτής, έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν μας ενοχλεί και τόσο η διαιτητική αδικια όσο το ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που αδικούν.
Κλασική απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι κανένας -μα κανένας ομως- δεν παραδέχεται ότι έχει αδικήσει.
Εδώ υπάρχουν παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο που διαμαρτύρονται και οι 2 ότι αδικήθηκαν.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Αν θες την γνώμη μου ορθώς τα παίρνουν τα σφυρίγματα οι μεγάλες. Στα τσεκούρια πρέπει να κόβεται η όρεξη να θέλουν να κόψουν μπάλα παικτών.
Και εναντίον του Ολυμπιακού τότε έπεφτε ΠΟΛΥ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
Δεν τους έφτανε το λεωφορείο δηλαδή των μικρών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 26179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
22 Μάιος 2024, 14:45
-