Nantia114 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 22:44
Polaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 21:59
Nantia114 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 20:40
Πρωτων η κοινοτητα έχει κάθε μέρα μια δικαστική υπόθεση από ανθρώπους που τους στηρίζει με νομική πλαισίωση .
Μια βόλτα στη Ευελπίδων θα σου λύσει την απορία..
Πες μου πότε θα είσαι να σου πω σε ποιες υποθέσεις να πας ..
Δεύτερων βάση επιστήμης η ομοφυλοφιλία αποσύρθηκε επίσημα από το DSM ως ψυχολογικη διαταραχη μετά από αντιδράσεις της κοινότητας και ΟΧΙ απο ψυχιατρικά επιστήμονα αποδεδειγμένα ερευνητικά πλαίσια..
Έπειτα υπάρχει ακόμα σαν ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ απλά με την ονομασια
ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΟΥ ..
Η δική σου επιστήμη μάλλον είναι κομπογιανιτικη γιατί φέρε μου σε παρακαλώ έρευνα επίσημη που να αποδεικνύει ότι η δυσφορία φύλου ΔΕΝ ειναι διαταραχή.
Πεσμου αν δύο αρσενικοί γαμετες βάση βιολογίας μπορείς να γονιμοποιηθουν...
Εγώ μιλάω με αποδείξεις περιμένω τις δικές σου και όχι τι λένε οι μαλακιες της κοινότητας λοατκι ..
Έχω ήδη κερδίσει μια υπόθεση φίλε μου .σε εμένα αυτές οι αυθαιρεσίες που μου λες δείχνουν τι επίπεδο γνώσης έχεις..
Φιλιά!
Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δικαστήρια, είναι νομικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσω νομικών διαδικασιών.
Αυτό γιατί είναι πρόβλημα ?
Κάνεις λάθος για την ομοφυλοφιλία και το dsm, αφαιρέθηκε επειδή υπήρξαν αντιδράσεις αλλά ΚΑΙ επειδή υπήρχαν έρευνες και επιστήμονες οι οποίοι έδειχναν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική σεξουαλική παραλλαγή του ανθρώπου. Συνδυασμός ήταν, όχι μόνο επειδή το είπαν οι ακτιβιστές.
Μετά από 50+ χρόνια ξέρουμε ότι ήταν σωστή επιλογή. Έχουμε χιλιάδες επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι η λοατκι κοινότητα είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Τέλος, οι επιστήμονες δεν ορίζουν τι είναι φυσιολογικό με βάση την αναπαραγωγή. Υπάρχουν ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν κάνουν ποτέ παιδιά, αυτοί είναι ανώμαλοι ? Φυσικά και όχι.
Αυτά είναι στερεότυπα παλαιότερων αιώνων, η επιστήμη έχει προχωρήσει.
Περιμενω ακόμα επιστημονικές πηγές των αυθαιρεσιων σου ..
Πολλές και οι πολλοί δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο γεγονός ώστε να επιμενω ότι η ψυχιατρική αναγκάστηκε λόγο πιέσεων και όχι ερευνών να αποσύρει κάτι το οποίο επανέφερε στο DSM5 ΣΑΝ δυσφορία φύλου.
Πόσο ποιο ξεκάθαρα να το πει !!
Καλά μην μου αγχώνεσαι ξέρουμε ότι λες αερολογίες χαχα και ότι δεν υπάρχει ουτε ΜΙΑ επιστημονική αποδεδειγμένα ..
Δυσφορία γένους..ΓΕΝΟΥΣ ..πιστεύω μιλάω με Έλληνα που να αντιλαμβάνεται

Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, ήταν συνδυασμός μελετών και πιέσεων από ακτιβιστές, όχι μόνο εξαιτίας των ακτιβιστών. Μπορεί να το ψάξεις.
Τι εννοείς δεν υπάρχει ούτε μια επιστημονική αποδεδειγμένα ? Εδώ και δεκαετίες έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες. Παραθέτω μερικές, φυσικά με λίγη αναζήτηση μπορείς να βρεις περισσότερες :
https://www.apa.org/topics/lgbtq/orientation
Reference: Kinsey, A.C., Pomeroy, W.B., & Martin, C.E. (1948). Sexual Behavior in the Human Male. Philadelphia: W.B. Saunders Company.
Kinsey, A.C., Pomeroy, W.B., Martin, C.E., & Gebhard, P.H. (1953). Sexual Behavior in the Human Female. Philadelphia: W.B. Saunders Company.
Η δυσφορία φύλου αφορά τα τρανς άτομα, όχι όλα τα λοατκι. Ούτε αυτό είναι διαταραχή, μπορείς να το ψάξεις.