Το εχω ανετα σου λεω . απλα δεν μου επιτρεπω ν ανεβω σε τετοιο και να κινηθω

για εσένα δεν κανει, ασχετα που εισαι κοτα, εισαι και καγκουρας, θα σκοτωθεις γιατι πανε 100 χιλιομετρα/ω, κανουν αλματα κλπ, κρίμα ειναι. Κατσε με τα φουξια πατίνια. Ο ασεβαστος οκ, μονο ο φόβος ειναι θεμα νομιζω.
καθισμα δε θελω, προτιμω να εχει αμορτισερ (τα γονατα μου) γιατι αλλιως θα μου φυγει κανας μεσοσπονδυλιος στις λακουβες.enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 10:57και σε μια εβδομάδα θα μπορεις να κανεις μια διαδρομή προσεκτικά. Το πιο επικίνδυνο ειναι να μην εχεις αντίληψη του δρόμου καλή, να είσαι οδηγός αυτοκινήτου δηλαδή μόνο, εχεις μηχανή χρόνια, οπότε οκ. Περα απο αυτό ομως εχει τρομάρες, οχι κίνδυνο, σιγα, θα νιώθεις αγχος όμως, αληθινό πανικό καποιες στιγμές, εκεινες που ο εγκέφαλος ξερει τι να κανει αλλα κανεις δεν ακουει. Πρέπει να φωναξει μερικές φορές για να ακουσει καποιος, δεν μπορεις να το αποφύγεις αυτό, οπότε στην αρχή θέλει σοβαρότητα. Και ειπαμε τι αλλο πρόβλημα εχει, δεν εχει κάθισμα να αφήνουμε τα αυγά μας.
εχουν ανάρτηση πλεον, πολυ καλή κιόλας, και μπορεις να κουβαλήσεις οτι μπορεις να σηκώσεις. Και Θερμοσίφωνα. Ασέβαστε δεν υπαρχει κατι αλλο κοντα, καμια σχέση με μηχανές, ειναι απο το μελλον, εσυ θα γινεις απο το μέλλν δηλαδή, ο ανθρωπος ειναι, δεν οδηγεις κατι, ειναι αναποδα απο ο,τι ξερεις, η επιτάχυνση σε βρίσκει με το σωμα μπροστα, εσυ το κανεις, αλλα πρεπει να μην φοβασαι στην αρχή.
εχω κανει κατι χιλιομετρα σουζας με αλλαγες στον αερα αλλα το γκευλικι ναι ειναι πολυ για μενα
οχι ρε, δε βαζω τη διχρονιλα που ποσταρε ο αλλος, να βαλω φωτια στα παπαρια μου καλοκαιριατικα, ασε που στανταρ θα σκορπισει και θα τραβαω μανιβελιες γαμωσταυριζοντας 3 η ωρα το μεσημερι με 800 βαθμους θερμοκρασια.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:19Μια βόλτα το πήγα. Ίσα για να δοκιμάσω τις τρεις εκδοχές του.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 10:50τοχεις δουλεψει;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 10:42
Ridstar Q20
Ένα χιλιάρικο περίπου, τρεις διαφορετικές λειτουργίες:
- κανονικό ποδήλατο (πετάλι)
- υποβοήθηση ηλεκτρική
- φουλ ηλεκτρικό όταν βαριέσαι εντελώς
δεν το βλεπω πιο βολικο στη μεταφορα η στη χρηση απο το να βαλω στο ποδηλατο μου μοτερακι.
Είναι πολύ καλό εργαλείο, που μένει κιόλας, αν σκεφτείς ότι το πήγα από στενά, λακκούβες, ανηφόρες κλπ.
Αλλά αν μπορείς να βάλεις μοτερακι σε ποδήλατο οκ.
Απλά θα σε κοιτάνε όλοι γιατί θα ακούγεσαι σαν γεννήτρια σε πανηγύρι
το πρακτικο με ενδιαφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:24Εγώ δεν κατάλαβα αν το κυρίως ερώτημα του Ασέβαστου αφορά στο προφίλ του δίκυκλου (τιμή, πρακτικότητα, μηχανισμός) ή το δικό του κοινωνικό προφίλ.
Τείνω προς το δεύτερο και δεν νομίζω να παίξει θέμα μ' αυτό. Ουδείς θ' ασχοληθεί. Σε τουριστικό νησί θα περάσει το εξάμηνο και όχι στο απάτητο χωριό του Αινειάν.
ρε μουνακι θες να μπει η φατα και να γινουμε κωλος ε;
τον ειχα καπως σε εκτιμηση γιατι παροτι ειναι μαλαπερδας και κανει σαν 9χρονων εχει γνωσεις . μετα απο αυτο ομως ......Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:31Μαλάκες τι μονοκυκλα; Πάτε καλά ;
Για βόλτες στην παραλία ή μέρη σαν το βιντεακι που δεν υπάρχουν άλλα οχήματα καλά είναι.
Στην πρώτη μαλακια, θα πετάξεις.
εγώ πάλι θεωρώ ότι το μονοκυκλο είναι το όχημα που ταιριάζει γάντι στον συγκεκριμένο.Νon4me έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:33τον ειχα καπως σε εκτιμηση γιατι παροτι ειναι μαλαπερδας και κανει σαν 9χρονων εχει γνωσεις . μετα απο αυτο ομως ......Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:31Μαλάκες τι μονοκυκλα; Πάτε καλά ;
Για βόλτες στην παραλία ή μέρη σαν το βιντεακι που δεν υπάρχουν άλλα οχήματα καλά είναι.
Στην πρώτη μαλακια, θα πετάξεις.