Με ένα 50ρικο την ώρα πηδάω και κατσίκαDrexler έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 02:3760αρα σου κανει?Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:42Αυτό το νήμα είναι για εμάς που γουστάρουμε ώριμες κυρίες
Εγώ προσωπικά προτιμώ 40αρες / 50αρες
MILFS / GILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: MILFS / GILFS
Αν το άνοιγες στο παλιό πριν 12 χρόνια κάτι θα γινόταν.
μιλφ μπορεί να είναι και μια 20 χρονων, δε παίζει τόσο ρόλο η ηλικία. Αυτο που λέτε είναι τα κουγκαρς.
Ενταξει δε νομίζω οτι κανείς θεωρεί χρονοπικραμένη και σιτεμένη τη θεά Μόνικα.
Ενταξει δε νομίζω οτι κανείς θεωρεί χρονοπικραμένη και σιτεμένη τη θεά Μόνικα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο Παπους και η Γιαγια του Σουβλατζη...Souvlatzis έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 03:16Με ένα 50ρικο την ώρα πηδάω και κατσίκαDrexler έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 02:3760αρα σου κανει?Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:42Αυτό το νήμα είναι για εμάς που γουστάρουμε ώριμες κυρίες
Εγώ προσωπικά προτιμώ 40αρες / 50αρες

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πρώτον: Δεν τους "ανεβάζουμε αξία", μια χαρά αξία έχουν και μόνες τους.
Δεύτερον: Έστω ότι τους "ανεβάζαμε αξία". Τι το κακό έχει να νιώθει όμορφα ένας άνθρωπος με την πάρτη του; Έτσι κι αλλιώς δεν θα ασχοληθούν οι συγκεκριμένες με το παρόν, αυτό που σε ενοχλεί είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν να αντιληφθεί μια γυναίκα ότι είναι ποθητή εξ αιτίας αυτού εδώ του νήματος;
Τρίτον: Ο λόγος που αυτές θεωρούνται πιο ποθητές από τις καθημερινές γυναίκες είναι λόγω μάρκετινγκ. Πολλές γυναίκες που συναντώ καθημερινά σε παρόμοιες ηλικίες είναι εξίσου όμορφες με αυτές στα μισά τους χρόνια και δεν έχουν μπει σε καμία εφεδρεία.
Σχολιασες σε λάθος νημα.Γραφικός έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 21:31Πρώτον: Δεν τους "ανεβάζουμε αξία", μια χαρά αξία έχουν και μόνες τους.
Δεύτερον: Έστω ότι τους "ανεβάζαμε αξία". Τι το κακό έχει να νιώθει όμορφα ένας άνθρωπος με την πάρτη του; Έτσι κι αλλιώς δεν θα ασχοληθούν οι συγκεκριμένες με το παρόν, αυτό που σε ενοχλεί είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν να αντιληφθεί μια γυναίκα ότι είναι ποθητή εξ αιτίας αυτού εδώ του νήματος;
Τρίτον: Ο λόγος που αυτές θεωρούνται πιο ποθητές από τις καθημερινές γυναίκες είναι λόγω μάρκετινγκ. Πολλές γυναίκες που συναντώ καθημερινά σε παρόμοιες ηλικίες είναι εξίσου όμορφες με αυτές στα μισά τους χρόνια και δεν έχουν μπει σε καμία εφεδρεία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειλικρινής απορία. Αφού ξετρελάθηκαν, γιατί συνέχισαν να ψάχνουν για κάτι άλλο και δεν είναι κει πέρα σε ξεζουμίσουν;Souvlatzis έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:09Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, και μπορώ να πω ότι όσες γυναίκες πήγαν μαζί μου, ξετρελάθηκαν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 16:58Και με ποιο σκεπτικό προκύπτει ότι τα αγοράκια ξέρουν περισσότερα;Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:42Άσε που σε γενικές γραμμές οι μεγαλύτερες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και πως να το κάνουν, σε σχέση με τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν ούτε μια πίπα να πάρουν

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ψάχνονται αυτές. Κλείσανε σαν γυναίκες και δώσανε και τα κλειδιά και περιμένουν του Souvlatzis να τις ξαναθυμηθεί και να ξανανιώσουν την απόλυτη απόλαυση. Αλί από μας που δεν έχουμε πάθει σουβλακήτιδα ακόμη.Athina__P έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 20:28Ειλικρινής απορία. Αφού ξετρελάθηκαν, γιατί συνέχισαν να ψάχνουν για κάτι άλλο και δεν είναι κει πέρα σε ξεζουμίσουν;Souvlatzis έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:09Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, και μπορώ να πω ότι όσες γυναίκες πήγαν μαζί μου, ξετρελάθηκαν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτή την απορία την έχω γενικά. Ακούω και από φίλη μου milf ότι υπάρχει ενα ατελείωτο, ατελείωτο όμως γαϊτανάκι με διάφορους... Πάρα πολλοί και ωραίοι άντρες εκεί έξω! 
Τι γίνεται εκεί έξω; Ίσως είναι η γενιά του τιντερ για όσουν παίζουν αυτό το παιχνίδι. Ίσως είναι σπάνιο για κάποιον να μη βρίσκει αυτό που θέλει, τι θέλει τελικά; Δεν έχω εικόνα. Ειλικρινά όμως, γιατί τόση τόση σημασία στο πλήθος και όχι στην ποιότητα, αν τη βρεις κάπου;

Δεν βγάζω άκρη μ' αυτά που λες. Τι εννοείς;Athina__P έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 20:48Αυτή την απορία την έχω γενικά. Ακούω και από φίλη μου milf ότι υπάρχει ενα ατελείωτο, ατελείωτο όμως γαϊτανάκι με διάφορους... Πάρα πολλοί και ωραίοι άντρες εκεί έξω!Τι γίνεται εκεί έξω; Ίσως είναι η γενιά του τιντερ για όσουν παίζουν αυτό το παιχνίδι. Ίσως είναι σπάνιο για κάποιον να μη βρίσκει αυτό που θέλει, τι θέλει τελικά; Δεν έχω εικόνα. Ειλικρινά όμως, γιατί τόση τόση σημασία στο πλήθος και όχι στην ποιότητα, αν τη βρεις κάπου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση sexy milfs from outer space
από nowhere » 17 Φεβ 2025, 10:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
20 Φεβ 2025, 16:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06