Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
Εγώ έχω ένα ποτήρι στο κομοδίνο του δωματίου μου τη νύχτα, ούτως ώστε να μπορώ να φτύνω άμα μου έρθει χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο μπάνιο. Πιστεύετε ότι είναι παράξενη ή/και αηδιαστική αυτή μου η συνήθεια; Έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνετε;
- Communio Sancta
Re: Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
Όχι, πάω στην τουαλέτα. Τι σκατά, όλη νύχτα φτύνεις; Νευρικό είναι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:45Εγώ έχω ένα ποτήρι στο κομοδίνο του δωματίου μου τη νύχτα, ούτως ώστε να μπορώ να φτύνω άμα μου έρθει χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο μπάνιο. Πιστεύετε ότι είναι παράξενη ή/και αηδιαστική αυτή μου η συνήθεια; Έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνετε;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Μάλλον είναι νευρικό, αλλά φοβάμαι ότι αν το αμελήσω πριν κοιμηθώ, θα φτύσω στον ύπνο μου -- το έχω πάθει πολλές φορές, και το θέαμα όταν ξύπνησα δεν ήταν ευχάριστο.Communio Sancta έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:52Όχι, πάω στην τουαλέτα. Τι σκατά, όλη νύχτα φτύνεις; Νευρικό είναι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:45Εγώ έχω ένα ποτήρι στο κομοδίνο του δωματίου μου τη νύχτα, ούτως ώστε να μπορώ να φτύνω άμα μου έρθει χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο μπάνιο. Πιστεύετε ότι είναι παράξενη ή/και αηδιαστική αυτή μου η συνήθεια; Έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνετε;
- Communio Sancta
Σαν νεύρωση μου ακούγεται. Συζήτα τα το με τον Γιατρό σου, μπορεί να σου πει κάτι να απαλλαγείς από το άγχος αυτό.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:29Μάλλον είναι νευρικό, αλλά φοβάμαι ότι αν το αμελήσω πριν κοιμηθώ, θα φτύσω στον ύπνο μου -- το έχω πάθει πολλές φορές, και το θέαμα όταν ξύπνησα δεν ήταν ευχάριστο.Communio Sancta έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:52Όχι, πάω στην τουαλέτα. Τι σκατά, όλη νύχτα φτύνεις; Νευρικό είναι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:45Εγώ έχω ένα ποτήρι στο κομοδίνο του δωματίου μου τη νύχτα, ούτως ώστε να μπορώ να φτύνω άμα μου έρθει χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο μπάνιο. Πιστεύετε ότι είναι παράξενη ή/και αηδιαστική αυτή μου η συνήθεια; Έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνετε;

- Έκτωρ Φοίνιξ
Γιατί το "γιατρός" με κεφαλαία;Communio Sancta έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:46Σαν νεύρωση μου ακούγεται. Συζήτα τα το με τον Γιατρό σου, μπορεί να σου πει κάτι να απαλλαγείς από το άγχος αυτό.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:29Μάλλον είναι νευρικό, αλλά φοβάμαι ότι αν το αμελήσω πριν κοιμηθώ, θα φτύσω στον ύπνο μου -- το έχω πάθει πολλές φορές, και το θέαμα όταν ξύπνησα δεν ήταν ευχάριστο.Communio Sancta έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 18:52Όχι, πάω στην τουαλέτα. Τι σκατά, όλη νύχτα φτύνεις; Νευρικό είναι.
- Communio Sancta
Μαλακία, αυτοματισμός από τα γερμανικά, νεύρωση. Μη δίνεις σημασία. Θα το συζητήσω με τον Γιατρό μου.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:49Γιατί το "γιατρός" με κεφαλαία;Communio Sancta έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:46Σαν νεύρωση μου ακούγεται. Συζήτα τα το με τον Γιατρό σου, μπορεί να σου πει κάτι να απαλλαγείς από το άγχος αυτό.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:29
Μάλλον είναι νευρικό, αλλά φοβάμαι ότι αν το αμελήσω πριν κοιμηθώ, θα φτύσω στον ύπνο μου -- το έχω πάθει πολλές φορές, και το θέαμα όταν ξύπνησα δεν ήταν ευχάριστο.
Καμία σχέση με το θέμα. Παρήγγειλα το Spektrum (τετραμηνιαίο) σε έντυπη μορφή για να διαβάζω κάτι στα γερμανικά και σκοντάφτω στα κεφαλαία πριν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο πότε άρχισε; Όλα τα κύρια ονόματα γράφονται με κεφαλαίο εκτός των επιθέτων;
Από αρχαιοτάτων
Τα ουσιαστικά στα γερμανικά γράφονται και γράφονταν πάντα με κεφαλαίο το πρώτο γραμμα
ε, ναι, χρησιμοποιω πχορουμ, καθημερινως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Θα βγάλουμε τα σκώτια μας πρωί πρωί. Ελεος.
Πάνε αγάπη μου σ'αυτό το νήμα, να βγάλεις τα ''σκώτια'' σου.
.Θα παίζατε σε τσόντα;
Πες μου πως δεν το είδες να πέσω τ'ανάσκελα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
06 Ιαν 2025, 13:14
-
-
Νέα δημοσίευση Τι καπότες χρησιμοποιείτε;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 11:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθάρισμα μυδιών. Τι είδους σφουγγαράκι ή μαχαίρι χρησιμοποιείτε;
από Libre arbitre » 12 Μαρ 2024, 15:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ