και τι παθανε οι μαθητες; χεστηκανε; πολιτισμικο σοκ; ειδαν για πρωτη φορα ανθρωπους της ασφαλειας ;
και αναρωτηθηκαν σε τι κοσμο ζουν;

Θα πω την γνώμη μου. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει,αλλά θα την πω.exiledd έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:15Πάντως πέρα από την πλάκα κάτι τύποι σαν τον Golden Age, (κάνουν ότι) δεν καταλαβαίνουν πως για να υπάρξει προσβολή πρέπει αυτός που τη διαπράττει να έχει ΣΑΦΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ πρόθεση να κάνει ακριβώς αυτό:Να προσβάλλει.
Συμβολικές ή άλλες έννοιες δεν μετράνε για προσβολή επειδή έτσι του κ@υλωσε του καθενού...
Είναι προσβολή επειδή εγώ το λέω, ε όχι δεν πάει έτσι...
Εγώ πάντως απο Φασίστας έχω εξελιχθεί σε Δεξιό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:45Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 14:02AlienWay έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 13:53
Σε ποιο κόντεξτ έπεσε σκόπιμα; Ξέρεις το σενάριο της παράστασης; Εχεις δει ταινίες καταστροφής, όπου η αμερικάνικη και η βρετανική σημαία εμφανίζονται σκισμένες και κουρελιασμένες (λόγω της καταστροφής);
Εχεις δει σουτιέν που έχουν τυπωμένη πάνω τους την αγγλική σημαία;
Εκεί γιατί δε λέμε τίποτα;Όλα αυτά δείχνουν ότι η σκηνή έγινε σκόπιμα,μέσα στο πλαίσιο του σεναρίου και της σκηνοθεσίας.George_V έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:44
Το έργο που επιλέχθηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου ήταν το «Ο Εχθρός της Τάξης» του Νάιτζελ Γουίλιαμς. Ο λόγος που έγινε η ανώνυμη καταγγελία και συνεπώς έφτασε για έλεγχο η αστυνομία στην θεατρική αίθουσα της Ιεράπετρας, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ήταν η σκηνή της θεατρικής παράστασης κατά την οποία υπάρχει ένας έντονος διάλογος σε μία σχολική αίθουσα, η οποία οδηγεί μία μαθήτρια να πετά μία γιρλάντα με ελληνικές σημαίες, αναφέρει το radiolasithi.gr.[...]
[...]
Η πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Το Πρωινό», περιγράφοντας πως όλοι φοβήθηκαν στην εικόνα των αστυνομικών ανάμεσα στους μαθητές.
«Υπάρχουν κάποια ανεγκέφαλοι που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει τέχνη και θέατρο», δήλωσε η πρόεδρος και ταυτόχρονα αναρωτήθηκε για ποιον λόγο η αστυνομία έφτασε τόσο γρήγορα στο σημείο για μία καταγγελία που δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα καθώς η αφαίρεση της ελληνικής σημαίας συνέβη στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ:
Συγκεκριμένα, μετά από ανώνυμη καταγγελία κλήθηκε η αστυνομία στον χώρο του φεστιβάλ επειδή κάποιος/α «αγανάκτησε» λόγω του περιεχομένου, της σκηνοθεσίας και της όλης δράσης μιας συγκεκριμένης παράστασης, αυτής που ανέβασαν οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου.
Μπρούμε να συζητήσουμε και για τους ιθαγενείς του Αμαζονίου που αφανίζονται, αλλά η προσβολή της ελληνικής σημαίας δεν είναι τέχνη.
.
Αναρωτιέσαι πολλές φορές αν απο πίσω (sic) απο μερικούς βρίσκεται Τεχνητή Νοημοσύνη μοντέλο του 67 -74.....
Ισως ήταν τα πρώτα Μυστικά πειράματα γιά τον ΥπερΑθρωπα εκ απο Μηχανής Πίθηκο επι Εφταετίας.....ο Φακκελος Golden Boys.....
Εδώ χρειαζόμαστε Ειδικό Φροντιστήριο Περι Τέχνης με βρεγμένη Σανίδα απο τον ST48410.....
.
.
Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:49Εγώ πάντως απο Φασίστας έχω εξελιχθεί σε Δεξιό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:45Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 14:02
Όλα αυτά δείχνουν ότι η σκηνή έγινε σκόπιμα,μέσα στο πλαίσιο του σεναρίου και της σκηνοθεσίας.
Μπρούμε να συζητήσουμε και για τους ιθαγενείς του Αμαζονίου που αφανίζονται, αλλά η προσβολή της ελληνικής σημαίας δεν είναι τέχνη.
.
Αναρωτιέσαι πολλές φορές αν απο πίσω (sic) απο μερικούς βρίσκεται Τεχνητή Νοημοσύνη μοντέλο του 67 -74.....
Ισως ήταν τα πρώτα Μυστικά πειράματα γιά τον ΥπερΑθρωπα εκ απο Μηχανής Πίθηκο επι Εφταετίας.....ο Φακκελος Golden Boys.....
Εδώ χρειαζόμαστε Ειδικό Φροντιστήριο Περι Τέχνης με βρεγμένη Σανίδα απο τον ST48410.....
.
.
Μαρτύριο ο Μπετόβεν για 'μένα; Μακάρι να 'ταν έτσι τα μαρτύρια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 23:30Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 22:49Εγώ πάντως απο Φασίστας έχω εξελιχθεί σε Δεξιό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 20:45
.
.
.
.
Το Φροντιστήριο περί Τέχνης όμως με χρήση βρεγμένης Σανίδας απο τον ST4711 δε θα το γλυτώσεις.....
Αυτό θα είναι για την εξανθρώπιση και την καλλιέργεια φυτών στόν Εγκεφάλου σου με λίπασμα Νταλί , Μπετόβγεν , Βαν ΓΚΟΝΓΚ στο κεφάλι
και στο Τέλος περνάς στο Καθαρτήριο με τα Αναμμένα Κάρβουνα και Αναστενάρια με μουσική υπόκρουση Ιανη Ξενάκη.....
Αν επιζήσεις απο το Μαρτύριο τούτο που δεν το βλέπω.....και πιείς και το Πικρό Ξενάκιον Ποτήριον φορώντας τον Ακανθινο Στέφανο
ο ST48410 θα σε κάνει Ιππότη της Στρογγυλής Τραπέζης και του Οβάλ Γραφείου του Τάγματος της ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της Θεο τόκου.....
Αμήν.....και αναμένουμε την Ημέραν της Πεντηκοστής.....
.
Golden Age έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 00:31Μαρτύριο ο Μπετόβεν για 'μένα; Μακάρι να 'ταν έτσι τα μαρτύρια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 23:30
.
Το Φροντιστήριο περί Τέχνης όμως με χρήση βρεγμένης Σανίδας απο τον ST4711 δε θα το γλυτώσεις.....
Αυτό θα είναι για την εξανθρώπιση και την καλλιέργεια φυτών στόν Εγκεφάλου σου με λίπασμα Νταλί , Μπετόβγεν , Βαν ΓΚΟΝΓΚ στο κεφάλι
και στο Τέλος περνάς στο Καθαρτήριο με τα Αναμμένα Κάρβουνα και Αναστενάρια με μουσική υπόκρουση Ιανη Ξενάκη.....
Αν επιζήσεις απο το Μαρτύριο τούτο που δεν το βλέπω.....και πιείς και το Πικρό Ξενάκιον Ποτήριον φορώντας τον Ακανθινο Στέφανο
ο ST48410 θα σε κάνει Ιππότη της Στρογγυλής Τραπέζης και του Οβάλ Γραφείου του Τάγματος της ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της Θεο τόκου.....
Αμήν.....και αναμένουμε την Ημέραν της Πεντηκοστής.....
.
Αν ισχύει, τόσο το χειρότερο, φασιστάκο.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:51Ναύτης έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:52Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο "διαπρεπής πολίτης", ο παλιομαλάκας που κουβεντιάζουμε δηλαδή, ανήκει στην συνομοταξία των ανεγκέφαλων πρώην και νυν χρυσαύγουλων, ίσως και των ζηλωτών της νίκης, ίσως και των ιδρυματικών του άεργου κιθαρωδού, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τον βαθμό της ηλιθιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση κατανοώ την αλληλέγγυα ταύτισή σου μαζί του.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 13:46
Γιατί "παλιομαλάκας" όποιος προσβάλλεται απο την προσβολή τοπυ εθνικού συμβόλου;
Δεν μου λες, εαν έπαιζαν το τραγούδι των Pogrom για το Άουσβιτσ και κάποιοι καλούσαν την αστυνομία, θα είχες την ίδια άποψη ή εκεί θα έλεγες "καλά έκαναν και κάλεσαν την αστυνομία";
Κι όλα αυτά εαν η κλίση της αστυνομίας ήταν γνήσια απο κάποιον διαπρεπή πολίτη και δεν ήταν προβοκάτσια των αριστερών που διδάσκουν τα παιδιά στα σχολεία για να πάει η αστυνομία και να αποκτήσει δημοσιότητα η σαβούρα που έβαλαν τα παιδάκια να παίξουν, προκειμένου να ικανοποιήσουν την διαταρραχή που έχουν στο κεφάλι τους να προσβοληθεί το εθνικό σύμβολο.
Μαθητής γράφεται ότι ήταν αυτός που προβληματίστηκε και ενημέρωσε άλλους, μπούμερ.
Σας τσούζει η νέα γενιά που δεν ασπάζεται τις απολιθωμένες αριστεροπροοδευτικές ιδεοληψίες σαςΝαύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 08:16Αν ισχύει, τόσο το χειρότερο, φασιστάκο.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:51Ναύτης έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 15:52
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο "διαπρεπής πολίτης", ο παλιομαλάκας που κουβεντιάζουμε δηλαδή, ανήκει στην συνομοταξία των ανεγκέφαλων πρώην και νυν χρυσαύγουλων, ίσως και των ζηλωτών της νίκης, ίσως και των ιδρυματικών του άεργου κιθαρωδού, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τον βαθμό της ηλιθιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση κατανοώ την αλληλέγγυα ταύτισή σου μαζί του.
Μαθητής γράφεται ότι ήταν αυτός που προβληματίστηκε και ενημέρωσε άλλους, μπούμερ.
Για ποια νέα γενιά μιλάς, ναζιστικό απολίθωμα;Golden Age έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 14:49Σας τσούζει η νέα γενιά που δεν ασπάζεται τις απολιθωμένες αριστεροπροοδευτικές ιδεοληψίες σαςΝαύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 08:16Αν ισχύει, τόσο το χειρότερο, φασιστάκο.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:51
μπορείς να βγάλεις τον ραγιά από την Τουρκία αλλά όχι την Τουρκία από τον ραγιά.
οταν μεγαλωνουμε τα παιδια μας χωρις κανενα σεβασμο στα συμβολα τοτε αυτο που πετυχαινουμε