foscilis έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 15:37
Beria έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 14:17
Το ανώτατο Δικαστήριο του ΗΒ έβγαλε απόφαση ότι 1+1 κάνει 2
Συγκλονιστικό!
Είναι μια χώρα στην οποία μια γριούλα έφαγε βρωμόξυλο από μαντράχαλο με κραγιόν επειδή δεν τον αναγνώριζε για γυναίκα και στο δικαστήριο έλαβε αυστηρή διαταγή να απευθύνεται στον κατηγορούμενο ως 'she' αν δε θέλει να πάει μέσα για ασέβεια. Την ίδια στιγμή άλλος μαντράχαλος με κραγιόν ήταν Τομεάρχισσα Γυναικείων Θεμάτων στο Εργατικό Κόμμα.
Αυτό ακριβώς ήταν το θέμα.
Μιλάμε για τσογλάνια που είχαν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, ωστε να μπορούσε
άνετα ο όποιος πουτσαράς να πει - «αν δεν με αναγνωρίσει σαν γυναίκα καμια σας, θα την πλακώσω στο ξύλο» και αντί να τον μπαγλαρώσουν αμέσως, να αναρωτιέται ο κόσμος αν θα βρει τον μπελά του αν πει τίποτα!
Στη κολυμβητική μου λέσχη είπαν να κάνουν παράρτημα μόνο για γυναίκες, για να ενθαρρύνουν τις ντροπαλές. Την πρώτη μέρα σκάει ένας κρετίνος με μονοκίνι στυλ Μπορατ και τους λέει - θέλω και εγώ να εγγραφώ, είμαι γυναίκα. Αντι να τον σουτάρουν στα βαθεια, όπως του άξιζε, αναγκάστηκαν να παρατήσουν την ιδέα για τις γυναίκες, γιατι απλά δεν θέλαν (και δεν μπορούσαν) να ανταπεξέλθουν σε νομικά ντράβαλα και έξοδα...
Οι τύποι είναι επικίνδυνοι διεστραμμένοι έκφυλοι παραβατικοί, που σαν όλο το συνάφι τους σπρώχνουν κάθε κατάσταση στο απροχώρητο προκειμένου να την εκμεταλλευτούν όσο γίνεται. Πιστεύω οτι ούτε οι «κανονικοί» τρανς δεν θέλουν τους βλέπουν, λόγω ζημιάς που προκαλούν, αλλά είχε γίνει τόσο χύμα η κατάσταση που πραγματικά οι εγκληματίες είχαν φτάσει να γράφουν τον νόμο. Γι αυτό χρειάστηκε απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου.
Δεν επρόκειτο για «διευκρίνηση» όσο και να πάνε να το παρουσιάσουν έτσι. Τελεσίγραφο ήταν βασικά, γι αυτό κι ανάσανε όλη η χώρα, που ζούσε υπο συνθήκες φόβου. Ήταν καθεστώς απόλυτου μισογυνισμού, και δεν τολμούσε κανεις να το πει με το όνομά του.
Σε κάτι μπορδέλα σαν Αυστραλία, ακόμα σουλατσέρνουν ελεύθεροι οι τύποι.