οχι δεν θα μου ξεφυγεις τοσο ευκολα ..θελω να μας πεις τι θα κανεις οταν της πεις να γυρισει στις 12George_V έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 17:11Αν έχει μάθει να σέβεται τοτε θα σέβεται και αυτό που της λέω. Αν της έχω πει να γυρίσει στις 12 θα γυρίσει στις 12.nemo έγραψε: ↑16 Απρ 2025, 15:25συμφωνουμε οτι διαφωνουμε .....μια στο τοσο τα παιδια υπακουν ...παιδια ημασταν και μεις και ξερουμε
οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανουμε μια σκανταλια αν μαλιστα περναγε στο ντουκου
και να στο αποδειξω θα σου πω ενα υποθετικο σεναριο εχεις μια 13χρονη κορη που αρχιζει να ξενυχτάει
μια δυο φορες -τι κανς; δεν σου κανω πλακα θελω να μου πεις πως σκοπευεις να την διαχειριστεις
Αν δεν γυρίσει στις 12 η αποτυχία θα είναι όλη δική μου γιατί εγώ θα έχω αποτύχει να τη μάθω να σέβεται.
Εσύ λοιπόν ζητάς διαχείριση του προβλήματος εκ των υστέρων και όχι πρόληψη του προβλήματος.
Τις δικές σου ευθύνες σαν πατέρας θες να αποδείξεις και όχι να μάθεις το παιδί (που θα έπρεπε να το είχες ήδη μάθει) να σέβεται και να σε υπολογίζει και όχι μόνο εσένα αλλά και τον εαυτό του και τους άλλους.
και εκεινη δεν θα στο κανει ευκολο γιατι ισως γνωρισε ενα αγορακι και θελει με ολη την ψυχη της
να τον ξαναδει ή ισως παλι της αρεσει η μουσικη και η παρεα οκ..
ακου ετσι οπως μας τα περιεγραψες δεν υπαρχει λογος συζητησης θα λεμε μια κουβεντα στα παιδια μας
και αυτα θα μας υπακουν ...γιατι δωσαμε το καλο παραδειγμα να μας σεβονται
γιατι κατα 90% δεν ειναι τοσο ευκολο
οποτε ξαναπροσπαθησε να μας πεις εσυ τι θα κανεις οταν η κορουλα δεν μας ακουει