68 γκολ σε 62 αγώνες, δεν έχει κανείς!Rocco Siffredi έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 13:42γενικως θεωρειται τεραστιοςMaspoli έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 13:12Οι Γερμανοί τον αναφέρουν τον Γκερντ ως τεράστιο;Tarkovsky έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 13:04ΑΝΑΣΤΟ
πρόκειται περί τεραστίου παίκτου
το ότι είναι ντιγκιντάνγκας και εξελίχθηκε σε καραγκιόζη προπονητή, δεν μειώνει στο ελάχιστο την παικτική του αξία - όσοι τον έχουν δει μόνο στο youtube ή και καθόλου, παρακαλούνται όπως μην ομιλούν και γράφουν μαλακίες
θυμίζω μόνο ότι και το 90% των γκολ του Γκερντ Μίλερ μπήκαν μέσα από τη μικρή περιοχή
αυτά από έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος Κυριακή έβριζε τον Αναστό επειδή τον (ξανα)πλήγωσε και Δευτέρα πρωί τα γαυράκια συμμαθητές που τον υποτιμούσαν ως "κεφτέ" (καλούτσικος μωρέ ο Νικόλας, αλλά κολλάει στο τηγάνι) και "δημιούργημα του Μητρόπουλου" - ΑΝΕΚΑΘΕΝ Αλέφαντοι επειδή είναι γαύροι ή γαύροι ακριβώς επειδή είναι Αλέφαντοι;
1ος σκορερ Μπουντεσλιγκα και Εθνικη μεχρι να τον περασει Κλοζε
1ος σκορερ το 70 ,το νικητηριο γκολ στον τελικο το 74
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
Re: Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Tarkovsky έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 15:31στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι γαύροι είναι ΤΟΣΟ Αλέφαντοι, ώστε σχεδόν ντρέπονται που φόρεσε τη φανέλα τους ο Γιώτης Τσαλουχίδης - ο Έλλην Φρανκ Ράικαρντ
μπορεί βέβαια και να μην του συγχωρούν ότι δεν τους πούλησε ολυμπιακοφροσύνη, όντας ένας περήφανος Πόντιος και αντίθετα από κάτι τσουρούκια ανθρωπάρια τύπου Αμανατίδη
όταν προ καιρού τον συνάντησα στο ΕΛ-ΒΕΛ και τον σύστησα σε ανιψιό (που τότε έπαιζε στη γαύρικη ακαδημία) ως ΧΑΦΑΡΑ σε Βέροια, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, εκείνος με κατεβασμένο βλέμμα με διόρθωσε:κόκκαλο θείος κι ανιψιός...Γιώτης Τσαλουχίδης έγραψε:σας ευχαριστώ πολύ κύριε για τα λόγια σας [εγώ ενικό, αυτός πληθυντικό], κυρίως όμως έπαιξα για την Εθνική Ελλάδος
Eδω μας τα χαλασες, πολυ καλα τα πηγες στην υπερασπιση Αναστο και Γκερντ Μιλερ (μεγαλη μου αδυναμια μαζι με Οβερατ-Γκραμποβσκι), αλλα ο Τσαλουχιδης φιλτατε τουλαχιστον στον Ολυμπιακο αποδειχθηκε παλτο. Ανηκε στην ιδια φουρνια παιχτων που εγιναν πελατες του Παναθηναικου των Σαραβακου-Βαζεχα-Ροτσα-Ζαετς. Θυμαμαι απο εκεινη τη φουρνια των Ολυμπιακων τους Τσαλουχιδη-Τσιαντακη και ο μονος συνειρμος που μου ερχεται ειναι το loosers.
.
Και για ποιον λόγο πρέπει να ευθύνεται ο Τσαλουχίδης γι' αυτό;Αρίστος έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 04:10Eδω μας τα χαλασες, πολυ καλα τα πηγες στην υπερασπιση Αναστο και Γκερντ Μιλερ (μεγαλη μου αδυναμια μαζι με Οβερατ-Γκραμποβσκι), αλλα ο Τσαλουχιδης φιλτατε τουλαχιστον στον Ολυμπιακο αποδειχθηκε παλτο. Ανηκε στην ιδια φουρνια παιχτων που εγιναν πελατες του Παναθηναικου των Σαραβακου-Βαζεχα-Ροτσα-Ζαετς. Θυμαμαι απο εκεινη τη φουρνια των Ολυμπιακων τους Τσαλουχιδη-Τσιαντακη και ο μονος συνειρμος που μου ερχεται ειναι το loosers.
.
64 γκολ έβαλε με τον ΟΣΦΠ χωρίς να είναι επιθετικός ή ο κύριος εκτελεστής πέναλτι. Και θα τον ονομάσεις παλτό;
- wooded glade
Τον Τσαλουχίδη τον ήθελε η ΑΕΚ.
Νίκησε ο οσφπ στη μονομαχία και έτσι η ΑΕΚ πήγε για τον Κύπριο Σαββίδη (σ.σ. ο καλύτερος Κύπριος που έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα).
Νίκησε ο οσφπ στη μονομαχία και έτσι η ΑΕΚ πήγε για τον Κύπριο Σαββίδη (σ.σ. ο καλύτερος Κύπριος που έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το θυμάμαι κι'εγώ: Πανιώνιος - Τβέντε 4-0.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Maspoli έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 07:51Και για ποιον λόγο πρέπει να ευθύνεται ο Τσαλουχίδης γι' αυτό;Αρίστος έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 04:10Eδω μας τα χαλασες, πολυ καλα τα πηγες στην υπερασπιση Αναστο και Γκερντ Μιλερ (μεγαλη μου αδυναμια μαζι με Οβερατ-Γκραμποβσκι), αλλα ο Τσαλουχιδης φιλτατε τουλαχιστον στον Ολυμπιακο αποδειχθηκε παλτο. Ανηκε στην ιδια φουρνια παιχτων που εγιναν πελατες του Παναθηναικου των Σαραβακου-Βαζεχα-Ροτσα-Ζαετς. Θυμαμαι απο εκεινη τη φουρνια των Ολυμπιακων τους Τσαλουχιδη-Τσιαντακη και ο μονος συνειρμος που μου ερχεται ειναι το loosers.
.
64 γκολ έβαλε με τον ΟΣΦΠ χωρίς να είναι επιθετικός ή ο κύριος εκτελεστής πέναλτι. Και θα τον ονομάσεις παλτό;
Η οκταετια που εκανε ο Γιωτης στον Ολυμπιακο ονομαστηκε "πετρινα χρονια", δεν πηρε ουτε ενα πρωταθλημα και αρκεστηκε σε δυο κυπελα της παρηγοριας.
Τα 64 του γκολ στον Ολυμπιακο διαιρουμενα δια των 8 χρονων σημαινουν 8 γκολ τη σαιζον (μεσα και τα γκολ σε κωλοπετινιτσες στους πρωτους γυρους των κυπελων).
.
Ο καλύτερος ήταν ο Ντίνος Μπαλής.
Ordem e Progresso.
ο Γιώταρος εν τω μεταξύ, στον παρηγορητικό τελικό κυπέλου του 1990 άνοιξε το σκορ και ξαναέδωσε το προβάδισμα μετά το σοκ του 2-2 σε 5΄ από τον ΟΦΗ, ενώ στο διπλό τελικό του 1992 ισοφάρισε στην Τούμπα και σφράγισε τον τίτλο με το 2-0 του Καραϊσκάκης
για τον ΟΣΦΠ πέτυχε 86 γκολ: 65 πρωταθλήματος, 14 κυπέλλου, 3 Ευρώπης, 1 σούπερ καπ, 3 λιγκ καπ (από ένα στην πρόκριση με 1-1 και 2-2 επί ΠΑΟ) και με 19 σε φιλικά ξεπέρασε τα 100 σε 7,5 μόλις σεζόν
βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του στα πρωταθλήματα 1992 και 1994, ενώ δεύτερος το 1993
όλα αυτά παίζοντας δεξί ή αμυντικό χαφ, ενίοτε και "υπηρεσιακό" στόπερ (έχοντας δε σκοράρει μόνο μία φορά με πέναλτι)
για τον ΟΣΦΠ πέτυχε 86 γκολ: 65 πρωταθλήματος, 14 κυπέλλου, 3 Ευρώπης, 1 σούπερ καπ, 3 λιγκ καπ (από ένα στην πρόκριση με 1-1 και 2-2 επί ΠΑΟ) και με 19 σε φιλικά ξεπέρασε τα 100 σε 7,5 μόλις σεζόν
βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του στα πρωταθλήματα 1992 και 1994, ενώ δεύτερος το 1993
όλα αυτά παίζοντας δεξί ή αμυντικό χαφ, ενίοτε και "υπηρεσιακό" στόπερ (έχοντας δε σκοράρει μόνο μία φορά με πέναλτι)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
το πιο σημαντικό βέβαια ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε προπονητής που να τον κάτσει πάγκο - και οι 12 που πέρασαν (χώρια οι υπηρεσιακοί) τον είχαν βασικό και αναντικατάστατο (στην κυριολεξία το τελευταίο, όπως προκύπτει στατιστικώς)
σε 254 ματς πρωταθλήματος που ο ΟΣΦΠ έδωσε με τον Τσαλούχα στο ρόστερ του, αυτός έγραψε 235 συμμετοχές, δλδ έχασε μόλις 19 (= 2 και κάτι ανά σεζόν!!!) από τραυματισμούς και κίτρινες (καθώς κόκκινη δεν πρέπει να έφαγε - θέλει όμως πολύ ψάξιμο και βαριέμαι)
σε αυτούς τους 235 αγώνες συμπλήρωσε 229 πλήρη 90λεπτα, ενώ σε 4 αντικαταστάθηκε στο β΄ μέρος και σε μόλις 2 (!!!) μπήκε ως αλλαγή
μεταξύ Μάη 1988 και Μάη 1990 έπαιξε 61 συνεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μην χάνοντας όχι μόνον αγώνα, αλλά ούτε λεπτό!!! - με άλλα λόγια, επί 2 χρόνια (παρά 9 μέρες) έπαιζε μπάλα και στον ύπνο του
μιλάμε τώρα για στατιστικά τερματοφυλάκων (άντε και αμυντικών της δεκαετίας του '60) - το ανεκπλήρωτο όνειρο του Γιώργου Καραγκούνη
σε 254 ματς πρωταθλήματος που ο ΟΣΦΠ έδωσε με τον Τσαλούχα στο ρόστερ του, αυτός έγραψε 235 συμμετοχές, δλδ έχασε μόλις 19 (= 2 και κάτι ανά σεζόν!!!) από τραυματισμούς και κίτρινες (καθώς κόκκινη δεν πρέπει να έφαγε - θέλει όμως πολύ ψάξιμο και βαριέμαι)
σε αυτούς τους 235 αγώνες συμπλήρωσε 229 πλήρη 90λεπτα, ενώ σε 4 αντικαταστάθηκε στο β΄ μέρος και σε μόλις 2 (!!!) μπήκε ως αλλαγή
μεταξύ Μάη 1988 και Μάη 1990 έπαιξε 61 συνεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μην χάνοντας όχι μόνον αγώνα, αλλά ούτε λεπτό!!! - με άλλα λόγια, επί 2 χρόνια (παρά 9 μέρες) έπαιζε μπάλα και στον ύπνο του
μιλάμε τώρα για στατιστικά τερματοφυλάκων (άντε και αμυντικών της δεκαετίας του '60) - το ανεκπλήρωτο όνειρο του Γιώργου Καραγκούνη

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
εύσημο για τον Τσαλούχα από ανεξάρτητη πηγή, το οποίο ξέχασα να του πω τότε στο ΕΛ-ΒΕΛ
Λουκανίδης: ο Τσαλουχίδης θα ήταν ο διάδοχός μου, εάν τον είχαν προπονήσει σωστά και δεν είχε μεγάλη... λεκάνη να χάνει πολύ σε έκρηξη και ταχύτητα.
Ένας δημοσιογράφος: Αυτουνού όμως δεν του πέφταν τα μαλλιά με τις κεφαλιές.
[Όλοι γέλια]
Λουκανίδης: Φυσικά. Εκείνος έχει ποντιακό κεφάλι, εγώ μόνο πατέρα Πόντιο. Έτσι ήμουν αέρινος...
Λουκανίδης: ο Τσαλουχίδης θα ήταν ο διάδοχός μου, εάν τον είχαν προπονήσει σωστά και δεν είχε μεγάλη... λεκάνη να χάνει πολύ σε έκρηξη και ταχύτητα.
Ένας δημοσιογράφος: Αυτουνού όμως δεν του πέφταν τα μαλλιά με τις κεφαλιές.
[Όλοι γέλια]
Λουκανίδης: Φυσικά. Εκείνος έχει ποντιακό κεφάλι, εγώ μόνο πατέρα Πόντιο. Έτσι ήμουν αέρινος...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Κανεις ρε δεν ανέφερε τον Θέμη τον Βαγγη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ψήφισα χατζηπαναγη γιατί έτσι με έχουν μάθει όλοι όσοι πρόλαβαν να τον δουν και επειδή έχει παρόμοιο σοβιετικό background με μένα.
Από αυτούς που έχω δει έχω που βλέπω μπάλα από το 95, ο πιο ταλαντούχος υπέρπαίκτης απο άποψη θεάματος ήταν ο Γεωργάτος.
Από αυτούς που έχω δει έχω που βλέπω μπάλα από το 95, ο πιο ταλαντούχος υπέρπαίκτης απο άποψη θεάματος ήταν ο Γεωργάτος.
Δομάζος και Σαραβάκος πολύ μπροστά απ' όλους τους άλλους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 373 Απαντήσεις
- 11538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
19 Αύγ 2024, 11:48
-
- 86 Απαντήσεις
- 6102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
15 Δεκ 2024, 03:24
-
-
Νέα δημοσίευση η πιο kosher κυβέρνηση όλων των εποχών?
από dna replication » 13 Νοέμ 2024, 00:45 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Μαρ 2025, 23:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών
από georgebi » 12 Νοέμ 2024, 14:48 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 26 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-