Aστυνομια μπουκάρει σε σχολικη παράσταση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Aστυνομια μπουκάρει σε σχολικη παράσταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Απρ 2025, 10:48

AlienWay έγραψε:
17 Απρ 2025, 10:26
nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 10:06
taxalata xalasa έγραψε:
16 Απρ 2025, 19:05

μλκ νεμο, εισαι για τα πανηγυρια...

1. ποιος εμαθε το παιδι να ενεργει κρυφα;

2. αν τρεχει εχει ελλειψη παιδειας στο σπιτι...

3. τα ναρκωτικα ειναι στο φαρμακειο

4. αν εχει ωραιο κωλο, μαγκια της... να μαθεις το τσογλανι σου να σεβετε και εκτιμα το ωραίο...

με αυτα που γραφεις εσυ, δεν αποκτειται αυτοελενχος και αυτοσεβασμος... εχει δικιο ο γιώργιος...

έχεις χάσει την μπάλα νέμο...
εσεις ειστε υποκριτες ή απλα χαζοι δεν υπαρχει αγωγη των παιδιων χωρις την απειλη τιμωριας
και το σταματω εδω
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, όμως πρόκειται για πολύ πιο δύσκολη λύση απ' όσο φαίνεται.

Στη χώρα μας έχει γίνει κατάχρηση αυτής της λύσης στο παρελθόν, όταν τα παιδιά δεν τρώγανε ξύλο μόνο όταν έκαναν κάτι μεμτό, αλλά και όταν ο γονέας είχε τα νεύρα του, δεν ξυπνούσε καλά το πρωί και γενικότερα, όταν δεν είχε διάθεση.

Και μη μου πεις ότι αυτά δε συνέβαιναν.

Η τιμωρία θα πρέπει να επιβάλλεται στο παιδί, καθιστώντας του σαφές ότι επιβάλλεται γιατί ΠΡΕΠΕΙ. Οχι γιατί ο γονέας θέλει να ξεσπάσει κάπου ή γιατί έχει σαδιστικές τάσεις.
Ακριβως αυτο.

Η διαφωνια μου με τον nemo ηταν στο οτι ανεφερε οτι πρεπει το παιδι να ζει με τον φοβο της τιμωριας μεχρι να γινει 18. Η τιμωρια ειναι κομματι της ανατροφης αλλα οχι το ξυλο και ο φοβος. Αυτα δεν ειναι.

Αυτο ειναι λαθος.

Η τιμωρια θα επιβληθει οταν πρεπει, δεν θα ειναι corporeal και το παιδι δεν θα πρεπει να μαθει να ζει με το φοβο της.

Φυσικα τα παραπανω εχουν ισχυ εφοσον το παιδι διδαχθει και τον απαραιτητο σεβασμο.

Σεβασμο στον εαυτο του, σεβασμο στην οικογένεια, σεβασμο στους αλλους.

Χωρις αυτο η τιμωρια καταντα νεκρο γραμμα και ψυχικος τραυματισμος για το παιδι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Απρ 2025, 11:08

AlienWay έγραψε:
17 Απρ 2025, 10:18
nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 10:12
AlienWay έγραψε:
17 Απρ 2025, 09:10

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Τα σημαιάκια στη γιρλάντα, τα αντιμετωπίζουν ίσα και όμοια με τη πάνινη σημαία που είναι αναρτημένη στον ιστό.
το σχολειο ειναι το φυτωριο των αυριανων πολιτων αν εκει μαθουν να μην σεβονται την χωρα τους
και τα συμβολα τους ..τοτε δεν θα εκτιμουν τιποτα μεγαλωνοντας
και οι χωρες τα εθνη τα κρατη κλπ κτιζονται με οραμα πιστη και αγαπη
ενα ακομη που θελω να το κτυπήσω στην μαπα σας ειναι οτι αν δεν εχει σημασια τοτε γιατι φροντιζουν
και το κανουν συνεχεια; στα θρησκευτικα συμβολα και στα εθνικα;
Δεν το κάνουν συνέχεια. Ο μέσος άνθρωπος έχει εκατομμύρια διαδράσεις στη ζωή του. Αν απομονώσουμε από αυτές τις πιο εντυπωσιακές ή αμφιλεγόμενες και τις προβάλλουμε, δημιουργείται η εντύπωση ότι γίνεται συνέχεια.

Και φυσικά, κάποιος που θέλει να προκαλέσει και να λάβει δημοσιότητα, μπορεί να επιλέξει έναν τέτοιο, αθέμιτο τρόπο. Αν και στη συγκεκριμένη παράσταση δε νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.
το σχολειο πρεπει να εμπνευει τα παιδια ..για να μεγαλουργησουν αργοτερα σαν πολιτες προσφεροντας
στην χωρα τους οτι ειναι δυνατον να δωσουν
αυτος ειναι ο σκοπος μιας αληθινης παιδειας και οχι να μειωνουν να υποτιμουν να λοιδορουν

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 17 Απρ 2025, 11:24

nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 11:08
AlienWay έγραψε:
nemo έγραψε:

το σχολειο ειναι το φυτωριο των αυριανων πολιτων αν εκει μαθουν να μην σεβονται την χωρα τους
ενα ακομη που θελω να το κτυπήσω στην μαπα σας ειναι οτι αν δεν εχει σημασια τοτε γιατι φροντιζουν
Δεν το κάνουν συνέχεια. Ο μέσος άνθρωπος έχει εκατομμύρια διαδράσεις στη ζωή του. Αν απομονώσουμε από αυτές τις πιο εντυπωσιακές ή αμφιλεγόμενες και τις προβάλλουμε, δημιουργείται η εντύπωση ότι γίνεται συνέχεια.

Και φυσικά, κάποιος που θέλει να προκαλέσει και να λάβει δημοσιότητα, μπορεί να επιλέξει έναν τέτοιο, αθέμιτο τρόπο. Αν και στη συγκεκριμένη παράσταση δε νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.
το σχολειο πρεπει να εμπνευει τα παιδια ..για να μεγαλουργησουν αργοτερα σαν πολιτες προσφεροντας
αυτος ειναι ο σκοπος μιας αληθινης παιδειας και οχι να μειωνουν να υποτιμουν να λοιδορουν
Το σχολείο είναι σκατά για πολλούς και διάφορους λόγους.

Οχι όμως γιατί χάλασε μια γιρλάντα. Ενα σχοινί απ' όπου κρέμονταν τα σημαιάκια σαν να ήταν χάρτινα σώβρακα στα μανταλάκια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Απρ 2025, 11:30

nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 11:08
AlienWay έγραψε:
nemo έγραψε:

Σήμερα, τα παιδιά έχουν εκατοντάδες περισσότερες παραστάσεις από τον καιρό, που για την συντριπτική πλειοψηφία η όποια περαιτέρω γνώση ήταν τα σχολικά βιβλία. Οπότε, για ποιά έμπνευση γράφεις;

Και αναφορικά με τη λύση του συστηματικού ξύλου ως πανάκεια, υπήρχαν πάντα μεθύστακες και προβληματικοί ως πρότυπα γονείς, που τα παιδιά τους δεν ...μεγαλούργησαν επειδή ακριβώς η οικογένεια γι ´αυτά σήμαινε ένας αγροίκος που ξυλοφόρτωνε μάνα και παιδιά λόγω δικών του απωθημένων.

Άλλο η βία και άλλο η αυστηρότητα, γενικώς.
Άλλο να μην κάνεις κάτι γιατί ντρέπεσαι τους γονείς και άλλο επειδή φοβάσαι μη σε δείρουν.

Γιατί βάσει του δίκαιου του ισχυρού, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που μπορούν να δέρνουν μόνον οι γονείς τα παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Απρ 2025, 13:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Απρ 2025, 11:30

Γιατί βάσει του δίκαιου του ισχυρού, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που μπορούν να δέρνουν μόνον οι γονείς τα παιδιά.
οκ ειχα τους τυφλοποντικες που φανταζοταν βασανιστηρια με ξυλο και διαφορες κακοποιησεις
ηρθε και η γαλη για συμπαρασταση στα ερμα ..λες και δεν βλεπω γυρω μου τι συμβαινει με τα ανηλικα

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 17 Απρ 2025, 13:56

Λευκός Λύκος έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:36
...

Πρέπει επιτέλους,να σταματήσουν να προσβάλουν κάποια πράγματα σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Είτε είναι για την σημαία, είτε για την θρησκεία,είτε για την οικογένεια.
Λύκε εδώ δεν αναφέρεσαι στο Ελληνικό κράτος ή στην ηγεσία του κράτους ή στους πολίτες του κράτους.
Αναφέρεσαι ξεκάθαρα στην πατρίδα,την οποία αποκαλείς "μπουρδέλο".
Τι λες;Αυτό δεν είναι προσβλητικό και εθνομηδενιστικό;
Προφανώς γνωρίζω ότι δεν έχεις πρόθεση να προσβάλεις την ίδια την πατρίδα μας,όμως βλέπεις πόσο λεπτά μπορεί να είναι τα όρια ανάμεσα στην πρόθεση και στο αποτέλεσμα.
Αν για παράδειγμα εγώ,ή κάποιος άλλος "αναρχοάπλυτος,εθνομηδενιστής κλπ",έλεγα ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο φοβάμαι ότι θα λουζόμουνα τα άλουστα από όλους τους υπερπατριώτες.

PS (Αυτά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ειδικά με`σένα,απλά μιά επισήμανση.)
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Απρ 2025, 14:08

nemo έγραψε:
16 Απρ 2025, 17:29
George_V έγραψε:
16 Απρ 2025, 17:11
nemo έγραψε:
16 Απρ 2025, 15:25

συμφωνουμε οτι διαφωνουμε .....μια στο τοσο τα παιδια υπακουν ...παιδια ημασταν και μεις και ξερουμε
οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανουμε μια σκανταλια αν μαλιστα περναγε στο ντουκου

και να στο αποδειξω θα σου πω ενα υποθετικο σεναριο εχεις μια 13χρονη κορη που αρχιζει να ξενυχτάει
μια δυο φορες -τι κανς; δεν σου κανω πλακα θελω να μου πεις πως σκοπευεις να την διαχειριστεις
Αν έχει μάθει να σέβεται τοτε θα σέβεται και αυτό που της λέω. Αν της έχω πει να γυρίσει στις 12 θα γυρίσει στις 12.

Αν δεν γυρίσει στις 12 η αποτυχία θα είναι όλη δική μου γιατί εγώ θα έχω αποτύχει να τη μάθω να σέβεται.

Εσύ λοιπόν ζητάς διαχείριση του προβλήματος εκ των υστέρων και όχι πρόληψη του προβλήματος.

Τις δικές σου ευθύνες σαν πατέρας θες να αποδείξεις και όχι να μάθεις το παιδί (που θα έπρεπε να το είχες ήδη μάθει) να σέβεται και να σε υπολογίζει και όχι μόνο εσένα αλλά και τον εαυτό του και τους άλλους.
οχι δεν θα μου ξεφυγεις τοσο ευκολα ..θελω να μας πεις τι θα κανεις οταν της πεις να γυρισει στις 12
και εκεινη δεν θα στο κανει ευκολο γιατι ισως γνωρισε ενα αγορακι και θελει με ολη την ψυχη της
να τον ξαναδει ή ισως παλι της αρεσει η μουσικη και η παρεα οκ..

ακου ετσι οπως μας τα περιεγραψες δεν υπαρχει λογος συζητησης θα λεμε μια κουβεντα στα παιδια μας
και αυτα θα μας υπακουν ...γιατι δωσαμε το καλο παραδειγμα να μας σεβονται
γιατι κατα 90% δεν ειναι τοσο ευκολο

οποτε ξαναπροσπαθησε να μας πεις εσυ τι θα κανεις οταν η κορουλα δεν μας ακουει

.

Ακου Ανθρωπάκο Νεάντερταλ.....

Οτα ή μουνα 15,5 μου λέει ο Πατέρας μου αν ξανάρθω σπίτι μετά τις 12μμ θα βρώ την πόρτα κλειστή.....

Πήγα.....τη βρήκα κλειστή.....και έφυγα απο το σπίτι.....

Με έφεραν πίσω με Αστυνομική ΒΙΑ μετά απο 1 χρόνο αφού ενιωσαν την κατακραυγή και τα κουτσομπολιά απο τη γειτονιά.....

Είπα στην Αστυνομία οτι δεν θέλω να ξαναγυρίσω και να με γράψουν να μένω σε Φοιτητική Εστία.....

Δεν το έκαναν γιατί ειχαν συννενοηθει με τον Πατέρα μου και με εκβίασαν.....Η σπίτι σου ή στο Αναμορφωτήριο.....

Κανε τίποτα τέτοιες μαλακίες και θα δεις τα παιδιά σου να σε χέζουν.....εσενα και το Τάφο σου.....αλλά ίσως να σου αξίζει..... :g030:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Απρ 2025, 14:21

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:08

Οτα ή μουνα 15,5 μου λέει ο Πατέρας μου αν ξανάρθω σπίτι μετά τις 12μμ θα βρώ την πόρτα κλειστή.....

Με έφεραν πίσω με Αστυνομική ΒΙΑ μετά απο 1 χρόνο αφού ενιωσαν την κατακραυγή και τα κουτσομπολιά απο τη γειτονιά.....

Είπα στην Αστυνομία οτι δεν θέλω να ξαναγυρίσω και να με γράψουν να μένω σε Φοιτητική Εστία.....

Δεν το έκαναν γιατί ειχαν συννενοηθει με τον Πατέρα μου και με εκβίασαν.....Η σπίτι σου ή στο Αναμορφωτήριο.....

Κανε τίποτα τέτοιες μαλακίες και θα δεις τα παιδιά σου να σε χέζουν.....εσενα και το Τάφο σου.....αλλά ίσως να σου αξίζει..... :g030:

.
εκανες κακες επιλογες ησουν κακο παιντι και ενα χερι ξυλο μπορει να σε συνεφερε και το μελλον θα ηταν διαφορετικο ισως να γινοσουν ενας σπουδαιος χειρουργος ενας πολιτικος ενας καλλιτεχνης
ενας στρατηγος ενας επιχειρηματιας ενας μεγαλος σταρ τελος παντων

και αντι αυτου καταντησες ενα μιζερος που μιξοκλαιει

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Απρ 2025, 14:34

Ειλικρινά απορώ, γιατί ξεσυνερίζεστε τον ηλίθιο;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Απρ 2025, 14:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Απρ 2025, 11:30

:+1:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Απρ 2025, 14:40

nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:21
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:

.
εκανες κακες επιλογες ησουν κακο παιντι και ενα χερι ξυλο μπορει να σε συνεφερε και το μελλον θα ηταν διαφορετικο ισως να γινοσουν ενας σπουδαιος χειρουργος ενας πολιτικος ενας καλλιτεχνης

Ποσες φορές εδειρες τα παιδια σου επειδη σε εγραφαν και εκαναν μαλακιες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Απρ 2025, 14:41

Ναύτης έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:34
Ειλικρινά απορώ, γιατί ξεσυνερίζεστε τον ηλίθιο;
να τα μας ηρθε και ο μπαφος στην κουβεντα :smt005:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Απρ 2025, 14:43

George_V έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:40
nemo έγραψε:
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:

.

ουτε μια φορα ..αλλιως θα με δειρουν και αυτα οταν μεγαλωσουν οκ; :102:

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Απρ 2025, 15:08

nemo έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:43
George_V έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:40
nemo έγραψε:

ουτε μια φορα ..αλλιως θα με δειρουν και αυτα οταν μεγαλωσουν οκ; :102:
Αν δεν τα εχεις δειρει ουτε μια φορα τοτε πως και υπερασπιζεσαι το ξυλο και τη σωματικη τιμωρια ως μεσο διαπαιδαγωγησης και διαμορφωσης χαρακτηρα?

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 17 Απρ 2025, 17:05

Πάτε άλλου να λύσετε τις διαφορές σας .

Ως εκπαιδευτικός, θα σας έστελνα σε άλλο σχολείο αν ήσασταν μαθητές ή σε άλλη δομή αν ήσασταν ενήλικοι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών