Μπα; Άρα να φανταστώ οτι και με σένα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρός, όταν χαρακτηρίζεις τις χρήστριες εδω μέσα, πόρνες που παίζουν σε τσόντες και τις γνωρίζεις κι όλας. Ε;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:21Ας μην επικεντρωθούμε στη συμπεριφορά ή την πολιτική προτίμηση των συντονιστών. Νομίζω εξ' άλλου οτι απαγορεύεται και από τους κανονισμούς του site. Το μόνο σχόλιο που ήθελα να αφήσω πάνω σε αυτό είναι πως θα μου άρεσε ο συντονισμός να είναι λίγο πιο αυστηρός.
Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Urzaring13
Εχεις κάτι με τις πόρνες; Εγώ τις συμπαθώ.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:15Μπα; Άρα να φανταστώ οτι και με σένα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρός, όταν χαρακτηρίζεις τις χρήστριες εδω μέσα, πόρνες που παίζουν σε τσόντες και τις γνωρίζεις κι όλας. Ε;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:21Ας μην επικεντρωθούμε στη συμπεριφορά ή την πολιτική προτίμηση των συντονιστών. Νομίζω εξ' άλλου οτι απαγορεύεται και από τους κανονισμούς του site. Το μόνο σχόλιο που ήθελα να αφήσω πάνω σε αυτό είναι πως θα μου άρεσε ο συντονισμός να είναι λίγο πιο αυστηρός.
Θες όντως απάντηση ενώ στο έχω πει στο άλλο τόπικ και προσπαθείς να τρολλάρεις για κάτι τόσο σοβαρό; Οκ, θα το δούμε.Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:20Εχεις κάτι με τις πόρνες; Εγώ τις συμπαθώ.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:15Μπα; Άρα να φανταστώ οτι και με σένα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρός, όταν χαρακτηρίζεις τις χρήστριες εδω μέσα, πόρνες που παίζουν σε τσόντες και τις γνωρίζεις κι όλας. Ε;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:21Ας μην επικεντρωθούμε στη συμπεριφορά ή την πολιτική προτίμηση των συντονιστών. Νομίζω εξ' άλλου οτι απαγορεύεται και από τους κανονισμούς του site. Το μόνο σχόλιο που ήθελα να αφήσω πάνω σε αυτό είναι πως θα μου άρεσε ο συντονισμός να είναι λίγο πιο αυστηρός.
- Urzaring13
Την έχεις δει λίγο Ιαβέρης και δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο...Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:23Θες όντως απάντηση ενώ στο έχω πει στο άλλο τόπικ και προσπαθείς να τρολλάρεις για κάτι τόσο σοβαρό; Οκ, θα το δούμε.
Όντως.
Κι αυτό ακριβώς είναι το κωμικό της φάσης.
Τιτανομαχία γιγάντων.
Κι αυτό ακριβώς είναι το κωμικό της φάσης.
Τιτανομαχία γιγάντων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε άσε ρε απίθανε που θα με τρολλάρεις κι απο πάνω. Εσύ δεν ήσουν που έβρισες τις μανάδες του Μπέρια και του Μπαζούμπα και έφερες σαν δικαιολογία πως ήσουν πιωμένος; Τοτε που έγραφες ως cloud 87 ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:25Την έχεις δει λίγο Ιαβέρης και δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο...
Το οτι δεν σε μπάναρε ο συντονισμός με το username 20..,που θα μπορούσε, μάλλον το εκμεταλλεύεσαι. Τότενες ήταν που ξαναζήταγες συγγνώμη ''γονυπετής''. Παλιομαλάκα.
Άντε απο δω χάμω.
- Urzaring13
Ρε μήπως είσαι ερωτευμένη;Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 13:08Ρε άσε ρε απίθανε που θα με τρολλάρεις κι απο πάνω. Εσύ δεν ήσουν που έβρισες τις μανάδες του Μπέρια και του Μπαζούμπα και έφερες σαν δικαιολογία πως ήσουν πιωμένος; Τοτε που έγραφες ως cloud 87 ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:25Την έχεις δει λίγο Ιαβέρης και δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο...
Το οτι δεν σε μπάναρε ο συντονισμός με το username 20..,που θα μπορούσε, μάλλον το εκμεταλλεύεσαι. Τότενες ήταν που ξαναζήταγες συγγνώμη ''γονυπετής''. Παλιομαλάκα.
Άντε απο δω χάμω.
Ρε μήπως δεν σε συμφέρει να απαντήσεις; Ψέμματα λέω;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 13:12Ρε μήπως είσαι ερωτευμένη;Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 13:08Ρε άσε ρε απίθανε που θα με τρολλάρεις κι απο πάνω. Εσύ δεν ήσουν που έβρισες τις μανάδες του Μπέρια και του Μπαζούμπα και έφερες σαν δικαιολογία πως ήσουν πιωμένος; Τοτε που έγραφες ως cloud 87 ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:25
Την έχεις δει λίγο Ιαβέρης και δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο...
Άντε απο δω χάμω.
- Urzaring13
- Urzaring13
Η αλήθεια είναι πως η ανωνυμία που προσφέρεται μπορεί να σε απελευθερώσει εν μέρη από τα κοινωνικά δεσμά και να σου δώσει την ευχέρεια να εκφράσεις πιο αφηρημένες ιδέες σου. Δε λέω να βρίσεις ή να προκαλέσεις σκόπιμα. Αυτό το καταδικάζω. Με σεβασμό πάντα. Ομως πολλές φορές που έχω πει τις ιδέες μου σε στενό οικογενειακό περιβάλλον μου έχουν πει "μη λες τέτοια αγόρι μου θα σε περάσουν για τρελό" ενώ στο ελεύθερο διαδίκτυο οι ιδέες μου μερικές φορές έχουν βρει απήχηση. Σίγουρα δεν εκμεταλλεύονται όλοι αυτή την ευκαιρία αλλά ίσως δεν κάνουν καλά.AlienWay έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:51Ο κόσμος φαίνεται ότι προτιμά το τουίτερ, εδώ όμως υπάρχει ένα παράδοξο.
Ενώ χρησιμοποιείται η καραμέλα που χτυπά το δικαίωμα της ανωνυμίας και λέει "σιγά μη τα λέγατε αυτά επώνυμα" για τα φόρουμ, την ίδια στιγμή, το τουίτερ βρίθει από ανώνυμα τρολ.
Αυτό που ξεγελά το μάτι είναι ότι στο τουίτερ υπάρχει μια μειοψηφία (συνήθως οι επώνυμοι) που χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα. Δημιουργείται έτσι η ψευδαίσθηση ότι μιλάνε όλοι εκεί επώνυμα.
Αυτά που περιγράφεις, πρέπει να τα ζήσεις και μετά θα καταλάβεις τη διαφορά.Unique έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:13Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με όσα λες για την αξία των φόρουμ γενικής θεματολογίας, αλλά δυστυχώς στο συγκεκριμένο φόρουμ αυτό που περιγράφεις ως “ιδανικό” απλά δεν μπορεί να υπάρξει. Και ο λόγος είναι απλός: ο συντονισμός εδώ έχει καταληφθεί από αριστερούς και ακροαριστερούς, που αντί να διατηρούν έναν χώρο διαλόγου, προωθούν μεθοδικά τη διχόνοια, την τοξικότητα και τον ιδεολογικό αποκλεισμό. Κι όχι επειδή ξεφεύγουν κάποιοι χρήστες αλλά επειδή θέλουν να μοιάζει έτσι το τοπίο.Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 07:45Εγώ προσωπικά προτιμώ τα fora γενικής θεμοταλογίας ως τρόπο έκφρασης και κοινωνικοποίησης. Δεν υπάρχουν και πολλά, ευτυχώς δεν κλείνουν εύκολα και υπάρχει μια τάση να διατηρούνται. Μ' αρέσει που οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει να διαλέξει το όνομα του και να έχει βήμα, δημόσιο. Αν μη τι άλλο είναι μια τιμή προς την δημοκρατία (μας). Το επίπεδο του μέσου χρήστη είναι σαφώς υψηλότερο από του μέσου πολίτη που δεν τον ενδιαφέρει να συμμετάσχει σε δημόσιο διάλογο για την αξία του πράγματος. Σε φόρουμ γενικής θεματολογίας συζητιούνται σχεδόν τα πάντα από όλες τις επιστήμες. Γι' αυτό πρέπει να έχεις μελετήσει για να συμμετέχεις. Τα αρνητικά: Συζητιούνται πάρα πολύ τα πολιτικά όπως είναι αναμενόμενο και υπάρχει πολύ spam και υβριστικό και χυδαίο λεξιλόγιο από μερίδα χρηστών. Στο συγκεκριμένο φόρουμ θα μου άρεσε ίσως λίγο πιο αυστηρό moderating όπως στο e-steki.gr πχ.
Όταν αφήνεις το spam, τις προσωπικές επιθέσεις και τις ειρωνείες μόνο από μια "πλευρά", κι όταν το moderating εξαφανίζεται μόνο όταν κάποιος τολμά να έχει πιο “πατριωτική”, επιχειρηματική ή παραδοσιακή άποψη, τότε δεν έχεις φόρουμ, αλλά έχεις στρατόπεδο προπαγάνδας με ντεκόρ διάλογο. Ο υγιής, ευγενικός και επιχειρηματολογικός διάλογος εδώ πνίγεται στη μόλυνση του ιδεολογικού ακτιβισμού και όσοι τον υπηρετούν το ξέρουν πολύ καλά.
Τα έχω ζήσει σε άλλο φόρουμ (δε θέλω να πω το όνομα, αφού άλλωστε έχει κλείσει).
Εκεί έτρωγαν μπαν οι δεξιοί με το παραμικρό, ενώ οι μοντερέιτορς ήταν της άκρας αριστεράς. Η δικαιολογία τους είναι ότι υπήρχε μια εξ' αυτών που δήλωνε ότι ήταν δεξιά, αλλά αυτό δεν ίσχυε (π.χ. τασσόταν υπέρ της λαθρομετανάστευσης).
Κάποια στιγμή είχα πει κάτι που ενόχλησε και τότε ένας εκ των μοντερέιτορς μου έστειλε p.m. και μου είπε ότι θα μου ρίξει προσωρινό μπαν, όχι γιατί διαφωνούσε με όσα έγραφα, αλλά γιατί δεν είχα αλλάξει τη μορφοποίηση στο κείμενο, που δήθεν "δεν ταίριαζε στα στάνταρς του φόρουμ".
Και μου είχε ρίξει μπαν για 2 βδομάδες. Μετά από αυτό ξαναμπήκα και έστειλα μήνυμα στον αντμινιστρέιτορ. Του είπα ότι οι συζητήσεις είναι μονόπλευρες και υπάρχει πολιτική προκατάληψη. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, ήταν να ορίσει και έναν δεξιό μοντερέιτορ. Μάλιστα, είχα προτείνει έναν χρήστη που ήταν δεξιός και έγραφε σοβαρά, χωρίς να τρολάρει.
Ο αντμινιστέητορ δέχτηκε και έκανε τον χρήστη που του πρότεινα μοντερέητορ. Το αποτέλεσμα; Μερικοί από τους άλλους μοντερέητορς που ήταν αριστεροί παραιτήθηκαν λόγω δυσαρέσκειας. Λίγο αργότερα μπήκε η δήθεν δεξιά χρήστρια που ήταν μοντερέητορ και που είχε παραιτηθεί κι αυτή και δήλωσε "δεν ήταν αυτό το φόρουμ που οραματιστήκαμε". Τι να πεις....
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και τις κρυφές;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:20Εχεις κάτι με τις πόρνες; Εγώ τις συμπαθώ.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 11:15Μπα; Άρα να φανταστώ οτι και με σένα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρός, όταν χαρακτηρίζεις τις χρήστριες εδω μέσα, πόρνες που παίζουν σε τσόντες και τις γνωρίζεις κι όλας. Ε;Urzaring13 έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 08:21Ας μην επικεντρωθούμε στη συμπεριφορά ή την πολιτική προτίμηση των συντονιστών. Νομίζω εξ' άλλου οτι απαγορεύεται και από τους κανονισμούς του site. Το μόνο σχόλιο που ήθελα να αφήσω πάνω σε αυτό είναι πως θα μου άρεσε ο συντονισμός να είναι λίγο πιο αυστηρός.
Οι μεγαλύτερες ξέρεις είναι...οι άλλες τουλάχιστον το δηλώνουν και ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις

Αλλο πόρνες, άλλο πορνοστάρ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Urzaring13
Κορίτσια είστε εκτός θέματος. Την όποια δυσαρέσκεια σας μπορούμε να τη συζητήσουμε αλλού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
07 Απρ 2024, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»
από Μαδουραίος » 18 Μαρ 2024, 12:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Μαρ 2024, 13:44
-