Λύσεις ΕΦΑΡΜΩΣΙΜΕΣ υπάρχουν;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:13Όχι φτιαχνω με φύλλα από δέντρα.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:06Αγοράζεις ρούχα;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:01
Γιατί είπα εγώ να μην καταργηθεί η καταναγκαστική ή η καταχρηστική χειρονακτική εργασία; πως γίνονται όλα ίσιωμα μέσα στο κεφαλάκι σου;
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Ναι να καταργηθεί η πορνεία, το επαγγελματικό πορνό και η καταναγκαστική/καταχρηστική χειρωνακτική εργασία και δεν εννοώ το χαντζομπ.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:14Λύσεις ΕΦΑΡΜΩΣΙΜΕΣ υπάρχουν;
- Fata_Morgana
- hellegennes
Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:13Όχι φτιαχνω με φύλλα από δέντρα.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:06Αγοράζεις ρούχα;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:01
Γιατί είπα εγώ να μην καταργηθεί η καταναγκαστική ή η καταχρηστική χειρονακτική εργασία; πως γίνονται όλα ίσιωμα μέσα στο κεφαλάκι σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι εσύ συνέχισε να καθιστάς το πορνό μη θελκτικό... για τις τσοντούδες.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Έτσι μπράβο γνώρισε τις γυναίκες μέσα από τα στημένα βιντεάκια,το yt και το τικ τοκ και έχε άποψη για τις καθημερινές γυναίκες στην αληθινή ζωή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εδώ λέει να καταστεί το πορνό μη θελκτικό για τις πορνοστάρ, τη στιγμή που οι γυναίκες οι οποίες έχουν επιτεθεί ανοικτά με λεκτικό τρόπο στις πορνοστάρ, είναι σχεδόν ανύπαρκτες.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Ολες λένε "συνέχισε κούκλα μου, οι άντρες φταίνε που σε βλέπουν και τον παίζουν". Μετά θέλουν να μη καταστεί θελκτικό. Πώς γκένεν αυτό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Αλλά αυτή δεν φταίει που αγοράζει Zara.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:28Εδώ λέει να καταστεί το πορνό μη θελκτικό για τις πορνοστάρ, τη στιγμή που οι γυναίκες οι οποίες έχουν επιτεθεί ανοικτά με λεκτικό τρόπο στις πορνοστάρ, είναι σχεδόν ανύπαρκτες.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Ολες λένε "συνέχισε κούκλα μου, οι άντρες φταίνε που σε βλέπουν και τον παίζουν". Μετά θέλουν να μη καταστεί θελκτικό. Πώς γκένεν αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
- Fata_Morgana
Και από που να ψωνίσω που να μην έχουν φτιαχτεί σε χώρες που υπάρχει εκμετάλλευση; γιατί το ρούχο είναι είδος 1ης ανάγκης. Από κάπου πρέπει να αγοράσω.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:31Αλλά αυτή δεν φταίει που αγοράζει Zara.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:28Εδώ λέει να καταστεί το πορνό μη θελκτικό για τις πορνοστάρ, τη στιγμή που οι γυναίκες οι οποίες έχουν επιτεθεί ανοικτά με λεκτικό τρόπο στις πορνοστάρ, είναι σχεδόν ανύπαρκτες.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24
Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Και οι τσόντες θα συνεχίσουν να υπάρχουν αν δεν τις βλέπει μόνο ένα άτομο, ή μόνο 5.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Συμφωνώ. Για αυτό μιλάω για τον νόμο. Να επιτρέπονται μόνο τα ερασιτεχνικά.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:40Και οι τσόντες θα συνεχίσουν να υπάρχουν αν δεν τις βλέπει μόνο ένα άτομο, ή μόνο 5.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24
Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Θα τα βαφτίζουν ερασιτεχνικά και πάλι θα τα κυκλοφορούνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:42Συμφωνώ. Για αυτό μιλάω για τον νόμο. Να επιτρέπονται μόνο τα ερασιτεχνικά.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:40Και οι τσόντες θα συνεχίσουν να υπάρχουν αν δεν τις βλέπει μόνο ένα άτομο, ή μόνο 5.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34
Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.
Ή στη μαύρη αγορά, μέσω dvd.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Ε καλά τώρα δεν είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αν προκύπτει κέρδος.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:46Θα τα βαφτίζουν ερασιτεχνικά και πάλι θα τα κυκλοφορούνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:42Συμφωνώ. Για αυτό μιλάω για τον νόμο. Να επιτρέπονται μόνο τα ερασιτεχνικά.
Επίσης θα ανθίσουν οι ταινίες σοφτ πορνό όπως αυτές των 70s. Με Εμανουέλλα κλπ.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:51Ε καλά τώρα δεν είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αν προκύπτει κέρδος.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:46Θα τα βαφτίζουν ερασιτεχνικά και πάλι θα τα κυκλοφορούνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:42
Συμφωνώ. Για αυτό μιλάω για τον νόμο. Να επιτρέπονται μόνο τα ερασιτεχνικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε αυνανιστει με ανδρική ομοφυλοφιλική τσόντα;
από Μαδουραίος » 12 Φεβ 2025, 22:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 44 Απαντήσεις
- 899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
14 Φεβ 2025, 09:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δασκάλα έβαλε μαθητές δημοτικού να δούν Ομοφυλοφιλική τσόντα
από Kauldron » 24 Μάιος 2023, 18:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 6397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Ιουν 2023, 13:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ετσι το πιο πιθανο που βλεπω ειναι να χωθει και καποιο αλλο κομμα τσοντα ......
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2023, 09:20
-