Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
stergiosbik
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stergiosbik » 20 Δεκ 2018, 11:04
sys3x έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:02
stergiosbik έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 10:48
Γιωργης έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 10:08
Συγχαρητήρια στους επιστήμονες. Σιγουρα σημαντικη ανακάλυψη. Ας μπω στο θεμα ομως τωρα.
Οι ελληνες ειναι ο μονος λαος ου βγαζει τετοια αρθρα. Δηλαδη γινεται, μια ανακλαυψη απο ελληνα αμεσως οι ελτ εφημςριδες θα κοτσαρουν την εθνικοτητα και θα καμαρωνουν σα γυφτικα σκεπαρνια.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ δεν κανει τετοια πραγματα. Οι γερμανοι κανουν καθημερινα εκατομμύρια τεχνολογικες ανακαλυψεις και δεν βλεπεις πουθενα να γινετι αναφορα στην καυαγωγη τους.
Βεβαια μιλαμε για λαο χωρις σπλεγματα με μια ισοτρια που εβαλε τα θεμελια στον συγχρονο κοσμο. Και οχι για ενα κραμα βαλκανικων λαων που το ισλαμ και ησαρια καθοριζε την πρπικα τουςτου μεχρι χτες.
Πραγματικος εμετος.
"Φιλαρακι" τον πουλο απο το νημα μου.
Αν ανοιξω νημα που να δικαιολογει τον χαβαλε και το τρολαρισμα γραψε οτι γουσταρεις.
Εδω ομως οχι.
Όχι φίλε, το οπ είχε μέσα δυνατά τρίγκερς (#Έλληνες #Επιστήμονες #Ανακάλυψαν) έχει κάθε δικαίωμα.
Δεν εχει κανενα δικαιωμα.
Οταν η συζητηση εχει να κανει με θεματα υγειας δεν δικαιουσαι να μαλακιζεσαι οπως ο λαζοντόιτς.
Μονο αν εισαι τσογλανος και αληταρας.
-
Γιωργης
από Γιωργης » 20 Δεκ 2018, 11:36
Συγχαρητήρια στους επιστήμονες. Σιγουρα σημαντικη ανακάλυψη. Ας μπω στο θεμα ομως τωρα.
Οι ελληνες ειναι ο μονος λαος ου βγαζει τετοια αρθρα. Δηλαδη γινεται, μια ανακλαυψη απο ελληνα αμεσως οι ελτ εφημςριδες θα κοτσαρουν την εθνικοτητα και θα καμαρωνουν σα γυφτικα σκεπαρνια.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ δεν κανει τετοια πραγματα. Οι γερμανοι κανουν καθημερινα εκατομμύρια τεχνολογικες ανακαλυψεις και δεν βλεπεις πουθενα να γινετι αναφορα στην καυαγωγη τους.
Βεβαια μιλαμε για λαο χωρις σπλεγματα με μια ισοτρια που εβαλε τα θεμελια στον συγχρονο κοσμο. Και οχι για ενα κραμα βαλκανικων λαων που το ισλαμ και ησαρια καθοριζε την πρπικα τουςτου μεχρι χτες.
Πραγματικος εμετος.
Αν ανοιξω νημα που να δικαιολογει τον χαβαλε και το τρολαρισμα γραψε οτι γουσταρεις.
Εδω ομως οχι.
Ελα φιλαρακι, εδω ειμαι ακομα.
Α, και πστ. Δεν τρολλαρω καθολου.
-
Γιωργης
από Γιωργης » 20 Δεκ 2018, 11:38
Επισης, πανω στο θεμα εχουν γινει ΠΟΛΥ πιο σημαντικες ανακαλυψεις απο αλλους επιστημονες.
Οποτε κουμπωθειτε. Καλημερα και περαστικα.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 20 Δεκ 2018, 11:40
Γιωργης έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:36
Πραγματικος εμετος.
Εδω ομως οχι.
Aκομη χειροτερα τοτε.
Τον πουλο λεμε.
Ανοιξε δικο σου νημα με το συγκεκριμενο θεμα και γραψε οτι γουσταρεις.
-
Γιωργης
από Γιωργης » 20 Δεκ 2018, 11:42
stergiosbik έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:40
Γιωργης έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:36
Εδω ομως οχι.
Aκομη χειροτερα τοτε.
Τον πουλο λεμε.
Ανοιξε δικο σου νημα με το συγκεκριμενο θεμα και γραψε οτι γουσταρεις.
Τι λε ρε μεγαλε. Εδω θα ειμαι. Αμα δε σε αρεσει κανε αναφορα. Εγω σχολιασα και την ανακαλυψη αλλα και τη χωριαττια του αάρθρου. Και επειδη τωρα γαιδουρεψα, σημερα θα γραφω ΜΟΝΟ σε αυτο το νημα.
Καλη χώνεψη.
-
Mole
από Mole » 20 Δεκ 2018, 12:15
Το "διεθνώς αναγνωρισμενος" είναι το φετίχ του επαρχιώτη.
So hab ich dich schon unbedingt
-
sys3x
από sys3x » 20 Δεκ 2018, 12:23
Γιωργης έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:38
Επισης, πανω στο θεμα εχουν γινει ΠΟΛΥ πιο σημαντικες ανακαλυψεις απο αλλους επιστημονες.
Οποτε κουμπωθειτε. Καλημερα και περαστικα.
Ναι αλλά δεν ήταν όλοι Έλληνες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Athos
- Phorum.gr user: Athos
από Athos » 20 Δεκ 2018, 12:26
Γιωργης έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 11:42
Τι λε ρε μεγαλε. Εδω θα ειμαι. Αμα δε σε αρεσει κανε αναφορα. Εγω σχολιασα και την ανακαλυψη αλλα και τη χωριαττια του αάρθρου. Και επειδη τωρα γαιδουρεψα, σημερα θα γραφω ΜΟΝΟ σε αυτο το νημα.
εδώ να μείνεις να τρως μπινελίκια να γουστάρεις
(δεν ξέρω τι συζητιέται αλλά όπου βλέπω φαπίδια στο Γιώργη είμαι μέσα)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Juno
από Juno » 21 Δεκ 2018, 19:39
Πραγματικος εμετος.
Βασικά οι Γερμανοί κρατούν χαμηλό προφίλ από τον Β'ΠΠ και μετά γιατί δεν τους συμφέρει να λένε "δες τι έχουμε κάνει εμείς οι Γερμανοί". Φοβούνται την απάντηση.

-
-
- 4 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
11 Ιουν 2023, 19:01
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 1063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
Χθες, 15:54
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Ιουν 2023, 19:05
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.