Δεν με εκφράζει η Ζωή, πως να το κάνουμε. Στην τελική από το να πάω να ρίχνω τουφεκιές στον ΧΨ για τα συμφέροντα του Κούλη και του κάθε Κούλη, δεν παίρνω τα βουνά καλύτερα με τον φραπεζιτη;

Δεν με εκφράζει η Ζωή, πως να το κάνουμε. Στην τελική από το να πάω να ρίχνω τουφεκιές στον ΧΨ για τα συμφέροντα του Κούλη και του κάθε Κούλη, δεν παίρνω τα βουνά καλύτερα με τον φραπεζιτη;
Σιγά ρε ψηφοφόρε του Γεραπετρίτη.
Ούτε χρτσαυγουλο, ούτε 25 ευρώ. Μη κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων.
To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.
Ο Σατανίκ? Μόνο σοκολάτα Ντουμπάι.
Εγώ βλέπω να κουνάει δάχτυλο κάποιος που έχει στηρίξει τα αυγά σεKauldron έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 11:47To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.
Αλλά εσύ, δε μου απαντάς, πώς συνδυάζεις το Γεραπετρίτη (δε σου λέω για Σημίτη, βλέπεις), με τη "σκληρή" πατριωτική γραμμή "μάχη μέχρις εσχάτων"?
Οι γαλαζαιοι που κάνουν τους πατριώτες και σκληρούςKauldron έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 11:47To 'χω πεί 10 χιλιάδες φορές, αλλά εσύ εκεί. Λογικό είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και όταν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, να επαναλαμβάνεις κάτι που έχει ακυρωθεί τόσες φορές.
Αλλά εσύ, δε μου απαντάς, πώς συνδυάζεις το Γεραπετρίτη (δε σου λέω για Σημίτη, βλέπεις), με τη "σκληρή" πατριωτική γραμμή "μάχη μέχρις εσχάτων"?