οι ομοιδεατες σου κλαινε ... διαβασε τις προηγουμενες σελιδες να δεις τι δακρυ εχει χυθει για τα πλουσιοπαιδα των Αμερικανων ... και σιγα μην παθουν τιποτε οι ΗΠΑ αν κοπει το χαρτσιλικη στους ταγαραδες των κοινωνικων επιστημων του Χαρβαρντ ... πλακα που εχετε ορισμενοιLeporello έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 19:13Ποιός κλαίει; Ο ομοϊδεάτης σου Αρίστος άνοιξε το νήμα γιά να πανηγυρίσει γιά τις τραμπιές. Εγώ απλώς λέω ότι τον έχουν γραμμένο τον Τραμπ στο Χάρβαρντ. Οσο γιά το γιατί υπήρχε επιχορήγηση μέχρι τώρα, υπήρχε επειδή οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται να έχουν ελίτ πανεπιστήμια που να προσελκύουν την ελίτ από όλο τον κόσμο. Τον Τραμπ δεν τον ενδιαφέρει αυτό, τον ενδιαφέρει να διαδίδονται οι τραμπιές του. Ε, το Χάρβαρντ δεν θα το κάνει αυτό και οι Αμερικανοί θα λουστούν τις επιλογές τους.nostromos έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 19:06ωραια αφου δεν τους ενδιαφερει αν κοπει η κρατικη επιχορηγηση γιατι κλαιγεστε ολοι οι λιμπταρντ σε αυτο το νημα ... ? εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι σαν ιδιωτικο εκπαιδευτικο ιδρυμα κακως επιχορηγειται ετσι και αλλιωςLeporello έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 19:01Εσύ γράφεις ανοησίες. Εγώ έγραψα το αντίθετο: Το Χάρβαρντ είναι που αδιαφορεί γιά το τι λέει ο Τραμπ. Αν συμμορφωθεί στις υποδείξεις του γιά να εξασφαλίσει την κρατική υποστήριξη, θα χάσει πολλαπλάσια από τους υπόλοιπους χρηματοδότες του. Κανένας δεν είναι χαζός να πληρώνει τεράστια δίδακτρα σε ένα πανεπιστήμιο που υποστηρίζει τραμπιές.