Δελφινοκαβαλητής τελικά ο Στάρμερ;
Δελφινοκαβαλητής τελικά ο Στάρμερ;
Η βρετανική κοινότητα ταρακουνιέται από κανονικό πολιτικό σεισμό με τα τελευταία γεγονότα.
Όχι μόνο λόγω των “διαρροών” για Portcullis House και τα φιλιά στα σκοτεινά, αλλά και γιατί όλα αυτά ρίχνουν φως στην υποκρισία μιας πολιτικής τάξης που την ημέρα μιλάει για “αξίες” και “δικαιώματα”, και το βράδυ κάνει πίπες σε μουσλίμια.
Ο κόσμος αρχίζει να βλέπει πίσω από τα κουστούμια και τα χαμόγελα – και αυτό προκαλεί πανικό. Το οικοδόμημα τρίζει, και δεν είναι από γεωλογικούς λόγους.
Θέμα χρόνου να πάρει ο Εγγλέζος την τύχη της χώρας τους στα χέρια του.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Δελφινοκαβαλητής τελικά ο Στάρμερ;
Η γυναίκα του ξεκίνησε εξπρές διαδικασία διαζυγίου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγγλέζος πούστης, όπως λέμε βάρκα κινούμενη, άσπρος ασβέστης, μαύρο κάρβουνο κ.λ.π.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έχω ξαναπεί ότι η σταυροφορία την Ευρωπαίων αυτή τη φορά, τελειώνει με την επιβολή της ανωμαλίας σε όλη την ευρωπαϊκή ηπειρο.
Τους έμεινε μόνο μια χώρα.
Τελικά φαίνεται πάλι έχω δίκιο. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Τους έμεινε μόνο μια χώρα.
Τελικά φαίνεται πάλι έχω δίκιο. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Και όπως πάντα ξεκινάει απο τους αριστερούς. Αυτοί οι διεστραμμένοι πούστηδες και παιδεραστές.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
σιγά το footage
εγω το ελεγα και προτου να το δω ..παθητικος και εκτος απο κρεας θα τρωει απο ξυλο μεχρι σκατακια
Είχαμε τα σοσιαλ και οι ψεκες βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, τώρα με το AI έχει γαμηθει ο Δίας και έχετε κάψει τον εγκέφαλο σας μερικοί.
Σίγουρα παίζει. Αλλά το γεγονός ότι η γυναίκα του έχει βάλει χαρτιά για διαζύγιο, μόνο σύμπτωση δε το λές. Εμένα βασικά κάτι δεν μου καθόνταν καλά με το ύφος του. Το βλέπεις απο τα μάτια του και απο το βλέμα του ότι είναι τιτίκας.
Όταν τον παίρνεις απο πίσω για πολύ καιρό, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αρχίζουν και γυναικοφέρνουν. Σαν αντίθεση, κοίτα τον Τράμπ ρε παιδί μου τι άντρακλας είναι όταν μια ζωή πηδούσε μουνάρες.
Κάνε τώρα σύγκριση με Μακρόν και Στάρμερ.

Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καθόλου περίεργο για ένα μέλος της συμμορίας των βαριά ψυχασθενών και σιχαμένων νεοταξιτών.
έκανα.το στόμα του ανοικού βαψομαλλιά έχει πάρει την φόρμα των χειλιών πλαστικής τσιμπουκόκουκλας.ίσως τον μπουκώνει εκείνος με το αιλάινερ που έκανε αντιπρόεδροUnique έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 11:20Σίγουρα παίζει. Αλλά το γεγονός ότι η γυναίκα του έχει βάλει χαρτιά για διαζύγιο, μόνο σύμπτωση δε το λές. Εμένα βασικά κάτι δεν μου καθόνταν καλά με το ύφος του. Το βλέπεις απο τα μάτια του και απο το βλέμα του ότι είναι τιτίκας.
Όταν τον παίρνεις απο πίσω για πολύ καιρό, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αρχίζουν και γυναικοφέρνουν. Σαν αντίθεση, κοίτα τον Τράμπ ρε παιδί μου τι άντρακλας είναι όταν μια ζωή πηδούσε μουνάρες.
Κάνε τώρα σύγκριση με Μακρόν και Στάρμερ.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα,σκετο τροτσκας 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O Λορδος Αλλι παντως ειναι γνωστη λουλου στην Βουλη των Λορδων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κιρ Στάρμερ «εξαφάνισε» το πορτρέτο της Μάργκαρετ Θάτσερ από την Ντάουνινγκ Στριτ
από ΓΑΛΗ » 03 Σεπ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Νοέμ 2024, 12:17
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
26 Νοέμ 2024, 22:40