Δε τις ξέρω αυτές. Παρακολουθώ μόνο hard.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:56Επίσης θα ανθίσουν οι ταινίες σοφτ πορνό όπως αυτές των 70s. Με Εμανουέλλα κλπ.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:51Ε καλά τώρα δεν είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αν προκύπτει κέρδος.
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
- hellegennes
Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Εγώ δεν θεωρώ αποδεκτό να υπάρχουν sweatshops, αγοράζω αποκλειστικά ελληνικά ρούχα. Εσύ το θεωρείς αποδεκτό και το τροφοδοτείς με τον τρόπο ζωής σου. Εξαιτίας σου υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε ξέρω τι κάνεις, πάντως αν θέλει ο άντρας να τη παίξει, δεν είναι ανάγκη να το κάνει μόνο βλέποντας πορνό.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:07Δε τις ξέρω αυτές. Παρακολουθώ μόνο hard.AlienWay έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:56Επίσης θα ανθίσουν οι ταινίες σοφτ πορνό όπως αυτές των 70s. Με Εμανουέλλα κλπ.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:51
Ε καλά τώρα δεν είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αν προκύπτει κέρδος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Πως δεν θεωρείς αποδεκτή την καταχραστική εργασία από τη στιγμή που θεωρείς αποδεκτή την καταχραστική πορνεία εφόσον μου τα έχεις εξισώσει;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:11Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24
Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Εγώ δεν θεωρώ αποδεκτό να υπάρχουν sweatshops, αγοράζω αποκλειστικά ελληνικά ρούχα. Εσύ το θεωρείς αποδεκτό και το τροφοδοτείς με τον τρόπο ζωής σου. Εξαιτίας σου υπάρχουν.
- Fata_Morgana
hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:11Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:24
Επειδή αγοράζεις ρούχα από όλες αυτές τις εταιρείες που έχουν sweatshops, ναι, λες να μην καταργηθεί η καταχρηστική εργασία. Την τροφοδοτείς με τις αγορές σου. Από λόγια χορτάσαμε.
Επίσης από που παίρνουν υφάσματα τα ελληνικά ρούχα που ψωνίζεις; κλωστές; μηχανήματα; έχουν Έλληνες εργαζόμενους ή και αλλοδαπούς παράνομους με ελάχιστο μεροκάματο; πληρώνουν τους εργαζόμενους όλα τους τα ένσημα, δωρα κτλ;
Είμαστε όλοι... ΠΟΡΝΕΣ... του συστήματος.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:17hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:11Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34
Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.
Επίσης από που παίρνουν υφάσματα τα ελληνικά ρούχα που ψωνίζεις; κλωστές; μηχανήματα; έχουν Έλληνες εργαζόμενους ή και αλλοδαπούς παράνομους με ελάχιστο μεροκάματο; πληρώνουν τους εργαζόμενους όλα τους τα ένσημα, δωρα κτλ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Χριστός συνέφαγε με πόρνους. Δεν τους είπε να πάνε... να απαγορευτούν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Από Ελλάδα, από Ελλάδα και από Ελλάδα. Έχουν Έλληνες πολίτες εργαζόμενους με νόμιμους μισθούς και τους πληρώνουν τα πάντα.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:17hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:11Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 15:34
Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν σταματήσω να αγοράζω εγώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που το θεωρούν αποδεκτό να υπάρχει αυτού του είδους εργασία όπως θεωρούν αποδεκτό το να υπάρχει η καταχρηστική (εξαναγκαστική ταιριάζει καλύτερα) πορνεία.
Δεν ελαφρύνεις την θέση σου, την χειροτερεύεις. Ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες με όλο και πιο απελπισμένο τρόπο για να καθησυχάσεις την συνείδησή σου ότι δεν κάνεις τίποτα κακό με βάση την ηθική σου, αλλά το ξέρουμε και οι δυο ότι είσαι καραένοχη. Εγώ σιχαίνομαι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι και τον υπερκαταναλωτισμό που βασικά εσείς οι γυναίκες τροφοδοτείτε. Ακριβώς εξαιτίας σας υπάρχει αυτή η υπερεκμετάλλευση και όσο και αν προσπαθήσεις δεν δικαιολογείται.
Μπορείς βέβαια να πεις ότι έτσι είναι ο κόσμος και να πάψεις να παριστάνεις την ηθικολόγα, αλλά είναι στην φύση σου να κουνάς σε άλλους το δάχτυλο για πράγματα που κάνεις εσύ στον χείριστο βαθμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 22:09Από Ελλάδα, από Ελλάδα και από Ελλάδα. Έχουν Έλληνες πολίτες εργαζόμενους με νόμιμους μισθούς και τους πληρώνουν τα πάντα.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:17hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 16:11
Πολύ φθηνή δικαιολογία για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου. Γνωστή υποκρίτρια άλλωστε. Χορτάσαμε από λόγια καλή μου. Είναι το ίδιο επιχείρημα με το "αν δεν πετάξω κι εγώ το σκουπίδι μου στην άκρη του δρόμου δεν θα πάψει να έχει σκουπίδια ο δρόμος, άρα θα το πετάξω".
Δεν ελαφρύνεις την θέση σου, την χειροτερεύεις. Ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες με όλο και πιο απελπισμένο τρόπο για να καθησυχάσεις την συνείδησή σου ότι δεν κάνεις τίποτα κακό με βάση την ηθική σου, αλλά το ξέρουμε και οι δυο ότι είσαι καραένοχη. Εγώ σιχαίνομαι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι και τον υπερκαταναλωτισμό που βασικά εσείς οι γυναίκες τροφοδοτείτε. Ακριβώς εξαιτίας σας υπάρχει αυτή η υπερεκμετάλλευση και όσο και αν προσπαθήσεις δεν δικαιολογείται.
Μπορείς βέβαια να πεις ότι έτσι είναι ο κόσμος και να πάψεις να παριστάνεις την ηθικολόγα, αλλά είναι στην φύση σου να κουνάς σε άλλους το δάχτυλο για πράγματα που κάνεις εσύ στον χείριστο βαθμό.

- hellegennes
Ε, ναι, τι να απαντήσεις;
Ότι είσαι μια ψευτοηθικολόγα της πούτσας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το νήμα ξεκίνησε αλλιώς.
Ο τύπος τεχνηέντως, το ''έσπρωξε'' αλλού. Μπορείτε να σχολιάσετε την πρώτη ανάρτηση; Διότι το ρεζουμέ του ήταν άλλο.Urzaring13 έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 09:32Οι άνδρες υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απαντούσαν "ναι". Οι 3-5 χρήστριες που γυρνάνε στα fora πρέπει να έχουν παίξει σε οτι υπάρχει. Εξαιρούνται η Antares και η alicat. Για πείτε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αστο να παει αστρο . . .
- Fata_Morgana
Θα είχε αξία ο λόγος σου αν ζούσες σε σπηλιά.hellegennes έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 23:45Ε, ναι, τι να απαντήσεις;
- Urzaring13
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε αυνανιστει με ανδρική ομοφυλοφιλική τσόντα;
από Μαδουραίος » 12 Φεβ 2025, 22:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 44 Απαντήσεις
- 899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
14 Φεβ 2025, 09:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δασκάλα έβαλε μαθητές δημοτικού να δούν Ομοφυλοφιλική τσόντα
από Kauldron » 24 Μάιος 2023, 18:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 6397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Ιουν 2023, 13:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ετσι το πιο πιθανο που βλεπω ειναι να χωθει και καποιο αλλο κομμα τσοντα ......
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2023, 09:20
-