AOC έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 23:39
Εντωμεταξύ ο κύριος διαπραγματευτής που έχει κατεβάσει ο Πούτιν είναι o Ντμιτριεβ ένας πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs επενδυτής γεννημένος και μεγαλωμένος στο Κιεβο. Βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις στο cnn και το fox και τα λέει με τον Γουιτκοβ και τον Μασκ να πούμε.
Απλα είναι και καραγκιοζιλίκι για όσους γνωρίζουν τις γλώσσες δηλαδή, το τι πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα έχει πέσει. Γαμω το σπίτι της cia που σμίλεψε αυτό το ψευδοκράτος , σαν να ξεκινήσει πχ μια μαζική αμερικανική προπαγανδα τριάντα χρόνων στην Κύπρο ότι οι ηπειρωτικοι Έλληνες δεν είναι αληθινοί Έλληνες επειδή έχουν προσμίξεις από Αρβανίτες πχ. Αν και πλάκα πλάκα υπάρχουν σιγά σιγά εμφανίζονται και κάτι καμμενοι Κύπριοι σαν αυτούς τους νέο Ουκρανούς και σήμερα που μπορεί να σου πούνε πως δεν είναι Έλληνες.
Και με την Κίνα και την Ταιβαν το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσα να ήμουν ποτέ κατά μιας τέτοιας επανένωσης. Τι είναι η Ταιβαν Τελοσπαντων ; Μια μαλακια που φτιάξανε οι αμερικανοί από τα σπλάχνα της Κίνας.
Ένα ένα όλα.Σύμφωνα με τον Πούτιν δημιουργός της Ουκρανίας είναι ο Λένιν.Εάν όμως αυτός τη δημιούργησε τότε γιατί έχουν ακόμη τα αγάλματά του στη Ρωσία και το σώμα του και τον προσκυνάνε;Εάν όμως ο Λένιν είναι ο δημιουργός της Ουκρανίας,αυτός που υποχρέωσε όλο τον κόσμο να την αναγνωρίσει είναι ο Στάλιν.Στις συζητήσεις για τη δημιουργία του ΟΗΕ απαίτησε να έχει η Ουκρανία χωριστή έδρα από την ΕΣΣΔ.Έτσι με δική του απαίτηση η Ουκρανία έγινε ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ και αναγνωρίσθηκε ουκρανικό έθνος από όλο τον πλανήτη.Τέλος αυτός που αναγνώρισε την Ουκρανία στα σύνορα αυτά ήταν ο Γέλτσιν.Κανείς από αυτούς δεν ήταν Αμερικάνος.
Πάμε τώρα στην Ταιβάν.To επίσημο όνομα αυτού του κράτους είναι Δημοκρατία της Κίνας και επίσημα διεκδικεί την κυβέρνηση όλης της Κίνας,η κυβέρνησή της δεν είναι παρά η συνέχεια της παλιάς κινεζικής κυβέρνησης του Τσανγκ Κάι Σεκ που κατέφυγε εκεί μετά τον εμφύλιο πόλεμο.Το νησί ανήκε στην Ιαπωνία από το 1895 και μετά το τέλος του β΄παγκοσμίου πολέμου παραδόθηκε στην κυβέρνηση της Κίνας που ήταν τότε αυτή του Τσανγκ Κάι Σεκ που το έκανε έδρα της μετά το 1949.Επανένωση λοιπόν αλλά με ποιόν κυβέρνηση;

Φαντάσου μια κατάσταση όπου κέρδιζαν τον εμφύλιο οι κομμουνιστές στην Ελλάδα και οι Άγγλοι για να υπάρχει μια δεξιά κυβέρνηση την εγκαθιστούσαν στην Κύπρο και έλεγαν αυτή είναι η Δημοκρατία της Ελλάδος.Ασφαλώς θα ζητούσαν κάποιοι επανένωση αλλά το ερώτημα θα ήταν ποιός θα κυβερνήσει αυτό το επανενωμένο σύνολο.