και πούστηδες στα ράντζα σαςEsperos έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 13:18H χώρα μας, έχει βρώμικο παρελθόν με τα greek statistics, ο υπεύθυνος της ΕΛΣΤΑΤ
που καθάρισε την βρομιά, διώκεται εδώ και χρόνια από το κράτος παρακράτος, τον έχουν τσακίσει σε μηνύσεις.
Ουδέποτέ τα ασπόνδυλα κρυφομαρξιστικά τσουτσέκια της κυβέρνησης κΝεΔ , δικαίωσαν τον Γεωργίου (αν λέω σωστά το όνομά του)
Είναι λοιπόν αστείο να μας μοστράρετε τώρα ύποπτα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, δικαιώστε πρώτα όσους έκαναν σωστά τη δουλειά τους
βρείτε και καταδικάσατε τους προβοκάτορες που αλλοίωσαν αποτελέσματα και άσκησαν διώξεις με πείσμα και κακία στον τίμιο Γεωργίου και τα ξαναλέμε.
Επίλογος
Πουτάνες στα κρεβάτια σας
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΕΛΣΤΑΤ: Στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το καλό αργεί να έρθει. Ελπίζω να ανακοινωθεί συνεργασία λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 27.
Μεταξύ μας, μια αγωνία θα υπάρχει από εσάς, από την πλευρά των νεοδημοκρατών, όλα τα καθεστώτα κάποια στιγμή πέφτουν. Το ζήτημα είναι το πότε

Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Παιδιά... να σας θυμίσω ότι ψηφίσατε εκείνο το κόμμα που χρωστούσε 400 εκατ. και ήταν υπεύθυνο, μαζί με ΠΑΣΟΚ, για την χρεοκοπία της χώρας;
Επειδή λοιπόν ή Κούλης ή ψεκ... αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη...
Δεν θα το ρίξουμε στον λαϊκισμό επειδή ο ένας ξέρει 3 που δεν πάνε καλά και ο άλλος 13.
Επειδή λοιπόν ή Κούλης ή ψεκ... αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη...
Δεν θα το ρίξουμε στον λαϊκισμό επειδή ο ένας ξέρει 3 που δεν πάνε καλά και ο άλλος 13.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Rapid eye movement

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Και αφού τα ξεπουλήσαμε όλα και έχουμε επιτέλους ελεύθερη αγορά και ο ιδιωτικός τομέας πετάει και ο ανταγωνισμός πετάει και το δημόσιο 2.0 και το λιγοστέψαμε όσο δεν πάει ...
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Πάλι γκρίνια;
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Πάλι γκρίνια;
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Είναι στην κυβέρνηση ο Σύριζα παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα οι ν.δημοκρατες κάνουν σαν αγαμητες χήρες
Είναι στην κυβέρνηση η ν.δ παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα οι αριστεροί κάνουν σαν αγαμητες χήρες
Έχει κουράσει πολύ αυτή η κωλοτουμπα ολων
Είναι στην κυβέρνηση η ν.δ παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα οι αριστεροί κάνουν σαν αγαμητες χήρες
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σωστα
Ο Σι Τζινπίνγκ ειναι 12 χρονια στην εξουσια
Ο Κιμ ειναι στην εξουσια 16 χρονια
Ο Ερντογαν ειναι στην εξουσια 21 χρονια
Ο Ασαντ επεσε στα 24 χρονια
Ο Πουτιν ειναι στη χρονιαν εξουσια 26 χρονια
Ο Μητσοτακης ουτε 6 χρονια δεν συμπληρωσε αραξε λιγο ρε μεγαλε.Τι βιαστικοι ειναι αυτοι ρε φιλε καπου ωπα για το θεο.
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:37Είναι στην κυβέρνηση ο Σύριζα παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα οι ν.δημοκρατες κάνουν σαν αγαμητες χήρες

- hellegennes
Έχω πωλητές που ερχόταν αργά το απόγευμα στο μαγαζί μου γιατί δεν προλάβαιναν και τώρα έρχονται λίγο μετά τον γαλατά. Τις προάλλες ένας προμηθευτής μου (ex van) με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να περάσει την ίδια μέρα να μου αφήσει αυτά που του παρήγγειλα για την μεθεπόμενη για να μην γυρίσει πίσω στην εταιρεία με μηδενικό τζίρο.Isildur έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 17:23Προφανώς και δεν έχει καμμιά απολύτως εικόνα από την αγορά ο τύπος, μόνο νούμερα ξέρει να προωθεί. Αυτά που τον βολεύουν, φυσικά.hellegennes έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 16:08Για το κομματικό μποτ που άνοιξε το νήμα ένας πρόσκαιρος δείκτης δημοσιονομικών στατιστικών δείχνει ότι δεν είναι υπό κατάρρευση η οικονομία. Τα ίδια θα έλεγε και το 2009.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 13:22να δεχθούμε ότι τα greek statistics είναι αληθινά αυτή τη φορά
πως αυτό το γεγονός αντανακλάται στην καθημερινότητά μας;
τα ενοίκια στο θεό, το ρεύμα στο θεό, η βενζίνη, στο θεό, το σούπερμάρκετ στο θεο, οι μισθοί καθηλωμένοι
το εσυ διαλυμένο, η δημόσια παιδεία διαλυμένη, τα funds μαζεύουν τα σπίτια του απλού κόσμου
αλλά έχουμε λέει πλεόνασμα. ε βάλτε το στον πάτο σας
Έχει καταστρέψει τελείως την οικονομία η κυβέρνηση των καραγκιόζηδων για να έχεις τα μποτ τους να μας λένε ότι πάνε καλά τα πράγματα γιατί έχει γαμηθεί να μας κατακλέβει στους φόρους, που τάχα μου τους έχουν μειώσει.
Προσωπικά, μετά από 10+ χρόνια λειτουργίας, είναι το δεύτερο τρίμηνο που έχω πτώση στον τζίρο μου μετά το θλιβερό δημοψήφισμα του άλλου καραμαλάκα, εκείνο το μίζερο καλοκαίρι του 2015.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ίδιοι καραγκιοζηδες είστεπήζον bot έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:49Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:37Είναι στην κυβέρνηση ο Σύριζα παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα οι ν.δημοκρατες κάνουν σαν αγαμητες χήρες
- hellegennes
Και 100% πλεόνασμα δεν είναι αδύνατον. Κανείς δεν είπε ότι είναι αδύνατο, σκέτο. Ότι είναι αδύνατον χωρίς να καταστρέψεις την οικονομία, ναι, όπως και αυτό συμβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ειναι το μαγαζακι σου δεικτης της αγορας βρε μπακαλη.hellegennes έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:49
Προσωπικά, μετά από 10+ χρόνια λειτουργίας, είναι το δεύτερο τρίμηνο που έχω πτώση στον τζίρο μου μετά το θλιβερό δημοψήφισμα του άλλου καραμαλάκα, εκείνο το μίζερο καλοκαίρι του 2015.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 22 Απρ 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φυσικά και είναι βρε πλαστογράφε της κακιάς ώραςSeaHawk έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:53Δεν ειναι το μαγαζακι σου δεικτης της αγορας βρε μπακαλη.hellegennes έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:49
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα ψεύτικα στατιστικά πληθωρισμού της ΕΛΣΤΑΤ
από hellegennes » 02 Απρ 2024, 19:19 » σε Οικονομία - 28 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
03 Απρ 2024, 17:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση 6 δις ευρω πρ. πλεόνασμα ρε θρησκόληπτοι κάφροι!!!
από Οργισμένος » 17 Νοέμ 2023, 14:44 » σε Θρησκειολογία - 79 Απαντήσεις
- 2465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση 1 τρις πλεονασμα η Κινα- 32δις έλλειμμα η Ελλάδα!
από Κοιτάσματα » 15 Ιαν 2025, 01:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
15 Ιαν 2025, 02:52
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 632 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
29 Οκτ 2024, 22:23