Το δίδυμο Λογοθετίδη / Λιβυκου παρήγαγε μια λεπτεπίλεπτη αλλά ξεκαρδιστική σεξουαλική ένταση που ήταν τουλάχιστον 100 χρονια μπροστά απο την εποχή του. Θαρρώ πως κανείς άλλος ακόμα δεν το έχει φτάσει. Δεν ψηφίζω γιατί δεν έβαλες τον « Ζηλιαρόγατο».
Κατα τα άλλα συμφωνώ με Ερμή για «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης», που πάλι δεν έβαλες. Υποτιμημένο, ίσως λόγω τίτλου, και το «Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας» (ΟΚ, '76 αυτό)
Και ποια ήταν εκείνη που είχε το - «κατα τον ρουν των γεγονότων»
και «ε, τρανσίστορ ήταν κορίτσι μου, δεν θα είχε κεραία;»
«Θόδωρος και δίκανο»;
Το δίδυμο Λογοθετίδη / Λιβυκου παρήγαγε μια λεπτεπίλεπτη αλλά ξεκαρδιστική σεξουαλική ένταση που ήταν τουλάχιστον 100 χρονια μπροστά απο την εποχή του. Θαρρώ πως κανείς άλλος ακόμα δεν το έχει φτάσει. Δεν ψηφίζω γιατί δεν έβαλες τον « Ζηλιαρόγατο».
Εβαλα πρωτο το Λογοθετιδη και με 4 ταινιες αλλα τ' ακουω και απο πανω απο τους Λογοθετιδικους.
Ας μην μιλησω κι εγω για μυρωδιαδες που βλεπω το Ελα στο θειο με μια μονο ψηφο, τη δικη μου.
.
Πράγματι αυτό άξιζε!
Η Σπεράντζα Βρανά έβγαζε γέλιο όπου κι αν έπαιζε. Υποτιμημένη θαρρώ.
Άντε για να μην κλαις θα του βάλλω έναν ψήφο.
Και στο Ουτε Γατα ούτε Ζημιά ερήμην Ζηλιαρόγατου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.