Γιουρολίγκουε 25

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Στύξ

Re: Γιουρολίγκουε 25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 26 Απρ 2025, 13:32

Σέλευκας έγραψε:
26 Απρ 2025, 13:15
Bazoomba έγραψε:
26 Απρ 2025, 13:09
Για να μην παρεξηγηθω, διαιτησία έδρας είδαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά ο ντόρος που έχει ξεκινήσει είναι τελείως αβάσιμος και υποκινούμενος.
Καθόλου αβάσιμος δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι θα έχει διαιτησία σαν αυτήν που είχαν αυτοί τόσα χρόνια.
Ποιοι είναι αυτοί; Δεν είμαι βάζελος ούτε Ρεάλ ωρέ , στον ΓΣ Λάρισας και στην Ολύμπια έχω παίξει.

ΣΣ: και το δήθεν φάουλ στον Ναν ,για το οποίο σκούζουν οι βάζελοι , δεν είναι φάουλ.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 00:31

Στύξ έγραψε:
26 Απρ 2025, 13:32
Σέλευκας έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
26 Απρ 2025, 13:09
Για να μην παρεξηγηθω, διαιτησία έδρας είδαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά ο ντόρος που έχει ξεκινήσει είναι τελείως αβάσιμος και υποκινούμενος.
Καθόλου αβάσιμος δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι θα έχει διαιτησία σαν αυτήν που είχαν αυτοί τόσα χρόνια.
Ποιοι είναι αυτοί; Δεν είμαι βάζελος ούτε Ρεάλ ωρέ , στον ΓΣ Λάρισας και στην Ολύμπια έχω παίξει.

ΣΣ: και το δήθεν φάουλ στον Ναν ,για το οποίο σκούζουν οι βάζελοι , δεν είναι φάουλ.
Κάποιοι είχαν συνηθίσει στις διαιτησίες που μονίμως είχαν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός είχε ένα δικό του τύπο διαιτησίας η Ρεάλ τον δικό της κοκ. Είναι σαν να δεις ένα φτωχό με Μερσεντές, θα σε πειράξει αυτός όχι ο άλλος που τον βλέπεις συνέχεια. Εγώ αυτό έχω καταλάβει για τη διοργάνωση. Επίσης κάτι άλλο βαθιά άρρωστο είναι αυτό που κάνουν οι βαζελοι και επίσημα, συνεχώς συνδυάζουν την διαιτησία του Ολυμπιακού με τη δικιά τους, όχι της Ρεάλ της Φενέρ κλπ εκεί όταν ευνοούνται αυτές δεν λένε τίποτε ούτε πιστεύουν ότι τους αφορά, θεωρούν ότι τους αφορά η διαιτησία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟ για όλα αυτά θέλει χτύπημα από τον Ολυμπιακό όπου μπορεί και μη μου πει κανένας μαλάκας να υποστηρίξω την ελληνική ομάδα που τελικά ούτε και τόσο ελληνική δεν είναι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 27 Απρ 2025, 11:14

Σέλευκας έγραψε:
27 Απρ 2025, 00:31
Στύξ έγραψε:
26 Απρ 2025, 13:32
Σέλευκας έγραψε:

Κάποιοι είχαν συνηθίσει στις διαιτησίες που μονίμως είχαν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός είχε ένα δικό του τύπο διαιτησίας η Ρεάλ τον δικό της κοκ. Είναι σαν να δεις ένα φτωχό με Μερσεντές, θα σε πειράξει αυτός όχι ο άλλος που τον βλέπεις συνέχεια. Εγώ αυτό έχω καταλάβει για τη διοργάνωση. Επίσης κάτι άλλο βαθιά άρρωστο είναι αυτό που κάνουν οι βαζελοι και επίσημα, συνεχώς συνδυάζουν την διαιτησία του Ολυμπιακού με τη δικιά τους, όχι της Ρεάλ της Φενέρ κλπ εκεί όταν ευνοούνται αυτές δεν λένε τίποτε ούτε πιστεύουν ότι τους αφορά, θεωρούν ότι τους αφορά η διαιτησία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟ για όλα αυτά θέλει χτύπημα από τον Ολυμπιακό όπου μπορεί και μη μου πει κανένας μαλάκας να υποστηρίξω την ελληνική ομάδα που τελικά ούτε και τόσο ελληνική δεν είναι.

σαινι, εχετε τις λιγοτερες τεχνικες ποινες στην ευρωλιγκα και ταυτοχρονα τις περισσοτερες κερδισμενες απο αντιπαλους.. βοα ολη η ευρωλιγκα απο τα σκανδαλα σας απο Τρινκιερι μεχρι Μεσινα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 11:45

Οκ είχε μια καλή διαιτησία σαν αυτήν που στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ θεωρούνται κανονικότητα και στον Ολυμπιακό μοιάζει εξωπραγματική. Εντομεταξυ ούτε μια φάση δεν είναι λάθος. Στον ΠΑΟ μπορείς να βρεις παιχνίδια με σαράντα κατοχές ανάποδες, υπέρ του πάντα, και είναι όλα οκ, άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 11:49

Με μια διαιτησία 52-48 ντρεπόμαστε ενώ ο Βάζελος πανηγυρίζει σε κάθε ανάποδο σφύριγμα λες και τον έκαναν βασιλιά, ντελίριο τους πιάνει στην εξέδρα, σφυριγματοκίνητος οπαδισμός.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 27 Απρ 2025, 11:53

Η διαιτησία έσπρωξε τον Θρύλο διακριτικά. Δε της φταίει της Ρεάλ κανένας όμως που οι παίχτες της έκαναν ένα σωρό λάθη, που έχαναν λέι απ και έσπασαν τα καλάθια στα τρίποντα. Όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό που επίσης ήταν άστοχος στα τρίποντα, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Και το έχουμε πει: κάθε ήττα της Ρεάλ είναι νίκη του πολιτισμού. :003:

ΥΓ. Υπέρτατη καύλα να χτυπιούνται οι της Ρεάλ για το τελικό που τον ήπιαν από την Μπάρτσα! :romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 27 Απρ 2025, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 11:54

Άμα σφυρίξουν κανένα θαύμα στο Βάζελο , υπέρ του, εσθανονται ότι κάνουν εξέγερση. Ναι είμαστε εδώ φωνάζουν.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 27 Απρ 2025, 11:55

Σέλευκας έγραψε:
27 Απρ 2025, 11:54
Άμα σφυρίξουν κανένα θαύμα στο Βάζελο , υπέρ του, εσθανονται ότι κάνουν εξέγερση. Ναι είμαστε εδώ φωνάζουν.
Ντιφάλα loading για τα ματς με Εφές.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 11:56

Δεν ξεχνάμε τους στημένους τελικούς όπου όλοι ξέρανε το αποτέλεσμα από πριν. Γιατί ρωτάει ο άλλος ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους τελικούς αλλά γιτερα τρόπαια από τον Παναθηναϊκό, είναι λουζερ απαντάνε. :smt005:
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Απρ 2025, 11:59

Πρετεντέρης έγραψε:
27 Απρ 2025, 11:55
Σέλευκας έγραψε:
Παριστάνουν και τους δικαιωματιστές αδικημένους , οι νέγροι του μπάσκετ, ο Τράκης είναι ο Τζανγκο.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 27 Απρ 2025, 12:00

Σέλευκας έγραψε:
27 Απρ 2025, 11:59
Πρετεντέρης έγραψε:
Σέλευκας έγραψε:
Παριστάνουν και τους δικαιωματιστές αδικημένους , οι νέγροι του μπάσκετ, ο Τράκης είναι ο Τζανγκο.
:smt005::smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Απρ 2025, 12:08

Πρετεντέρης έγραψε:
Σέλευκας έγραψε:
Πρώτα από όλα αυτό με τον Ντιφαλα είναι παραμύθι και μάλιστα με δράκο μισοπλεμονο
Δεύτερον προβλέπω μετά τον ντόρο, πως η διαιτησία στην Κωνσταντινούπολη θα είναι σφαγιαστικη για εμάς και για παραδειγματισμο

Ξαναλέω. Το ότι γύρισαν διαφορά 15 πόντων δεν είναι θέμα διαιτησίας μόνο, όπως θέμα διαιτησίας δεν είναι το ότι όντως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος της Ρεάλ.
Έχετε τον Σάσα που είναι παικταράς ολκής, αυτό είναι η αλήθεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 27 Απρ 2025, 12:18

Ήταν άδικο αυτό που έγινε με τα σφυρίγματα για τη Ρεάλ που δεν έχει το βάθος και τις προσωπικότητες. Της μπήκε στο μυαλό και την χάλασε στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά παιδιά έφτασαν τα δύο φάουλ, χωρίς να τα έχουν κάνει. 21-4 βολές, θα του είχα πετάξει την μπάλα στα μούτρα!

Τις επαφές της μίας ομάδας τις έδινε φάουλ, της άλλης όχι. Ο Ταβάρες ήταν κυρίαρχος μέχρι να καταλάβει ότι δεν μπορούσε να πάει άλλο μέσα λόγω φάουλ. Του έδωσαν κάτι επαφές αστείες.

Εγώ τον Ολυμπιακό δεν τον θέλω έτσι πάντως, τον θέλω πιο διψασμένο. Αυτή τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός πρέπει να τη νικήσει 30 πόντους. Ο Ολυμπιακός είναι φοβισμένος, δεν ξέρω γιατί. Αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν με χαρακτηρίζει, ας κερδίσει 57-52 δεν με απασχολεί. Ας πάει να φάει τζατζίκι ο Φουρνιέ με 2/17. Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό με Μάντζαρη, Κατσίβελη που έπεφταν και άνοιγαν τα κεφάλια τους. Τι συζητάμε αν δεν έκανε βουτιές ο Λι; Τέλειο μπάσκετ παίζει ο Ολυμπιακός, δεν με ενδιαφέρει όμως. Φλυαρούμε γενικότερα και δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση πρωταθλητή. Είτε γιατί φοβούνται ότι θα τους βγάλει ή γιατί κάποιοι έχουν πάρει τη φανέλα στο σπίτι, όπως ο Φουρνιέ».

ωραιος! :g030::smt023

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 27 Απρ 2025, 12:37

Σέλευκας έγραψε:
27 Απρ 2025, 11:49
Με μια διαιτησία 52-48 ντρεπόμαστε ενώ ο Βάζελος πανηγυρίζει σε κάθε ανάποδο σφύριγμα λες και τον έκαναν βασιλιά, ντελίριο τους πιάνει στην εξέδρα, σφυριγματοκίνητος οπαδισμός.
Με καταλογισμό 21-4 φάουλ στο ημίχρονο ,αυτό το "52-48" μάλλον γέρνει επικίνδυνα. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών